Väl fungerande med både kommunikation och utfört arbete! höll överenskommen tidsplan och lämnade ett fint jobb efter sig. Rekommenderas starkt!
Elit Schakt Öresund
Elit Schakt & VA i Öresund AB grundades med en tydlig ambition: att göra markarbeten som håller över tid och samarbeten som känns trygga hela vägen. Vi arbetar främst i Skåne och hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med mark- och anläggningsarbeten såsom grundläggning, dränering, VA-arbeten, stenläggning...
4 omdömen om Elit Schakt Öresund
Stort tack för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen er trygghet som samarbetspartner och det förtroende ni visar oss. Det nära samarbetet, med ett gemensamt fokus på att leverera ett fantastiskt slutresultat, är något vi värdesätter högt. Tack för rekommendationen – vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och fler lyckade projekt tillsammans.
Ett väldigt noggrant och proffsigt företag att samarbeta med från början till avslut, ett tryggt val som underentreprenör enligt mig.
Tack snälla Martin Jarl för ditt fina omdöme och för förtroendet Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som noggranna och proffsiga genom hela processen. Att vara ett tryggt och pålitligt val som underentreprenör är något vi lägger stor vikt vid, så din feedback betyder mycket för oss. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete framöver! Vänliga hälsningar Elit Schakt Öresund AB
Pålitligt och bra företag. Gör bra jobb
Stort tack Andre för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen vårt nära och långsiktiga samarbete och är glada över förtroendet att få arbeta tillsammans i flera projekt. Det känns extra roligt att ni är nöjda och att vi fortsätter planera arbeten framåt tillsammans. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver!
Otroligt kompetenta, noggranna, lyhörda och lösningsorienterade. Utöver det är de extremt duktiga på att hantera allt från arbeten som kräver tålamod och pannben till att vara med och designa och "fibbla" med kreativitet. I min bok får de sex av fem möjliga.
Stort tack Tonny för ditt fantastiska och utförliga omdöme! Det betyder mycket för oss att du lyfter fram både vår kompetens, noggrannhet och vårt sätt att samarbeta kreativt och lösningsorienterat. Att få arbeta nära, tänka tillsammans och ibland “fibbla” fram de bästa lösningarna är något vi verkligen uppskattar i vårt samarbete. Vi är väldigt glada över det långsiktiga samarbetet vi har haft – och minst lika glada över att det fortsätter framöver. Tack för förtroendet och det fina betyget, det sporrar oss enormt!