Installationen av värmepumpen gick snabbt och smidigt. Lukas och Jimmie var både punktliga och professionella. Rekommenderas varmt!
Energibröderna AB
Välkommen till Energibröderna AB! Vi installerar och reparerar luftvärmepumpar i Göteborg, Kungsbacka och Varberg. Vi erbjuder smidiga och hållbara energilösningar till både privatkunder och företagskunder. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar rådgivning och installation samt efterarbete i form av service och reparation....
139 omdömen om Energibröderna AB
Snabb och professionell service från förfrågan till leverans. Kan varmt rekommendera Energibröderna både prismässigt och servicemässigt.
Snabb Duktig bra kompetence Rätt iställning till kund.Rätt pris.
Punktliga, trevliga och proffsiga i sitt arbete. Rekommenderas
Trevliga och lättsamma bröder som utförde ett fint och proffsigt arbete. Jag kan verkligen rekommendera Energibröderna Lukas och Linus. Ett stort tack för hjälpen med val och installation av min nya luftvärmepump.//Joakim
Lucas och Linus på Energibröderna svarade snabbt på begärd offert, kom exakt på uppgjord tid, utförde installationen av beställd värmepump perfekt, tog med sig gammal nermonterad pump och allt skräp och var dessutom två väldigt goa killar. Nu har vi varmt och skönt hemma. Skulle inte tveka att anlita dom igen.
Duktiga bröder med ett stort kunnande kan varmt rekommendera dom!(Tycker om kaffe 😂)
Smidigt och enkelt, bra kommunikation. Supernöjd.
Trevliga och proffetionella killar.
Snabbt enkelt o lätt! Trevligt bemötande hjälpsamma Rekommenderas 100%
Trevligt bemötande. Proffsig utfört arbete enligt tidsplan.
Svarade snabbt på min förfrågan och installerade en värmepump på utsatt tid och pris. Den fungerar finfint!
Mycket bra bemötande och proffsigt utfört jobb. Kan rekommendera dessa trevliga bröder.
Enkelt, rakt rätt inga konstigheter. Mycket bra!
Från offert till installation har denna leverantör punktlighet och håller vad de lovar installationen proffs mässigt utfört snyggt och uppstädat efter sig, bra genomgång av maskin och funktion efter installationen. Allt fungerar som de ska.
Kom tidigare än bokat, efter SMS-kontakt. Luftvärmepumpen monterades snabbt och fint.
Mycket trevliga bröder som jag skulle rekommendera till vem som helst, jobbar effektivt noga med jobbet. Och älskar kaffe
Rak och riktig kommunikation, snabb och bra montering av pump.
Efter bra rådgivning av bröderna, fick jag en ny luftvärmepump installerad. Mycket trevliga och kunniga gossar som snabbt och smidigt installerade trots buskar och träd ivägen. Att de sedan på ett pedagogiskt och enkelt sätt gav mig instruktioner och information hur jag skulle sköta pumpen, ger ett extra plus. Märker en enorm skillnad med den nya pumpen! Hela huset har blivit varmt och skönt! Susann
Proffsig installation. Konkurrenkraftigt pris. Snabba svar på mail.
Håller vad dom lovar, trevliga och proffsiga killar. Rekommenderas varmt! Hur maskinen funkar vet jag inte förrän i juni/juli då jag enbart skall använda den för kyla.
Har bytt ut vår gamla luftvärmepump mot en Nordic Master vilket vi är väldigt nöjda med. Trevligt bemötande från första början och proffsig installation så vi vill varmt rekommendera Energibröderna AB. Anita i Sven
Köpte en värmepump av Energibröderna, de var snabbast på lediga installationstider, och kostade inte mer än andra när jag jämfört offerter. Felsökning av gamla pumpen fick jag med på köpet.
Toppen bra arb. Goa gubbar 👍👍👍
Gott bemötande och väl utförd installation enligt överenskommelse. Bra kommunikation rakt igenom.
Toppen. Trevliga och bra information.
Mycket trevliga och proffsiga killar ( Lukas och Viktor . Tack för väl utförd installation av min nya luftvärmepump
Snabb återkoppling vid frågor och uppbokning av tid. Trevlig personal som var enkla att prata med. Rekommenderas
Snabb och enkel bokning. Smidig planering installation.
Sköna grabbar med god inställnng. Utförde ett bra jobb!
Service på värmepump utförd på bra sätt. Höll planerade tidplan
Jag kontaktade Energibröderna då jag var i behov av en värmepump. Fick ett bra bemötande från start och dom var hjälpsamma med vilken vp som var lämplig för ändamålet . Installationen gick smidigt och genomgången var bra och tydlig. Snyggt jobbat Energibröderna.
Jättebra upplevelse. Inga konstigheter alls
Snabb respons vid kontakt av offert. Trevligt bemötande och duktiga grabbar som kom och installerade luftvärmepumpen.
Allt fungera kanon! :)
Jag har bara gott säga om Energibröderna AB. Smidig och snabb kontakt med bra och tydlig information. Trevliga och tillmötesgående vid installationen. Inget krångel. Kan varmt rekommendera Energibröderna AB.
Snabb och smidig installation på utsatt tid. Kanon!
Mycket trevliga och proffsiga! De hade väldigt bra tålamod med mitt bygge som dragit ut på tiden. De var hjälpsamma och intresserade i min önskan om en för dem jobbigare men mer dold och osynlig installation. Nu är allt på plats och funkar kanon!
Trevliga killar monterade en Mitsubishi Sumo snabbt och enkelt till ett bra pris Mycket nöjd
Mycket trevligt bemötande och snabbt och bra jobb med installationen av en ny luftvärmepump.
Ny luft-luft värmepump. Mycket trevligt bemötande. Lugnt o proffsigt utförande. Även praktikanten får pluspoäng. Hälsar Kungälv
Väldigt trevliga och kunniga killar, installationen gick fort och resultatet är kanon 👌🏻
Förstår alla fina betyg. Bra pris, trevliga, snabba och effektiva. Såg inte problem utan bara fixade och löste. Rekommenderas!
Har bara positiv saker att ta fram. Som i tid och ett bra jobb. Claes
Snabba svar via mail och mycket trevligt bemötande . Bra montering och städat efter sig
Bra och trevligt bemötande och installationen av AC gick smidigt och blev väldigt bra. Rekommenderas starkt
Bara positivt att säga! Konsultation på plats innan offert. Väl på plats gick allt smidigt utan några problem.
Tydliga och punktliga. Till synes en bra installation.
Suverän support från första samtalet till färdig installation. Två goa bröder som tar sig tid o göra det bra och även att ge gymnasielever möjlighet till praktik.
Vi hade beställt en ny luftvärmepump med installation. Killarna var väldigt arbetsamma, noggranna och trevliga. Högsta betyg från oss!