Rekommenderas varmt! Jag behövde installera en laddbox till bilen och kan ingenting om vad som behövs eller hur man går till väga. Peter på Enkla Eljobb guidade mig och hjälpte mig välja rätt och installerade allting - supersmidigt & proffsigt! Nästa gång jag behöver hjälp med elen i huset så är valet av elektriker enkelt. Tack Peter & Enkla Eljobb!
Enkla Eljobb i Huddinge
Peter heter jag som driver el-företaget Enkla Eljobb. Jag har arbetet som elektriker sedan 2008 och är auktoriserad och finns registrerad hos Elsäkerhetsverket. Jag vänder mig till främst privatpersoner som behöver hjälp med enklare elinstallationer. Det tjänster jag utför är bland annat följande: *Komplettering av extra vägguttag...
46 omdömen om Enkla Eljobb i Huddinge
Sedan starten hos Reco 2024
Lätt att kommunicera med. Jobbet klart som planerat.
Smidig och tydlig offert för reparation och byte av elinstallation. Väl utfört arbete och god dialog före och under arbetet.
Mycket bra, seriös och kompetent. Till en bra peng också!
bra elektriker att ha att göra med trevlig att prata med och snabbt utfört jobb. även om jobbet inte var stort så var det överraskande att peter ville komma ut på en söndag. sånt händer inte ofta. om jag behöver elektriker hjälp igen så blir det peter och enkla eljobb igen. ingen tvekan om det. tack för trevligt bemötande.
Trevlig! Kom med bra lösningar för vår köksbelysning och var flexibel och informativ genom hela jobbet, kändes tryggt att prata igenom alternativ och Peter anpassade jobbet efter våra preferenser.
Vi är supernöjda med allt det fina jobb Peter gjorde hos oss. Han lagade både trasiga spotar i badrumsskåp, tjall på golvvärmen och drog ny fin el under och i köksskåpen samt ordnade så vi kunde ha en kökslampa på en plats där det inte fanns något uttag för det. Han kom i tid och utförde arbetet snabbt och flitigt. Stort tack till dig Peter, så skönt att ha bra belysning i hemmet.
Bra bemötande. Enkelt och smidigt.
Seriös och bra kommunikation och snyggt gjort. Kort tid från kontakt till jobbet gjort. Fem om helt insatt i produkten.
Allt gick supersmidigt! Bra pris också. Ska tilläggas att jobbet var att byta huvudsäkring så det var väl det enklaste av enkla eljobb.
Jag fick bra förslag på alternativa lösningar för den belysning som gått sönder. Sen gjorde Peter både inköp och installation av nya belysningen, vilket blev väldigt bra!
Väl utfört arbete till det pris och på den tid vi kom överens om.
Behövde hjälp med några mindre elinstallationer och det tog Peter hand om på ett suveränt sätt, från första kontakten till sista klammern. Offerten kom snabbt och visade sig hålla och jobbet blev gjort på bästa tänkbara sätt. Som grädde på moset visade sig Peter vara en osedvanligt social och trevlig person. Firman och Peter rekommenderas varmt!
Supernöjd med det utförda arbetet och hjälpen vi fick. Peter hade tid för att komma förbi och titta innan han lämnade offert. Det uppskattades. Rekommenderar starkt!
Snabb, proffsig och trevlig - jobbet blev perfekt gjord. Rekommenderas varmt!
Trevlig hjälpsam elektriker. Rekommenderar varmt.
Noggran, punktlig samt trevlig.
Jättefint jobb och schysst pris. Peter är också trevlig och lätt att kommunicera med. Rekommenderar varmt!
Sjukt fint att det finns en schysst firma som tar på sig att göra även mindre eljobb utan knussel. Inte helt vanligt! Dessutom med en skön och positiv attityd, det kan inte bli annat är 5 av 5. Rekommenderas starkt.
Väldigt nöjd med jobbet! Han var punktlig, tydlig i kommunikationen och flexibel med tider, vilket uppskattades mycket. Arbetet utfördes noggrant och resultatet blev precis som förväntat. Rekommenderas varmt!
Jättebra service, inga problem med reparationen. Bra att man kan betala med faktura. Rekommenderas!
Jag är mycket nöjd med elektrikerns arbete. Han var noggrann, utförde jobbet på ett professionellt sätt och visade sig vara både pålitlig och ärlig. Rekommenderas varmt!
Hade Peter över på en elinstallation där han snabbt, smidigt och enkelt löste mina elproblem i lägenheten. Är riktigt nöjd och kan rekommendera honom i framtiden!
Fick snabb och proffsig hjälp!
Snabbt svar och jättetrevligt bemötande, förväntade mig proffs på el och det var det verkligen. Monterade nya lampor under köksskåp snabbt och proffsigt. Rekommenderar Peter och företaget alla dagar i veckan.👍👍
Vi fick hjälp att installera spotlight i badrummet, proffsigt och trevligt bemötande rakt igenom.
Mycket bra bemötande och arbetet blev utfört på utlovad tid.
Trevligt bemötande. Snabbt och snyggt jobb. Rekommenderar gärna!
Hittade de via en av alla offert tjänster men det är Peter som ska ha credden ingen annan. Utmärkt utfört jobb, enkel ha att göra med. Proffsig och duktig!
Fick hjälp av Peter hos Enkla Eljobb med att byta ut en gammal elcentral till en ny modern variant. Hela processen från första kontakt till utförande och uppföljning var suveränt. Rekommenderar detta företag varmt.
Professionell och kommunikativ.
Peter gjorde ett suveränt jobb och var dessutom trevlig och mycket tidseffektiv
Jag är mycket nöjd att jag anlitade Enkla Eljobb för byte av mina strömbrytare! Peter var jättetrevlig och gjorde jobbet snyggt och snabbt. Rekommenderas!
Supernöjd! Peter var både väldigt trevlig och extremt proffsig. Han hjälpte oss att dra ny el och installera nya uttag i köket. Arbetet utfördes med hög kvalitet och han förklarade allt tydligt under processen. Rekommenderas varmt!👍🏼
Det gick snabbt att få svar och offert, trots att det var i mellandagarna. Allt fungerade smidigt med jobben (fixa några uttag för taklampor med den nya standarden, byta en gammal dimmer, montera några fasta lampor), och jag uppskattade att Peter B. självmant föreslog förbättringar, som att flytta placeringen av uttaget för taklampa.
För våra elprojekt i hemmet var Peter en alldeles klockren person. Mycket kompetent och social person med stort kundfokus. Mycket lyhörd och med korta svarstider möjliggjorde att arbetet kunde genomföras snabbt och med väldigt gott resultat. Kommer definitivt ta hjälp av Peter för kommande elarbeten i hemmet.
Peter är mycket trevlig och kompetent kan verkligen rekommendera honom Bra elektriker
Kunnig, snabb återkoppling och alltid lösningsorienterad - varmt rekommenderat!
Snabb, trevlig och engagerad!! Jag kommer ringa Enkla Eljibb nästa gång jag behöver elstöd 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Noga i arbetet. Proffesionellt. Kunnig. Bra priser. Bästa Peter. Rekommenderas!
Mycket bra service, trevligt bemötande och utmärkt arbete.
Mycket trevlig och proffsig elektriker. Hjälpte oss bl a att installera nya spotlights ovanför köksbänken. Kändes väldigt noggrann, vi är supernöjda med utfört jobb och kommer helt klart anlita Enkla Eljobb igen och kan varmt rekommendera för andra.
Snabbt svar, mycket trevligt bemötande och mycket nöjd med jobbet. Kan bara rekommendera att anlita Peter för eljobb.
Tack och välkommen höra av dig igen
Bra kommunikation, trevligt och proffsigt -perfekt för dig som behöver hjälp med mindre eljobb.
Snabb, kunnig, informativ och trevlig. Rekommenderas.
Tack för att jag fick göra jobb hos dig
Mycket bra och trevligt bemötande. Uppdraget utfört med yrkesstolthet.
Tack för att jag fick göra jobb hos dig