Enkel bokning och snabbt utfört
Ernqvists bilverkstad AB
Välkommen till Ernqvists Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Lit! Vi är din lokala bilverkstad med anor från 1902 och idag drivs verkstaden av fjärde generationens Ernqvists. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och. Våra tjänster inkluderar bromsreparationer, hjullagerbyte, felsökning,...
225 omdömen om Ernqvists bilverkstad AB
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Har varit kund med min gamla bil sedan 2020. Jag har arbetat som bilmekaniker från 1966 till 1970. Jag upplever att detta företag har ett hederskodex, som gör att de behandlar sina kunder på ett ärligt och uppriktigt sätt. Inga ”saltade fakturor” här inte. De hjälper och föreslår åtgärder där det behövs. Jag blir glad när jag möter de tre personer som jobbar i företaget. Känner mig trygg i deras hantering av min gamla bil från 1989. Företaget rekommenderas varmt för den som har problem med sin bil! Varma hälsningar, God Jul och ett Gott nytt år Från kunden Alf Bergner OLU329
Väldigt hjälpsamma och trevliga!
Trevliga, bra service och snabba.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Väldigt bra service. God kommunikation, smidigt och enkelt.
Mkt trevliga och professionella 👍
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Problemet fixat i tid till bra pris, sjysst personal 👍
Trevligt bemötande och inga problem från start till slut. Får dock minus på betyget då en reservdelsgrej glömdes bort att beställas/monteras. Mycket nöjd i det hela!
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Toppen! Bra bemötande och tät kontakt för info!
Mycket bra! Enkelt att lämna bilen, enkelt att hämta, prisvärt och bra och trevlig kommunikation
Trevligt bemötande lätt att boka och ett bra jobb med andra ord kanoners
Bra service bra bemötande bra lokaler
Så vänligt bemötande, trevliga och prisvärda!
Topp, som vanligt. Inga anmärkningar
Gott mottagande och information om arbetet
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra service, bra priser, bra utfört.
Bra bemötande samt få ett snabbt kostnadsförslag.
Som alltid otroligt serviceinriktade 😃
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Bra bemötande , snabb åtgärd , förtroendegivande.
Väldigt fint bemötande av Magnus och hans personal, min bil blev snabbt fixad, mycket bra jobbat. / Anita
Alltid trevligt bemötande och bra service, ett viktigt nav i en liten ort som Lit.
Jätte bra bemötande Fick den hjälp jag hade beställt
Mycket trevlig och kompetent personal!
Bra brassasaaaaaaaaassssssssssa
Snabb och bra service med förväntad kvalité.
Bra service! Trevlig personal! Tack för ett bra jobb❤️
Trevligt bemötande och service med det där lilla extra!
Snabbt billigt bra trevligt bemötande
Jättetrevliga snubbar o skitbra verkstad, rekomenderar det enda som var lite tråkigt var att felet dom fick fram var ej felet
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabbare än snabbt åtgärdades mitt problem med data informationen.
Hade ett akut ärende som sköttes snabbt smidigt och proffsigt,kommer hädanefter att anlita er för all service o rep. Tack för ett trevligt bemötande. Lars Bergsten norderåsen
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Tack för utmärkt väl utfört arbete🎂
Kanon bra verkstad 🙂🙂🙂🙂 Bra priser och gör bra jobb
Bra service och kunnig trevlig personal
Jag är lika nöjd varje gång jag har tagit hjälp av Ernqvists. Mvh Sari Eriksson
Ett gott och professionellt bemötande samt utförande.Det är fantastiskt att ha denna tillgång och service så nära i Lit.Tack snälla! Mvh Lotta Wilhelmsson
Fick snabbt hjälp att byta ventil på ett däck till ett oväntat lågt pris. Det kan knappt ha täckt priset på själva ventilen.
Väl utfört jobb och mycket bra bemötande!
Alltid ett proffessionellt bemötande och en vilja att göra det bästa för kunden. Jag är mycket nöjd som helhet och med Magnus i synnerhet som alltid hittar lösningar Tack för att ni finns
Bra bemötande, förväntat arbete utfört.
Trevligt bemötande och bra råd och synpunkter!
Alltid ett informativt och trevligt bemötande. Får alltid en förklaring till vad som behöver fixas i bilen med den vokabulär som jag förstår. Jag själv kan absolut ingenting om bilar.
Trevligt bemötande å god service
Snabb service och alltid bra bemötande !
Bra och ärligt bemötande. Bilservicen kostade mindre än jag räknat med, det är fördelen med att välja en verkstad som känner till både fordon och kund.
Bra bemötande. Snabba offerter som de håller. Upplever att det är rimliga priser.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Dom är trevlig och ett vänligt bemötande
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Alltid bra service, kunnig personal som man har stort förtroende för.
Mycket bra de är de alltid där
Absolut förtroende för Ernkvist's verkstad i. LIT.