Välkommen till Evoli AB!
Vi på Evoli AB ger dig en trygg försäkring till ett lågt pris. Hos oss kan du försäkra din bil, ditt hem eller en produkt som du köper i butik hos en av våra partners.
Hos oss slipper du telefonköer eller blanketter. Ändra, avsluta eller uppdatera din försäkring direkt i appen. Ett modernare sätt att hantera din försäkring. Vi är licensierade av finansinspektionen och samarbetar således med några av världens största försäkringsbolag.
Välkommen att besöka vår hemsida för att räkna ut ditt pris, enkelt, snabbt och flexibelt.
Utmärkelser
Läs vad 122 kunder tycker om Evoli AB 2
skrev om Evoli AB
Otroligt vänligt bemötande. Proffsigt hanterande av mitt ärende. Service på hög nivå.
skrev om Evoli AB
Tack för all hjälpen, Bästa Vendela!
skrev om Evoli AB
Hittills har jag bara bra att säga om Evoli. Smidiga och servicevänliga!
BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA BRA
skrev om Evoli AB
Smidigt och bra! Trevlig support!
skrev om Evoli AB
Mycket bra bemötande och information vid kontakt med er kundtjänst.
skrev om Evoli AB
Jag blir vänligt bemött hos er och ni går mig till mötes och hjälper mig så mycket ni kan smidigt och enkelt. Dessutom bra pris på bilförsäkringen
skrev om Evoli AB
Inga problem. Blev bra bemött.
skrev om Evoli AB
Jag vill verkligen rekommendera företaget, speciellt deras kundservice-- Isabella som var så hjälpsam och professionell.
skrev om Evoli AB
Jag v ill verkligen rekommendera företaget, speciellt kundservice- Isabella som var så vänlig och hjälpsam.
skrev om Evoli AB
Enkel snabbt för att göra en ändring
På nuvarande försäkring. -
skrev om Evoli AB
Efter många om och men fick jag bra hjälp med betalning.
skrev om Evoli AB
Snabba svar och bra bemötande!
skrev om Evoli AB
Snabb och smidig hjälp med försäkring till bilen
skrev om Evoli AB
Lätt att ändra sin försäkring i appen. Tecknade vägassistans. Fick nytt försäkrings brev direkt och försäkring gäller dagen efter
Supporten är snabb o hjälpsam 👍 -
Det var ju helt ok
Trevlig bemötande -
skrev om Evoli AB
Snabb chatt och vettiga priser! :)
Snabb och trevlig hjälp via chatten. Smidigt 👍
skrev om Evoli AB
Jag möts av en snabb hantering, men i emailkorrespondensen noterar jag att avsändarna har avatarer vid sina namn. Sådant gör att jag funderar över om det är verkliga människor i andra änden eller en chatrobot som möter mig, men jag vänjer mig kanske?
Bra pris! -
skrev om Evoli AB
Så bra service- snabba och trevliga!
skrev om Evoli AB
Jag har krånglat med betalningarna två ggr på raken. En gång bankens fel, nu senast mitt eget slarv. Har blivit perfekt bemött av två härliga tjejer, Vendela och Isabella på Evolis kundtjänst. Dessa tjejer har vid båda tillfällena löst mitt problem med snabb kommunikaton via mejl och dessutom med en otroligt fin ton. All heder åt så fin personal!
Med värme från Per med Renaulten -
skrev om Evoli AB
Bra bemötande med svar på de frågor jag hade.
skrev om Evoli AB
Toppen! Tack för hjälpen med min försäkring.
skrev om Evoli AB
Lätt, snabb och smidig service
skrev om Evoli AB
Snabbt och bra bemötande i samband med att jag ville uppgradera min bilförsäkring!
skrev om Evoli AB
Jag fick väldigt snabbt och smidigt svar via chatten på www.evoli.se.
- uppgradering från halvförsäkring till helförsäkring gick på några dagar
- nedgradering (fråga inte varför :) ) gick på någon minut.
Fantastiskt! -
skrev om Evoli AB
Då vi var med om en viltolycka och bilen löstes in.
Allt gick bra dom var hjälpsamma och jag fick ut vad bilen var värd.
Jätte nöjda kan varmt rekommendera den detta försäkringsbolag -
Bemötande bra.
Förväntningarna okej.
Sammanfattning: krångligt med betalning systemet. -
skrev om Evoli AB
Snabbt, enkelt och bra bemötande!
skrev om Evoli AB
Mycket fin service från Emma och Selma!
skrev om Evoli AB
Bra med en chat som inte är en robot :)
Skumt att man inte via Mina sidor på nätet kan ändra till betalsätt utan att det måste gå via en app -
skrev om Evoli AB
bara två klick så va det i orden. fungerar utmärkt
skrev om Evoli AB
Enkelt att teckna bilförsäkring och bra priser. Nackdel kanske att man inte kan ringa.
Hej Bengt och tack för ditt omdöme!
Evoli AB
Vår support via telefon är öppen på vardagar mellan kl. 9-15. Vi finns även alltid online kl. 9-17 på vardagar i chatten, övriga tider svarar vi så snabbt vi kan. Om du vill så kan vi även ringa upp dig på vardagar mellan 9-17.
Vid akuta skador utanför kontorstid så finns skadejouren tillgänglig dygnet runt på 0660-66 06 86. Om det gäller ett pågående skadeärende så har skadeavdelningen öppet 9-16 på vardagar, du når skador på 0660-66 06 66. -
skrev om Evoli AB
Mycket bra bemötande och hjälpsam.
Appen fungerar dock väldigt dåligtHej Arne och tack för ditt omdöme.
Evoli AB
Vi skulle väldigt gärna vilja veta vad som inte fungerar med appen så att vi kan åtgärda problemet. Har du lust att ringa till oss och berätta eller skriva till kundsupport@evoli.se och då även ange om du använder Android eller en iPhone?
Stort tack på förhand och ha en fin dag! -
skrev om Evoli AB
Det var snabbt och härlig service
skrev om Evoli AB
Snabbt och smidigt. Bra kommunikation digitalt.
skrev om Evoli AB
Fantastisk service i toppklass! Får trevligt & tydligt bemötande varje gång jag kontaktar dem!
skrev om Evoli AB
Det vet jag inte förrän jag behöver nytta försäkringen!
skrev om Evoli AB
Snabb och tydlig service från er support!
skrev om Evoli AB
Väldigt bra service, mycket trevliga
Rätt bra faktiskt We are Leeds and we Proust of it
skrev om Evoli AB
Kan inte ha någon uppfattning om dem då jag ej varit i kontakt med dem...
Mvh Peter Williamsson -
skrev om Evoli AB
Mycket bra service är alltid tillgängliga och hjälper till direkt. Tack
skrev om Evoli AB
Jätte bra försäkring till bil. Billigast på marknaden. Kommer fortsätta använda er +++
skrev om Evoli AB
jättebra försäkring kan rekommendera stort
skrev om Evoli AB
Gick smidigt att teckna Bilförsäkringen och nu även när jag måste byta kortuppgifter, så har inget att anmärka på.
Bilförsäkring.
Väldigt trevligt bemötande.
Snabb kontakt och service.
Omg hjälp och löser ev problem direkt.
Toppen , återkommer!
Mvh Susanne Andersen -
Service vänliga snabbt handhavande. Kanon 👍
skrev om Evoli AB
Supersmidigt att se allting i appen! De svarade på kanske 20 sekunder när jag ringde till supporten med en fråga!
skrev om Evoli AB
Alltid trevligt bemött av personalen. Knappt några väntetider när jag chattar med dem (max 1 min). Får alltid snabbt svar.
Bytte precis bil, och valde självfallet Evoli även på nya bilen - förstår inte varför man skulle välja något annat bolag?