Evoli AB
Välkommen till Evoli AB!
Vi på Evoli AB ger dig en trygg försäkring till ett lågt pris. Hos oss kan du försäkra din bil, ditt hem eller en produkt som du köper i butik hos en av våra partners.
Hos oss slipper du telefonköer eller blanketter. Ändra, avsluta eller uppdatera din försäkring direkt i appen. Ett modernare sätt att hantera din försäkring. Vi är licensierade av finansinspektionen och samarbetar således med några av världens största försäkringsbolag.
Välkommen att besöka vår hemsida för att räkna ut ditt pris, enkelt, snabbt och flexibelt.
Utmärkelser
214 omdömen om Evoli AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Evoli AB
Smidigt att köpa en bilförsäkring. Trevligt bemötande. Men innan olyckan är framme så är det svårt att betygsätta ett försäkringsbolag.
skrev om Evoli AB
Allt var frid och fröjd tills jag skulle avsluta min bilförsäkring. Då finns det inte nånstans i appen eller på hemsidan att göra det. Det finns inte någon info om hur man gör det heller. Eftersom det är helg måste man dessutom vänta till de öppnar igen så man kan ringa och be dom göra en sån enkel sak. Tyvärr inte någon trevlig upplevelse. Känns väldigt oseriösa.
skrev om Evoli AB
Mycket trevligt bemötande. Lättfattliga instruktioner på nätet för tecknande av försäkring. Har tecknat bil och bostadsrättsförsäkring.
Hälsningar
Ove Landin -
skrev om Evoli AB
Fick bra hjälp, en förstående handläggare,
Blev ett bra möte. -
skrev om Evoli AB
Mycket väl bemötande. Fick hjälp med att försäkra båda bilen och bostaden.
skrev om Evoli AB
Härligt med nytänk i en gammal stelbent bransch.👍
skrev om Evoli AB
Eftersom jag aldrig behövt utnyttja tjänsten, blir det omöjligt att veta något om vad jag tycker om er.
Jag har ringt till er och bemötande från kvinnan jag pratade med var mycket bra. För övrigt har jag inte några åsikter -
skrev om Evoli AB
Proffesionella och duktiga säljare med stor förståelse för vad som är bäst för kunden och företaget.
skrev om Evoli AB
Super bra Servic och bra samtal
skrev om Evoli AB
Lång telefonkö. Billigt vid kort årlig körsträcka, men rätt dyrt när man kör mer än 2000 mil/år
skrev om Evoli AB
Fint bemötande. Korta svarstider. Mycket konkurrenskraftiga priser.
Jättetrevligt bemötande!
Betalningsproblemet löste sig på bästasätt! -
skrev om Evoli AB
Lätt att tag på när man ringer, och trevligt samtal bemötande alltid, tack för att ni finns ⭐️
skrev om Evoli AB
Smidig uppgradering till premium och trevlig kundtjänst.
skrev om Evoli AB
Bra bemötande hjälpte till smidigt och förklarade allt bra rekommenderar den försäkringen
Det var Ganska bra!
Tack för allt! -
skrev om Evoli AB
Mycket missnöjd kund som vill varna andra om att teckna försäkring med Evoli.
Jag hade oturen som köpte en bil från 2016 av en bilfirma som gick i konkurs kort därefter. Någon månad efter det pajade växellådan och priset för en ny var 100,000 kr. Då det saknades två servicestämplar ville Evoli inte bekosta denna skada trots helförsäkring, utan endast en del av kostnaden. Jag gjorde research på bilen vilket tog över sex månaders tid och energi. Jag fick tag på tidigare ägare (en privat och två bilfirmor) samt hittade två intyg på att bilen servats vid olika tillfällen. När jag kontaktade Evoli om detta hade min handläggare slutat och den nya gick inte med på att bekosta trots överenskommelse. Jag fick bekosta över 60,000 kr från sparkonto då Evoli inte j
hjälpt mig som kund.
Är mycket missnöjd över bemötandet och hur de har skött ärendet.Hej
Evoli AB
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med hanteringen av din skada.
Om du känner att något blivit fel så får du gärna, kontakta oss och begära omprövning av din skada. Antingen genom att vända dig till din handläggare eller genom att kontakta klagomålsansvarig.
Vänliga hälsningar
evoli
https://support.evoli.se/sv/articles/3787706-klagomal-har-vi-begatt-ett-misstag -
skrev om Evoli AB
Ett mycket bra bemötande. Har nyligen tecknat en bilförsäkring hos er, fick bra hjälp av er handläggare med att avsluta den tidigare. Uppskattar verkligen att hon följde upp och kollade så att det fungerade.
skrev om Evoli AB
På ett fantastiskt sätt! Så trevligt, kommer att återkomma!🥰
Talade med Kristin. Mycket trevlig och hjälpsam
skrev om Evoli AB
Väldigt bra..korrekt info, trevligt bemötande o
Kort väntetid i telefon.. -
skrev om Evoli AB
Bra snabb kundservice, och bemötande i telefon.
skrev om Evoli AB
Mycket korrekt, och trevligt bemötande av kunnig, och engagerad representant som hjälpte till på alla sätt vid tecknande av en bilförsäkring.
skrev om Evoli AB
Mycket trevligt och kunnigt bemötandet, det var samma sist jag kontaktade Evoli.
Jag köpte en bilförsäkring på en Volvo C70 och
väntar på att få en offert på en villaförsäkring. -
skrev om Evoli AB
Det var lätt att komma i kontakt med er.
Jag fick ett vänligt bemötande med tydliga svar på mina frågor.
Jag köpte en bilförsäkring. -
Supernöjd har dem på 3 bilar. Stark rekommendation no
skrev om Evoli AB
Det gick smidigt till att teckna bilförsäkring och det var bra pris.
skrev om Evoli AB
Smidigt och bra! En enkel tjänst för alla.
Inga förväntningar.
Blev pod ov överraskad av den trevliga kundtjänsten dock -
Rtghjhhggghhhyggggtgklxdeibcdkjggkggh
skrev om Evoli AB
Jag fick ordentlig information om bil o hemförsäkring.Karin var tydlig o hade tid att ge mig inf ang hemförsäkring så från juli har jag 2 försäkringar hos Evoli.
Jag berättar till mina vänner om er -
Bilförsäkring.
Fick ett trevligt bemötande och svar på mina frågor.
Mvh Atanasios -
skrev om Evoli AB
Kort väntetid och ett trevligt bemötande 👍
skrev om Evoli AB
Jag tecknade en bilförsäkring, väldigt trevlig kvinna som jag pratade med.
Trevligt och bra bemötande
vilket sätt blev du bemött av företaget
Vilka förväntningar hade ni och hur levde företaget upp till dem
Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjän -
skrev om Evoli AB
Bra service. Vänligt bemötande och vettigt upplägg med månadsvis bindning.
skrev om Evoli AB
Enkel och smidig svar om ärendet samt direkt återkoppling.
skrev om Evoli AB
Jätte bra service då jag skulle byta försäkringsbolag ni hjälpte till med att lösa mina försäkringar då jag var trippel försäkrad Med vänlig hälsning, Leif
Fatntasisk bra bemötande. Fick hjälp och tipps. Supernöjd
skrev om Evoli AB
Professionellt bemötande och trevligt personal.
skrev om Evoli AB
Dyrt men riktigt smidigt, både med att få försäkring och framför allt att avsluta försäkringen!
Kund service över förväntan, riktigt bra då jag jobbar konstiga tider på dygnet.
Jag kommer använda företaget att försäkra min bil i framtiden, hoppas bara att dom kollar över priserna lite.
Ett smidigt sätt att ha försäkring.
Jag är nöjd! -
skrev om Evoli AB
Det var enkelt att komma i kontakt med och försäkringen höll var den lovade.
skrev om Evoli AB
Bästa bolaget någonsin! Hjälpsamma och bästa service
skrev om Evoli AB
Trevligt och kompetent bemött. Upplevde att jag fick rätt hjälp
skrev om Evoli AB
Riktigt bra service och bra priser
skrev om Evoli AB
Bra vägledning för mig som ny kund.
skrev om Evoli AB
Snabb och proffsigt agerande från kundtjänst. Klart rekommenderbart försäkringsbolag.
skrev om Evoli AB
Mycket nöjd med servicen och bemötande
skrev om Evoli AB
Mycket snabb och korrekt hantering hantering av mina ärenden jag haft med bolaget. Trevlig och kunnig personal. Mycket prisvärt!
skrev om Evoli AB
Lugn saklig operatör som ledde det hela rätt. Ingav förtroende- Stefan