Express Flyttning Sweden AB, sid 2
Välkommen till Express Flyttning Sweden!
Flytta med oss på expressflytt. Vi tar hand om din flytt i Göteborg med omnejd. Vi har 9 års erfarenhet inom branschen och är specialister på alla typer av flytt. Flexibilitet och personlig service är våra ledord och vi tummar aldrig på kvaliteten.
Vi är en flyttfirma som erbjuder mer än bara flyttjänster. Se tjänster nedan:
Flytt för privatperson såväl som företag, pianoflytt, magasinering, flyttstäd och mycket mer.
När du anlitar oss på Express Flyttning Sweden ingår alltid flyttkartonger och glöm inte att heller att du får RUT-avdrag för packhjälp, flytthjälp samt flyttstädning. Varmt välkommen till oss på Express Flyttning Sweden!
Vi är en flyttfirma som erbjuder mer än bara flyttjänster. Se tjänster nedan:
Utmärkelser
130 omdömen om Express Flyttning Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Very reliable service. Highly recommended.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Trevlig personal och snabb service! Rekommenderar starkt!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Grymt effektiva och proffsiga.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Snabb och suverän leverans av möbler från Trademax. Trevligt bemötande och glada miner. Lyssnade på kundens önskemål. M v h Anne
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Trevliga killar som verkligen fick slita i snön som fallit under natten.
Punktliga, varsamma, kunniga! -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Jättetrevliga och duktiga killar som flyttade snabbt och effektivt
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Otroligt hjälpsamma och de var så rädda om alla mina möbler och tillhörigheter. Flexibla och till bra pris! Rekommenderar starkt!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Superbra och trevliga arbetare...
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Trevliga och positiva trots att hissen var trasig på stället vi flyttade till.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Snabb prisuppgift, snabbt och professionellt genomförande.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Tre fantastiska killar hjälpte oss att flytta i början av december och trots att vi hade otur med att vägen framför vår port samma dag skulle asfalteras (utan givetvis vår vetskap) så löste killarna det galant. Många tack!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Kom när de sa och gjorde det de skulle.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Blev bra bemött när vi behövde snar hjälp vid flytt av mindre bohag.och jag kontaktade företaget. Tyvärr kom de en timma sent till oss. Men det berodde på en tidigare kund och jag fick information om förseningen. De gjorde ett bra jobb och vi är nöjda.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Bra bemötande. Trevlig personal. Bra tempo vid flytten. Flyttstädet tog lite lång tid,men var Bra utfört. Skulle gärna vilja ha möjlighet att ta e-faktura.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
De var jätte hjälpsam och duktig ! Bäst ! Rekommenderar stark !
Bra bemötande, leverans enligt avtalad tid. Varorna köptes hos Trademax
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Jag är nöjd med hela tjänst jag beställde
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Super bra service , killar var så hjälpsamma och trevliga
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Bokade flytthjälp med Express Flyttning och allt fungerade så bra! Trevligt bemötande och bra service av de två killarna som hjälpte oss med flytten. Värt varenda krona!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Proffesionellt och trevligt bemötande, väldigt service-minded, andra gången jag anlitar firman och kommer göra det även nästa gång!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Jag köpte flytt och magasinerig. Väl bemött och snabbt.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Flyttning var smydig och killarna från företaget som hjälpte oss var trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Det är uppenbart att dom sätter ett lågt pris för att få dealen sen drar dom ut på tiden och debiterar dig extra istället.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Mycket hjälpsamma och och effektiva under flyttdagen. Trevligt bemötande.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Snabba, effektiva och hjälpsamma. Jag är mycket nöjd!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Dem var väldigt respektfulla och till och med hjälpte min sjuka farmor hitta ställe och sitta. Väldigt effektiva med arbetet också ☺️
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Super proffsiga. De utförde arbetet utan komplikationer
skrev om Express Flyttning Sweden AB
De tog väl hand om mina saker. Väldigt trevliga. Svarade alltid, på kort tid, på mina sms innan flytten. De städade även lägenheten innan flytten mycket bra. Jag rekommenderar den här flyttfirman.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Beställde flytt samt städning. Bemötandet bra. Flytten ok, några saker gick sönder och trots noggrann beskrivning på varje kartong ställdes kartongerna fel. T.ex där det stod vind hittade vi kartonger längst inne i garaget, även flera andra felaktigheter. Kostade dessutom mer än vad som förväntats.
Städningen bra. -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Proffsig flytthjälp! Hjälpte mig flytta över halva landet utan problem. Tack för det!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Punktliga och effektiva. Vi var mycket nöjda med flytt från Göteborg till Växjö samt flyttstäd.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Flyttning 3 gånger, städ 2 gånger.
100 procent nöjd med både utföranden och kostnader. -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Absolut Helt ok och vänligt bemötande !
Snabba effektivanoch trevlig personal
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Vill inte rekommendera den firman.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Vi beställde flytt av bohag och var mycket nöjda med servicen.
Allt var helt vid inflytt, trevligt bemötande, optimerad packning. -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Upplevde att arbetet utfördes långsamt och ineffektivt. Blev dubbelt så dyrt jämfört med offert pga tidsåtgången. Flera möbler fick dessutom skador.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Bra bemötande. Allt funkade perfekt utan problem vid flyttning Sant städning.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Bra jobbat!! Något gick sönder men inget allvarligt!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Flytten gick snabbt, smidigt och tryggt!
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Fantastiskt nöjd, dök upp 3 trevliga män i två lastbilar och löste flytten löjligt smidigt.
Inga skador, gick snabbt och de var väldigt serviceinriktade -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Bra och fort service allt väl
skrev om Express Flyttning Sweden AB
De var trevliga, försiktiga och jobbade snabbt och effektivt! Är supernöjd med expressflytt.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Fungerade utmärkt fick en bra service
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Mycket bra och professionella. Blev klart mad jobbet riktigt snabbt utan några problem.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Professionella och prisvärda! Flytten gick väldigt smidigt, rekommenderar varmt.
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Expressflytt skötte både flytt och flyttstädning åt oss och allt var helt perfekt.
Jättetrevlig personal och en fantastisk service. -
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Försökte ta mer betalt, annars bra men kändes oseriöst
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Jätte trevlig och duktiga personal 😊
skrev om Express Flyttning Sweden AB
Allt var toppen. En av era medarbetare skar sig på något så vi fick blod på madrass samt en lampa vilket va liten besvikelse men annars var allt toppen!