Faktum Meals - En besvikelse från start till mål
Jag beställde Faktum Meals stora veckopaket med 14 lådor i tron att det skulle underlätta vardagen med goda och färska middagar för två, alternativt lunch och middag för en person under en vecka. Tyvärr blev upplevelsen långt ifrån mina förväntningar och jag kan absolut inte rekommendera detta företag.
Redan vid leveransen upptäckte jag att 10 av de 14 lådorna hade ett bäst före datum inom tre dagar. Hur är det tänkt att man ska konsumera så många måltider på så kort tid?... Jag kontaktade deras kundservice i hopp om att få hjälp och en förklaring, men det blev istället en av de värsta kundserviceupplevelser jag någonsin haft.
Kundservicemedarbetaren bemötte mig med en nonchalant och oprofessionell attityd. Han verkade mer intresserad av att läsa innantill från sina förskrivna svar än att faktiskt lyssna på min fråga. När jag påpekade att 10 lådor med kort hållbarhetstid var orimligt, upprepade han bara sina standardsvar utan att förstå min fråga.
Efter att jag upprepade min fråga fick jag ett nytt svar, där han menade att jag borde beställa för kortare perioder om jag ville ha färsk mat. När jag bad honom visa mig var denna information fanns på deras webbplats, svarade han att han inte kände till informationen på webben. Det är häpnadsväckande att en kundservicemedarbetare inte känner till företagets egna villkor och information.
Mitt försök att få tala med någon som var mer insatt i företaget och dess erbjudanden avfärdades med en sarkastisk fråga om det fanns något mer han "under rådande omständigheter" kunde hjälpa mig med. Det var ett otroligt otrevligt och nedlåtande bemötande. När jag svarade att han inte hade hjälpt mig alls, la han på luren i örat på mig.
Det är fullkomligt oacceptabelt att behandla kunder på detta sätt. Jag förväntar mig att en kundservice ska vara hjälpsam och lyhörd, inte nonchalant och otrevlig. Faktum Meals lever inte upp till sina löften om färsk mat och bra service. Jag råder alla att undvika detta företag. Det finns betydligt bättre alternativ på marknaden.