Fanny's ett riktigt klipp

www.fannys.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Boka tid Ring 072-380 02 02 Dela

Välkommen till Fanny's ett riktigt klipp! När du sätter dig ner i vår salong för att få någon av alla våra behandlingar är det viktigt att du känner dig avslappnad, inspirerad och välmående. Jag som sköter klippning, färgning med mera heter Fanny. Hos oss på Fanny's hjälper vi dig att hitta rätt hårvårdsprodukter för just ditt...

121 omdömen om Fanny's ett riktigt klipp

Sedan starten hos Reco 2021

Conny H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket bra mina förväntningar var mycket bra och jag tycker att Fanny är en duktig frisör.

Ieva S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket trevlig och kunnig. Så fin salong med underbart bemötande.

Sara S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Supernöjd! Fanny är noggrann, trevlig och duktig. Rekommenderas!

Ida N
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Jätte trevlig, lyssnad på mina önskemål och jag blev super nöjd rekommenderar stark att gå till Fanny. Verkligen proffsigt 🥰

Philippa K
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är super duktig och mitt hår är alltid så fint när jag lämnar!

Michaela O
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket trevlig stund och resultatet blev fantastiskt!

Gabrielle S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid trevligt och härligt bemötande, underbar frisör!

Carina D
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är en mycket trevlig och kund vänlig alltid lika positiv, finns bara Fanny att gå till tycker jag varit hennes kund i 4 år. Börja gå till henne när hon hade haft öppet 1 år så Fanny du är kanon Mvh Carina Djärv

Sara S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket bra och trevligt bemötande, trevlig stund i stolen hos Fanny! Väldigt nöjd när jag gick därifrån!

Camilla R
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Aldrig tidigare varit så nöjd som jag är när jag varit hos Fanny! Färg och inspiration, hon är expert!!

Annelie O
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny har ett fantastiskt fint bemötande och lyssnar verkligen in. Det märks att hon är hängiven sitt arbete och sin kund Hon är också otroligt kompetent och resultatet när man lämnar salongen är verkligen allt man kan önska sig och mer därtill!

Ellie H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Jättenöjd med Fanny som frisör,bra och trevligt bemötande & lär definitivt gå dit igen!

Jenni S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Välkomnas alltid med ett leende när man kommer dit. Fanny är en oerhört bra frisör, går alltid därifrån nöjd! Rekommenderas starkt.

Kajsa N
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Kunnig, trevlig frisör med servicekänsla. Rekommenderas!

Susanne K
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mitt första besök på Fannys, fick ett jätte bra första intryck! En duktig och kunnig frisör som jag absolut kommer att fortsätta gå till. Betyg, 10 av 10 ⭐️

AMANDA H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fantastiskt duktig frisör både i färg och klipp! Min favorit tid är mitt besök hos Fanny!❤️❤️

Rose-Marie H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny har ett mycket bra bemötande. Jag är supernöjd med min klippning, det är första gången jag går ut från en frisörsalong o det känns riktigt bra.

Lena L
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Bemötandet var alldeles utmärkt.

Sarah B
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid proffsigt och glatt bemötande! Superduktig på färg och klipp och med kloka, ärliga förslag på vad som kan passa en.

Emelie J
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Går alltid ut supernöjd från Fannys salong! Hon är en tjej som sprudlar av idéer. Det blir en mysig stund i fin miljö! & Fanny klipper och färgar exemplariskt! Högsta betyg +++++

Eva Marie J
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Blev jättefin! Avmetalliseringen förvandlade mitt hår

Maria B
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är en härlig, varm och superkunning frisör! Mina förväntningar uppfylldes flera gånger om när Fanny gjorde något helt annat när jag väl var på plats. Det blev rejäl klippning av mitt långa hår, styling och inpackning. JÄTTENÖJD! Redan bokat ny tid! Rekommenderas varmt!!!

Conny S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Alltid lika glad och snäll, fixar med lätthet om man behöver byta klipptid. Rekommenderas jättevarmt!!!!

Sofia D
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Riktigt duktig frisör, som ger ett varmt bemötandet och har en mysig salong.

Bodil S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Väldigt bra bemötande, ochstort tillmötesgående och lyhördhet för mina önskemål.

Annelie M
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Trevligt bemötande är noggrann och alltid bra idéer Blir alltid mycket 😄

Linda S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Man känner sig välkommen som alltid. De två små jag går dit med känner sig väldigt trygga och bekväma, och det blev toppenbra resultat!

Ingrid S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mycket trevlig, kompetent och kreativ. Har verkligen en bra känsla för vad som man passar i och kan trivas med.

Katarina H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Supertrevligt och en mycket duktig frisör. Lyssnar på sina kunder

Lotta M
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Trevligt bemötande, man lyssnar på kunden, men kommer även med egna idéer, ett mysigt ställe att vara i. Blev jätte nöjd med resultatet

Monika H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Bästa omhändertagandet. Känner mig alltid så fin efteråt.

Susan O
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är en underbar ung kvinna som får en känna sig välkommen. För sin unga ålder är hon en mycket skicklig frisör. Var väldigt nöjd när jag gick hem i min nya frisyr.

Alexandra B
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Mysigt, proffsigt & alltid lika trevligt!

Anna-Lena S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Ett fantastiskt kundbemötande med mig i focus. Inlyssnande och förstående. Bra tips för att ta hand om mitt hår på bästa sätt

Tove H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Väldigt bra service o klippning!

Gerd N
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Jag blev väldigt trevligt bemött från första stund. Jag förväntade mig en bra klippning,lite ändrad frisyr o den blev mycket bättre än jag förväntat mig. Det blev en väldigt positiv upplevelse o jag fortsätter att klippa mig där.

Malin H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Jag har gått till Fanny många gånger nu och blir alltid bra bemött. Hon har alltid ett leende på läpparna och kommer ihåg vem man är vilket känns väldigt bra. 😊 har både klippt korta frisyrer och på långt hår. Fanny är bara bäst!

Therese S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

En väldigt duktig frisör som kan sin sak. Otroligt lyhörd och tar sig tid för att diskutera och bolla idéer med mig som kund. Hänger även med och är uppdaterad inom branschen och ovan på allt detta väldigt trevlig och lättsam :)

Camilla H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Trevlig och omhändertagande personal som bryr sig om kunden och att ge det bästa resultatet med fokus på kunden. Fick en härlig uppfräschning och fin behandling. ☀️

Emelie H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid lika trevligt hos Fanny! Och såklart alltid lika nöjd med mitt hår 😊 ska snart dit igen och göra vid mina fransar. Längtar!

Vilma J
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Jag har gjort det mesta hos Fanny. Först rädda hon mitt hår numera fixar hon mitt löshår. Trivs väldigt bra varje gång jag kommer och blir alltid bemött med ett leende och glatt humör. Vet med mig att Fanny vill mitt bästa och hjälper alltid till med frågor med mera.

Malin B
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid trevligt bemötande, kunnig och proffesionell i sitt yrkesutövande. Kan varmt rekommendera Fanny.

Jessica L
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är noggrann, proffsig och fantastiskt härlig. Jag njuter varje sekund i hennes salong! Hon gör mig vacker i håret och fixar de snyggaste ögonbrynen man kan önska sig!

Paula S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Får alltid ett bra bemötande av Fanny och är alltid jättenöjd när jag går därifrån. Bästa frisören.

Jenny S
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är en fantastisk människa och frisör! Jag lämnar alltid salongen med ett leende på läpparna! Alltid nöjd! Rekommenderas!

Caroline C
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Min förväntning var att jag skulle bli nöjd med min hårklippning vilket jag blev! 10/10!

Felix H
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid bra bemötande, alltid nöjd med klippningen.

Martin N
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Trevligt bemötande och bra service.

Petra N
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Fanny är alltid glad och positiv. Kommer med tips o idéer när man själv har idétorka när man vill byta frisyr. Hon är en frisör som vågar klippa mitt hår som är en riktig utmaning 😜

Emma O
Skrev om Fanny's ett riktigt klipp

Alltid lika trevlig! Senaste besöket var över förväntningarna, älskar mitt hår nu!