Farsta Tandvårdsteam
Vi är ett team som finns i Farsta Centrum. Vi vill alltid sätta dig som patient i fokus och att göra dig delaktig i behandlingen. Vårt mål är att ge dig en riktigt god tandhälsa, att informera dig och att hjälpa dig med allt du behöver veta och göra för att förebygga framtida problem. Om du behöver behandling så ser vi givetvis till att att du tillhandahålls den information du behöver samt att du får veta vad det kommer att kosta innan påbörjad behandling. Därpå kallar vi dig efter dina behov och personliga önskemål.
Med lång erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss en gedigen kunskap som gör att vi kan erbjuda allt från allmäntandvård, tandhygienistbehandling, implantat, tandblekning och estetisk tandvård till akuttandvård med mera. Barn och ungdomar 3-19 år behandlas givetvis gratis. Förutom att vi pratar Svenska och Engelska pratar vi också Bosniska, Ryska och Franska. Vi ser fram emot att ta hand om dig. Välkommen att höra av dig till oss!
Utmärkelser
673 omdömen om Farsta Tandvårdsteam
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra bemötande. Trevlig o kunnig personal.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Kunde inte varit bättre! Utmärkt bemötande, professionellt arbete! Mkt nöjd.
Bästa tandläkaren i Sthlm! Alltid så nöjd med mina besök ❤️
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Kändes bra och förtroendeingivande.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Trevligt och proffsigt bemötande.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Köpt inplantat. Är mycket nöjd med bemötande och kvaliteten
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Det fungerade som förväntat. Varken bättre eller sämre.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Jag upplevde utförandet ganska stressigt, som om man jobbade under tidspress. Man var ej uppmärksam på att suga upp saliv ur svalget under behandlingen. Vätska och saliv rann över ansiktet.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra och kunnig personal. Känns tryggt och gå dit. Alltid ett bra bemötande. Lätt att ta sig till tandläkaren både kommunalt och med bil.(mycket parkeringsplatser) Roger
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Grymmaste gänget! Jag åker hela vägen från Bredäng till Farsta. Byter aldrig! <3
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bara bra upplevelse med allt!Hade svår tandläkare skräck..Inga problem längre!:)
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Trevligt bemötande. Min tandhygienist är toppen. Besöker henne 2ggr/år o har mina tänder i behåll som 87-åring.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Jag är lite orolig när jag går till tandläkaren pga en dålig upplevelse för 20 år sen. Men Mia är verkligen kanon, det känns lugnt och tryggt och det blir bra!
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Trevlig och social personal. Förklarade hela tiden vad som skulle göras
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Alltid bra bemött av Mia.C !
Det fanns ingen i receptionen men de verkar också vara mkt fina -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Vänligt bemötande och effektivt samt trevlig personal. Högsta betyg
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Jättefint bemötande. Fick den hjälpen jag behövde.Kan varmt rekomendera dom.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Väldigt trevligt bemötande och en otroligt bra tandläkare och tandsköterska.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Ok! Men ni kan bli bättre! Mvh Roger warnebäck.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra och allt fungerade som förväntat
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Operera visdomstand. Jag kände mig trygg ohc säker trots att jag innan var ganska rädd.Proffsigt bemötande av tandläkaren som var mycket förtroendeingivande.
Bra!
Väl omhändertagen.
God jul och gott nytt år! -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Tandhygienist. Allt fungerade som det skulle, punktligt och smärtfritt.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Mycket bra, årlig kontroll och röntgen utförd av tandläkaren oc kommentarer om tandstatus, och påpekanden. Bra.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Är mkt nöjd med Tandkirurgen Staffan Sjöö, kände mig lugn o trygg! Ett stort plus är hans humor, trots allvaret! Hela teamet är mkt bra, proffesionella, lugna.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra bemötande. Gediget arbete och bra tips.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Superproffsiga och mycket trevliga.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Det var toppen, bra bemötande, tandläkaren bar dock inte handskar, sen skrev han på datorn utan att tvätta händerna efter att ha röjt runt i min mun.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Mycket proffsig och pedagogisk. Känner mig mycket väl omhändertagen.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Tandhygienist var en helt ny upplevese och dessa minuter blev dyra snudd på ocker. Fö.jättenöjd.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Mycket bra, trots att jag var orolig eftersom tandutdragning är mycket obehaglig . Känner mig trygg med teamet och har varit kund där sedan flera år.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Har blivit bemöt på ett profesionales sätt. De har varit ärliga och inte hittat på något som inte stämmer bara får att få betalt för.
Föredömlig tandläkarmottagning
Blir kallad regelbundet
Lätt att få tid om det uppstår något problem
Tandläkaren känns mycket kompetent, jobbar snabbt och proffsigt, trevlig och lätt att kommunicera med. Övrig personal på mottagning får också 5 stjärnor
Hälsningar
Per Lindh -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra och supertrevliga tandläkare och hygienister.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Trevligt bemötande och fantastisk hjälp från blrjan till slut
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Alltid trevligt bemött av all personal!
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Ringer och frågar om de kan hjälpa min dotter som har tandvärk. Får till svar att det går bra om båda är skrivan hos dem. Jag säger ok och att vi båda kan skriva oss. Visst säger Lisa, men då måste jag(jag förklarar att jag inte har några problem med tänderna just nu) först komma och ta en tandläkare tid innan dottern som har akut ont kan komma. Inte lisa som har bestämt detta säger hon, men känns inte som 5-stjärningt bemötande.
Hej Marcus, Tack för din feedback. Alla omdömen är värdefulla för oss.
Farsta Tandvårdsteam
Vi är just nu så fullbokade att vi har svårt att ta emot nya barnpatienter, så jag har bett Lisa hänvisa till Folktandvården eller annan klinik för barn med akuta besvär för att undvika långa väntetider. Vi behöver prioritera de barn som redan är listade hos oss. Jag hoppas att du får hjälp för din dotter snabbt. Du är välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor. Vänligen, Mia Cassel, klinikchef -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Vänligt bemötande av all personal. Ingen stressad personal. Varit på undersökning, lagat tänder, dragit ut tänder. Allt gick bättre än förväntat. Men dyrare än förväntat.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Bra. Kunde kanske blivit inbokad för dragning av tand på en gång. Men trevlig personal Och bra förklaring .👍 Mvh Pia Skoog
bra
vänliga
effektiva
jag var hos en tandhygienist. jag tyckte hon var duktig på det hon skulle göra.
hon växlade flinkt mellan olika redskap
och dessutom var hon tidseffektiv. bedövning fick jag också -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Allting var bra utan priset... 1400 kr för ett kostnadsförslag och röntgen av underkäken.. , det är HYSTERISKT dyrt...
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Trevligt bemötande, proffesionellt arbete, hjälpsamma. Jag känner mig i säkra händer redan från det första besök och det har visat sig att det stämmer på alla sätt.
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Blev väldigt bra bemött. Var lite orolig inför behandlingen, men kirurgen och dess assistent var helt fantastiska. Mycket trevliga, förklarade på ett fint sätt vad som skulle hända, fick mig att känna mig lugn. Högsta betyg.
Fick tre titanskruvar inopererade. -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Mia Cassel är riktigt duktig ta dläkare som jag är nöjd med sedan många år. Kan varmt rekommendera👍
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Alldeles utmärkt bemötande och behandling. Tack!
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Helt igenom bra,nöjd med mottagning tandvård etc..
Treblig personal och proffsigt
Bra
Det var fin att vi fick byta och att hon hade så fint tålamod. -
skrev om Farsta Tandvårdsteam
Det var väldigt bra bemötande va lite orolig inför besöket
Bra