Noggrann städning och enkel kommunikation, vi är nöjda.
Fint Hem Stockholm AB
12 omdömen om Fint Hem Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2026
Noggranna, pålitliga, prisvärda
Tack Nathalia för ditt fina omdöme 🌻
Ärlig, inget försvunnit. Försiktig, i princip inget förstört. Kommer på avtalad tid. Helt trygg med lämna huset under städning. Röker inte inomhus enligt överenskommelse. Arbetar effektivt och "lagom noggrannt". Följer instruktioner, och inser själv vad som behöver utföras. Trevlig. Pratar hjälplig svenska. Generellt ett bra utförande. Administration via huvudsakligen SMS, men även via mail och telefon, fungerar bra. Flexibelt från båda parter vid eventuellt pehov av omplanering.
Hej Johan, Tack för att du tagit dig tiden för att skriva det fina omdömet på mitt företag 🤗
alltid toppen service och ha kontakt med. gott bemötande ock konkurrenskraftiga priser. Allt går att fixa!
Tackar så jättemycket för ditt fina omdöme 😊🌹 Bästa hälsningar Danuta
De är enkla att ha att göra med. Flexibla.
Hej Björn, Tack att du tog dig tiden att skriva ett fint omdöme av mitt lilla företag 😍 Bästa hälsningar Danuta
Pålitligt, flexibelt och serviceboendet. Utför arbetet på ett bra sätt. /trogen kund sedan starten.
En flexibel städservice som fungerar toppen från år till år. Kan starkt rekommenderas.
Tackar så mycket för de fina orden😍 Bästa hälsningar Danuta
Har alltid funkat perfekt, städningen likaså. kontakten fungerar automatiskt bra, har aldrig behövt bli irriterad över något
Hej Raili, Tack så mycket för ditt fina omdöme. 🌹
Bra och flexibla om man vill byta städdag ibland
Städföretag som håller hög kvalitet och flexibilitet. För oss får Fint Hem livspusslet att gå ihop med en personlig service som passar oss perfekt.
Tack så jättemycket för det fina omdömet😍 Bästa hälsningar Danuta
Har anlitat dom i många år och det har alltid fungerat jättebra! Lätt att komma i kontakt! Kan varmt rekommenderas!
Hej Britt, Tack så mycket för det fina omdömet😍🌹 Bästa hälsningar Danuta
Löser städningen smidigt och effektivt - till vettigt pris. Har anlitat grundaren till denna firma under flera år och det är aldrig några problem med något - inte ens om man måste avboka sent pga sjukdom etc. Rekommenderas verkligen!
Hej Susan, Tack så mycket för de fina orden 😊🌹 Bästa hälsningar Danuta