Jag valde Flyttfantasten för min flytt från flickrum till liten etta. Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Kommunikation och information inför flyttdagen var tydlig, och mina frågor besvarades snabbt och vänligt. Inför flytten var mina förväntningar att få hjälp av ett pålitligt och effektivt team som skulle hantera mina saker varsamt, trots att jag valde att inte ha med inplastning av möbler, främst för att komma undan något billigare, vilket de hade förståelse för. Flyttkillarna kom i tid, arbetade...
Flyttfantasten Sverige AB
7 omdömen om Flyttfantasten Sverige AB
Svindyra och urusla. Packat så att en massa saker gick sönder och en del grejer var helt borta - konst och en lampa. Inte villiga att ta ansvar. Undvik till varje pris.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att vissa delar av flytten inte motsvarade dina förväntningar. Det trasiga bordet ersattes direkt enligt överenskommelse. När det gäller övriga föremål vill vi förtydliga att ingen förlust har rapporterats till oss vid något tillfälle, men vi tar självklart sådana frågor på största allvar. Om det finns detaljer du vill att vi går igenom tillsammans är du varmt välkommen att kontakta oss direkt, så ser vi till att reda ut det på bästa sätt.
Flyttfantasten gjorde ett fantastiskt jobb! Snabba, professionella och väldigt noggranna med både möbler och kartonger. Trevligt bemötande från start till mål, och flytten gick helt smidigt utan stress. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en trygg och effektiv flytt!
Hej Nathan, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade både bemötandet och hur vi hanterade flytten från början till slut. Vi strävar alltid efter att arbeta snabbt, noggrant och utan stress! Tack för förtroendet! Du är varmt välkommen att höra av dig nästa gång du behöver hjälp med flytten!
Helt otroliga bra Killar som hjälpte oss med flytten Kan varmt rekommendera dessa två killar Jätte Tack Lelle o C-E
Hej Lelle och C-E, Stort tack för er fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att ni är nöjda med hjälpen och upplevelsen under flytten. Vi uppskattar verkligen de vänliga orden. Tack själva för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp framöver!
Jävligt nöjd med Flyttfantasten, snabb återkoppling efter min förfrågan och ett väldigt bra och utfört arbete utan strul eller komplikationer. Sköna och hårt arbetande grabbar också som verkar brinna för sin sak. Rekommenderas starkt!
Hej Mattias, Stort tack för din grymma recension! Det gläder oss att du är nöjd med både återkopplingen och arbetet vi utförde. Vi lägger stor stolthet i att göra jobbet ordentligt och utan strul, och det betyder mycket att du uppmärksammar det. Tack för förtroendet och för de fina orden om grabbarna. Vi står redo när du behöver oss igen!
Jätte bra kommunikation, dom var snabba och effektiva. Dom tog äve väldigt bra hand om våra möbler och var försiktiga. Vi är super nöjda och kommer använda flyttfantasten igen!
Hej Jimmie, Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada över att höra att du uppskattade kommunikationen och att allt gick snabbt, smidigt och varsamt. Vi gör alltid vårt bästa för att ta hand om våra kunders möbler med största omsorg. Tack för förtroendet! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång!
Jag kan verkligen rekommendera Flyttfantasten! Från första kontakten till att sista kartongen var på plats gick allt otroligt smidigt. De var punktliga, trevliga och väldigt professionella. Allt hanterades varsamt och med stor omsorg — inte en repa någonstans! Dessutom jobbade de snabbt och effektivt, men utan att stressa. Jag kände mig trygg genom hela flytten, och servicen var verkligen över förväntan. Jag kommer absolut anlita Flyttfantasten igen nästa gång jag flyttar!
Hej Katja, Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både bemötandet och arbetet vi gjorde. Vi strävar alltid efter att göra flytten så trygg och smidig som möjligt, och det är väldigt glädjande att höra att du upplevde just det. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig nästa gång du behöver hjälp med flytt eller bärhjälp!