Flyttgubbens Åkeri

Välkommen till Flyttgubben - Hela Västra Götalands flyttgubbe!

Vi är en flyttfirma med över 20 års erfarenhet inom branschen och utför allt från privatflytt, industriflytt och maskinflytt till utlandsflytt, exportpackning, flytt av hela verksamheter m.m.

Varför ska du välja oss?
- Kostnadsfri besiktning och specificerade fasta priser
- Flyttstädning med garanti
- Magasinering i egna moderna lokaler
- Tar hand om tunga lyft (flygel, piano, kassaskåp och liknande)
- Fri utkörning och hämtning av lånekartonger

Vår personal är mycket serviceinriktade och flexibla och tackar aldrig nej till en ny utmaning - ingenting är omöjligt! Varmt välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Utmärkelser

218 omdömen om Flyttgubbens Åkeri

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-25 Verifierad kund
    Mycket väl bemött. Allt fungerade bea.
    2023-03-24 Verifierad kund
    Trevlig personal med hög serviceanda

Personal löste problem på plats med nedmontering av möbel

Flytt av stora tunga möbler

Väldigt nöjd med flytten, kommer att boka er igen vid nästa flytt 😊
    2023-03-24 Verifierad kund
    Otroligt trevliga och punktliga. Lyfta säng till omöjligt ställe. Behöver man hjälp med flytt så är valet enkelt
    2023-03-23 Verifierad kund
    Professionella, inte för mycket inte för lite, lyssnar på våra behov. Mycket tillmötesgående, och svarar snabbt på mail , sms och telefon,. Helt enkelt, vi är jättenöjda och rekommenderar FG med det varmaste .
    2023-03-22 Verifierad kund
    Flyttgubben fick uppdraget pga ett stort engagemang, och det genomfördes på ett alldeles utmärkt sätt.
    2023-03-22 Verifierad kund
    Flyttgubbens Åkeri. Glada goa gubbar som snabbt och effektivt tog hand om min flytt, utan minsta lilla missöde.
  • Eva J
    skrev om Flyttgubbens Åkeri
    2023-03-22 Verifierad kund
    Så nöjd med flytten som gick både smidigt och snabbt .
    Rekommenderas å de varmaste 😃
    2023-03-20 Verifierad kund
    Fick flytthjälp med kort varsel. Allt var snabbt gjort och flytten blev väldigt smidig!
    2023-03-08 Verifierad kund
    Bemött på ett trevligt sätt. Har fungerat bra när det gäller tider och pris för vår flytt och magasinering av möbler.
    2023-02-27 Verifierad kund
    We were impressed by their professionality, their helpfulness and it was easy to contact them during the whole process of moving.
    2023-02-20 Verifierad kund
    Flytten gick snabbt och inga skador på möbler eller dyl. Tog 3 personer ca 1,5 h att lasta ut min lägenhet på 67kvm och sedan 2 h att lasta in i den nya som ligger på andra våningen utan hiss.
    Lån av lådor och hemleverans av dessa ingick vilket var mycket bra.
    Enda negativa var att det var svårt att få tag på dem. Lång svarstid på Mail och ofta inget svar eller upptaget i telefon.
    2023-02-17 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och alltid flexibla med inställningen att de vill hjälpa,
    2023-02-17 Verifierad kund
    Fick stöta på flera gånger för att få en offertbekräftelse. Blev väldigt otrevligt bemött av den person som packade. Verkade jobba under starkt tidspress. Krävde att fönster och dörrar skulle stå öppna trots att det blev iskallt i lägenheten. Sedan ville de ändra leveransdag vilket var omöjligt pga mottagande persons arbetstider. Har fortfarande, efter drygt två veckor, hämtat sina flyttkartonger.
    Hej Reidun!

Tråkigt att du inte är nöjd med vårat arbete.

Jag ska se till att vi hämtar våra flyttlådor
    2023-02-17 Verifierad kund
    Noggrant. Positiva. Kom på utsatt tid. Effektiva.
    2023-01-05 Verifierad kund
    Flytt.
    Tråkigt med växterna som förfrös.
    Ovarsamma med vissa kartonger.

Städning bra
    2023-01-03 Verifierad kund
    Gott bemötande och trevlig personal. Flytten gick enkelt, snabbt och utan missöden tack vare effektiv personal.
    2022-12-24 Verifierad kund
    Mycket bra, enkelt, smidigt och effektivt :)
    2022-12-13 Verifierad kund
    Snabbt och korrekt, allt fungerade som det skulle.
    2022-12-05 Verifierad kund
    Bemötning - helt ok

Den förväntande flyttningen gick mycket bra.

Tjänsten var en flyttransport Åmål-Ockelbo som fullföljdes mycket bra.
    2022-11-28 Verifierad kund
    Fick snabb, enkel och bra service med allt kring flytten!
  • Øyvind J
    skrev om Flyttgubbens Åkeri
    2022-10-14 Verifierad kund
    bra
    bra
    god service og bra flytt som gikk utmerket
    2022-10-13 Verifierad kund
    Typiskt företag där gubbarna är ständigt i farten. De kan vara svåra att få tag på via Mail men absolut bäst att helt enkelt ringa. De är enkla att ha att göra med när man pratar med dem. Bra verksamhetsledare och åkare och några bra flyttgubbar också. Effektiva och proffsiga.
    2022-09-07 Verifierad kund
    Bra flyttfirma! Trevliga gubbar. Inget gick sönder. Dom kunde även flytta piano.
    2022-09-06 Verifierad kund
    Vi blev inte bemötta på ett korrekt sätt. De glömde 4 st möbler i vårt vardagsrum som står kvar uppe i Segmon, Västra Vallgatan 3 664 96 Segmon.
    Vi hade förväntat oss en viss ersättning som hade motsvarat vad det kostar i bränsle ca 500 kr för resan emellan Uddevalla - Segmon Tur o Retur. Men ägaren tyckte inte de var skyldiga eller hade gjort något fel. De sade att de ofta lämnade kvar möbler av olika anledningar. Vi hade betalat 7.500 kronor efter Rut-avdrag för att tömma lägenheten, och det gjorde vi innan de kvickt körde iväg med våra kartonger som var färdigpackade. Vi hade väldigt lite möbler i denna lägenhet så att missa dom var ju bara rent slarv. Konsumentverket i Uddevalla att de begått ett fel i tjänsten.
    Effektiva

Mycket gott bemötande
    2022-09-06 Verifierad kund
    Jättetrevliga killar som snabbt och smidigt fixade vår flytt helt enligt våra önskemål!
    2022-09-06 Verifierad kund
    Flytten är jag helt nöjd med. Allt fungerade bra och snabbt.
    Däremot är jag inte nöjd med städningen.
    2022-09-06 Verifierad kund
    Snabb o proffsig hjälp av mycket trevliga flyttgubbar. Jag kommer absolut att rekommendera vidare vid behov.
    2022-09-06 Verifierad kund
    Proffsigt från start till mål 👍
    2022-08-22 Verifierad kund
    Väldigt nöjda med Flyttgubbarna.
    2022-08-10 Verifierad kund
    Väldigt trevligt och proffsigt bemötande, kom när de lovade och flytten gick snabbt!
    2022-08-07 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande,trevliga killar ock snabbt och bra utfört jobb.
    Hej.
    Köpte flyttning från en trea till en annan trea, massor av flyttkartonger och möbler varav en blytung soffa som fick bäras upp fyra våningar då den inte gick in i hissen!
    Väldigt bra bemötande, toppenkillar.
    Det var andra gången jag anlitade er och det var lika bra förra gången.
    Hälsningar
    Lena Hasslöf
    Lysekil
    2022-08-07 Verifierad kund
    Vi ble behandlet på en profesjonell måte og meget vennelig.
    Flyttingen gikk på en meget bra måte og utstyr / møbler ble behandlet utmerket.
    Vi vil anbefale firmaet på det varmeste.
    2022-08-02 Verifierad kund
    Piano i tryggt förvar medan byggnation pågår.
    2022-07-19 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och proffsiga. Smidigt.
    2022-07-18 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och trevliga killar som hjälpe oss med vår flytt. Rekommenderas.
    2022-07-15 Verifierad kund
    Mycket bra. Lätt att få kontakt. Köper man en tjänst förväntar man sig att det ska funka och det gjorde det.
    Serviceinriktade.
    2022-07-15 Verifierad kund
    Flyttgubben var snabba och gjorde flytten på utlovad tid och kostnad, kan verkligen rekommendera dem. De hjälpte oss förra gången vi flyttade och vi kommer att använde dem igen om det skulle behövas.
    2022-07-14 Verifierad kund
    Ni har vart mycket medvetna om att det ska fungera och ringt och hört att allt går som planerat samt intresserade av att hitta de smidigaste lösningarna.
    2022-06-27 Verifierad kund
    Det är helt ok flyttföretag som vi kommer att anlita igen, trots en del svettiga anfådda gamla gubbar! Bra motion för dom dock!
    2022-06-25 Verifierad kund
    Flytten gick supersmidigt. Använt denna firman flera ggr.
    2022-06-23 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och väldigt bra utförd flytt
    Snabba, trevliga professionella!!
    2022-06-23 Verifierad kund
    Bokade både flytt och flyttstäd. Flytten började bra men en garderob var vi tvungna att skruva isär trots att den flyttats i ett stycke tidigare. Delarna av garderoben togs inte om hand om under flytten vilket ledde till att underredet knäcktes och flera skrapmärken på dörrarna som plockas av.

Städet var överenskommet att det skulle ske ett par dagar efter flytten men detta gjordes inte vilket upptäcktes av hyresvärden som skulle göra besiktning. Detta ledde till att nästa hyresgäst inte kunde flytta in i tid. Är glad att vi lyckades undvika att betala städet innan det var genomfört då det inte gjordes på överenskommet datum.

När vi påpekade det vi inte var nöjda med svarade företaget med en väldigt dålig attityd. Jag skulle inte rekommendera Flyttgubben i Mellerud.
    2022-06-23 Verifierad kund
    Flytt och flyttstädning bokades fick påminna om orderbekräftelse, annars inga problem. Städningen antar jag var ok då jag inte hört nåt annat. Själva flytten gick smidigt, de som skötte den var mkt proffsiga och effektiva
    2022-06-18 Verifierad kund
    Vi skulle få våra möbler och bohag levererat kl 11. Kom inte förrän 16.30 (pga sjukdom och var därför endast 2). Tog inte med alla möbler heller så saker är kvar i förra boendet i en annan stad. Flyttstäden var under all kritik och våra köpare var därför minst sagt missnöjda då vi hade både möbler och annat kvar samt att det inte var städat som förväntat. Dessutom krävdes betalning kl 22 på kvällen när flytten var gjord, utan att flyttstäden ens var utförd.
    2022-05-27 Verifierad kund
    Jag behövde flytthjälp o de var både snabba, aktsamma o trevliga killar.
    2022-05-26 Verifierad kund
    Alldeles utmärkt.
    Trevligt bemötande.
    Bra service.
    Trevliga och snabba flyttkillar.
    👍
    2022-05-10 Verifierad kund
    Bra bemött med klara besked och prisuppgifter. Bra service med flyttkartonger och bra tidshållning.
    Tjänsten jag köpte var flytt från ett boende, mellanlagring och sen flytt till nytt boende. Då sista etappen ej ännu inte är gjord får jag vänta med fullständigt slutbetyg.