Flyttgubbens Åkeri

Flyttgubbens Åkeri

www.flyttgubben.se
  • BadgeSevenYears
4.6

Välkommen till Flyttgubben - Hela Västra Götalands flyttgubbe! Vi är en flyttfirma med över 20 års erfarenhet inom branschen och utför allt från privatflytt, industriflytt och maskinflytt till utlandsflytt, exportpackning, flytt av hela verksamheter m.m. Varför ska du välja oss? - Kostnadsfri besiktning och specificerade fasta...

395 omdömen om Flyttgubbens Åkeri

Sedan starten hos Reco 2019

Lennart K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket god service och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Flyttgubben.

Margit S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Helt fantastiska killar en perfekt flyttning. Rekommenderar dom till det bästa. Jättesnabba hjälpsamma. Skulle vi flytta igen Skulle vi anlita er igen.Bästa vitsord från oss. Trevlig jul🎄🎄🎄

Britt J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det var första gången jag hade en flyttfirma. Anmälde mitt intresse på hemsidan, dom ringde snabbt upp. Dom fick ändra tiden men höll kontakt och ringde och meddelade när dom närmade sig mitt hem. Dom var väldigt snabba och jättetrevliga. Kan verkligen rekommendera dom.

Reino Torbjörn W
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabba, försiktiga och trevliga att ha att göra med!

Irene V
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Kanon,hjälpsamma och jag ska rekommendera er.

Lena N
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fantastiskt bra. Flyttade från Älandsbro till Lysekil, allt flöt på jättebra. Personalen var supertrevlig inga problem med någonting. Vi rekommenderar Flyttgubbens Åkeri till alla som ska flytta!

Marcus K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Riktigt proffsiga och effektiva!

Maria K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag frågade efter flera offerter. Flyttgubben gav ett seriöst intryck. Kom hem och tittade vad som skulle flyttas innan jag fick offert. Att man dessutom fick låna flyttlådor är ett stort plus. Tack!

Emma Johanna Malena L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Så nöjd med dessa grabbar. Trevliga, hjälpsamma och otroligt serviceminded. Rekommenderar starkt till alla att anlita dessa när du ska flytta.

Joachim S gillar detta
Anette A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Professionella, lugna killar som jobbade effektivt! Kan varmt rekommendera Flyttgubbens Åkeri!

Olof L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi är mycket nöjda! Levererade vad de skulle och inga konstigheter med någonting. Trevlig personal också.

Christina A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

bra ha alltid anlitat flyttgubbarna bra

Carina S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi har använt Flyttgubben i många år (många flyttar) och är lika nöjda varje gång. Effektiva och serviceinriktade. Har hämtat utan vår närvaro långt bort, tog även hand om packning på äldreboende under pandemin 🙏.

Kjeld H

Utmärkt service och bemötande

Margareta R
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket sympatiska killar som var hjälpsamma och respektfulla mot kund och sakerna. Bra dialog vid bokning o återkoppling inför uppdraget. Kan verkligen rekommendera dem vidare. MVH Margaretha o Urban Rapp

Elisabeth C
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det gick mycket smidigt trots många lådor. Är mycket tacksam för all hjälp i samband med långväga flytt. Tack än en gång!

Stephanie S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra samarbete, allt gick smidigt och snabbt men även bra gjort. Super nöjd och tacksam för hjälpen.

Kerstin A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Lätt att få kontakt med. Bra service och trevligt bemötande. Effektivt arbete vid flytten.

Maria J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket trevligt bemötande! Vi har anlitat Flyttgubben i Uddevalla 1 gång tidigare för 4 år sedan. De gjorde ett mycket jobb då, så det var inte någon fundering på att vi skulle välja någon annan flyttfirma. De gjorde flytten snabbt och effektivt. Glada trevliga och tillmötesgående. Monterade och ställde grejer där vi ville ha dem. Flyttgubben rekommenderas varmt.

Emelie A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Kanonbra service! Jättetrevligt bemötande! Rekommenderar varmt att anlita Flyttgubben när man ska flytta! 😊

Agneta T
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabba, effektiva proffs som jag absolut rekommenderar. Har använt Flyttgubben två gånger och lika nöjd båda tillfällena.

Gösta J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Tack för en snabb och säker flytt! Kommer att använda er i framtiden om det behövs. MVH Gösta och Kerstin

Asta F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra service med förvaring i förråd.

Kerstin O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra bemötande. Trevliga personer. Allt gick snabbt och utan anmärkning. Tack! Kerstin Olsson

Barbro S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Allt gick smidigt och bra.Inget större att klaga på.

Leif Åke Ronny P
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket otrevlig personal och ville inte lyssna på förklaringer. Slängde luren i örat på mig då han inte kunde bemöta mig med fakta. Jag skiter i detta sa han, tror hans namn var Jan-Inge

Ingela E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

100% från start till mål. Vilka killar!! Vek inte ner sig i något läge trots extrem värme och får trångt trapphus. Kommer rekommendera Flyttgubben till alla jag känner. Tack för ett superjobb!

Göran B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabb å bra proffsig service, kan det sägas enklare ?

Gunnar O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Allt fungerade perfekt..Möbler blev också bortförda för att kastas

Bengt K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma.

Retail A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Väldigt nöjda, serviceminded. Snabba på att svara. Köndes tryggt att anlita Flyttgubbe och dessutom med högsta kvalitet och helt klart till ett mycket bra pris. Rekommenderas varmt.

Agneta B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Proffs! Andra flytten med dem.

Tommy F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabbt,lätt och trevligt bemötande.

Marika G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Allt gick sååååå snabbt och Bra..är Jättenöjd med allt som dessa ”Killar” gjorde för mej i min ”Flytt” Kramar från mej .. Hälsningar Marika..💞👍

Christian L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flyttgubben flyttade en flygel och ett piano för oss. Mycket bra och trevligt bemötande. Säker hantering och prisvärt. Det enda negativa är att de kom 30 min efter avtalad tid.

Svar från Flyttgubbens Åkeri

Tack för ett fint omdöme och din feedback angående tiden!

Ulf J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevlig personal,kunniga och noggranna. Glada och pigga. Vi kännde oss väldigt nöjda med all hjälp.Kan varmt rekommendera denna firma.Tusen tack för hjälpen,värt varenda krona. Mvh.Lena och Ulf Jangeberg.😃

Gunilla A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

De gjorde jobbet de skulle göra.

Margareta C
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevlig personal, jobbade snabbt och effektivt. Fungerade perfekt. Kom i tid. Bra återkoppling innan flytten

Annelie J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bästa och billigaste flytten jag någonsin gjort 🌷

Pia F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevligt bemötande från alla. Lyhörda och ingenting var besvärligt.

Marie L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Lätt och enkelt, snabb och god service med lånekartonger som lämnas och hämtas, flexibelt när jag behövde byta datum, städningen jättebra.

Maria B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket proffsiga killar! Humöret i topp trots regn och andra utmaningar med flytt från stort till litet. Väldigt bra bemötande. Rekommenderar absolut!

Lisbeth J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mkt bra bemötande. Hade höga förväntningar och Flyttgubbens Åkeri levde upp till detta. Mkt nöjd med min flytt.

Bo R
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Lätta att ha o göra med både före - under och efter flytten. Positiv inställning till alla svårare objekt att flytta o hittade finurliga lösningar på allt. Försiktiga med grejerna o inga skador på möbler eller andra pryttlar. Tillhandahöll kanonbra flyttlådor till låns under flytten. Vi är skitnöjda !

Susanne F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevliga killar som jobbade bra i värmen o fort gick de

Siv M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket positiv upplevelse från förfrågan till färdig flytt. Trevlig och positiv personal, varsamma, snabba och positiva. Städfirman som utförde arbetet i lägenheten lämna de inget åt slumpen allt var skinande rent. Inga anmärkningar från besiktningsmannen angående städning Har inga tveksamheter med att rekommendera Flyttgubben till andra. Ett jätte sort tack till alla inblandad för väl utfört arbete i alla lägen. mvh Siv Mineur

Hanna K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fantastiskt bra hjälp, snabba och bra kommunikation innan och under jobbet. Kunde inte vart nöjdare. Dessutom fräscha flyttlådor till utlåning.

Ulla H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flytt av bohag fungerade mkt bra

Signe F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fungerade utmärkt allt blev som utlovat

Agneta K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Helt fantastiska, fixade till allt, med MYCKET god service