Fungerade bra, vi fick hjälp med att ordna begravningen trots att den skulle ske i Eskilstuna. Visade sig att den blomsterbutik som de hänvisade anhöriga till i Eskilstuna inte gjorde ett bra jobb, men det kunde int3e Folkare Begravningsbyrå lastas för.
Folkare Begravningsbyrå
Varmt välkommen till Folkare Begravningsbyrå! När det otänkbara inträffar medför det många tankar och funderingar. Vi vill hjälpa dig att få ett så smidigt tillvägagångssätt som möjligt i den tid som kan vara så svår att hantera. När du kontaktar oss bokar vi in en tid där vi i lugn och ro samtalar kring hur begravningen ska...
444 omdömen om Folkare Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2018
Vi blev väldigt bra och professionellt bemötta. Vi fick en jättefin begravning Det var dock inte så tydligt vad vi hade köpt förrän fakturan kom. Jag fick uppfattningen att allt detta ingick.
Myxket bea björn lönnström de är så bra med mig då
Hej Björn Varmt Tack för Ert förtroende ❀ Med önskan om en fin höst / Jörgen, Sophie & Sophie
Bra service trevlig personal snabb handläggning Kan rekommenderas
Tack Christer för fint omdöme och tack för Ert förtroende - med önskan om en fin höst / Jörgen, Sophie & Sophie
Bara bra betyg att ge, hjälpsamma och trevliga.👍🏻😀
Hej Göran, Tack för ditt fina omdöme och tack för att vi fick förtroendet till att hjälpa er. Önskar er en fin höst. Hälsningar från Jörgen, Sophie & Sophie
Jörgen var en klippa och ställde upp och av bra råd och fanns där hela tiden
Hej Angelica Varmt Tack för ditt omdöme och för att vi fick hjälpa er i denna stund Varma hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Proffsigt och trevligt bemötande från början till slut. Jag har rekommenderat er till många av mina vänner. Det var ett tag sedan jag ordnade en begravning. Detta var över mina förväntningar. Ett stort tack!
Hej Monica Varmt Tack för din tid att skriva ett omdöme och för det fina förtroende vi fått av dig. Hoppas du nu får en fin och härlig höst Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket gott bemötande och mycket hjälpsamma, förstående. Fina människor på rätt plats!
Hej Jennie. Varmt tack för dina fina ord och tack för förtroendet - Önskar er en fin sensommar med hopp om lite sol. Varma hälsningar Jörgen, Sophie och Sophie
Vi vart bemötta på ett fint och vänligt sätt. Både när dom hämtade vår mamma och när vi ordnade urna och annonsen mm ❤️
Hej Veronica Tack för ditt fina omdöme och tack för erat förtroendet till att få hjälpa er. varma hälsningar Jörgen, Sophie och Sophie
Vi fick förstklassig hjälp och ett trevligt bemötande av alla tre begravningsentreprenörerna på Folkare Begravningsbyrå. De brydde sig verkligen om att göra ett bra arbete och att vi skulle bli nöjda. Kommunikationen med Folkare var speciellt bra och snabb. Kan varmt rekommendera Folkare Begravniingsbyrå. Torbjörn Pettersson
Hej Torbjörn Tack för dina fina ord och för att vi fick ert förtroende att hjälpa er med begravningen. Ta hand om er - Hälsningar från Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket bra mottagandet och fixar allt det man vill ha hjälp med åxo..
Hej Ronny Varmt tack för att vi fick förtroendet att hjälpa Er. Önskar er en fortsatt fin sommar Med varma hälsningar Jörgen, Sophie och Sophie
Alla på begravningsbyrån har kunden i fokus och vi blev väl omhändertagna. De lyssnade och hjälpte oss att ta fram olika beslut som måste tas för att komma vidare i processen.
Hej Yvonne Varmt Tack för ditt omdöme och för att vi fick Ert fina förtroende att hjälpa Er Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar Med varma hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Allt fungerade bra efter våra önskemål .minns begravningen som fin
Hej Birgitta Tack för att vi fick det fina förtroende att hjälpa Er med begravningen, Vi önskar Er en fortsatt fin och skön sommar Mvh Jörgen, Sophie & Sophie
Ett professionellt, engagerande och lyhört bemötande, från första mötet och planeringen till genomförande av begravning Ett team som är ödmjuka och har ett stort hjärtat att hjälpa när livet tar en plötslig oväntad riktning i familjen
Tack Åsa för dina fina ord, och Tack för förtroendet - ta hand om er Varma hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
Fantastiskt bemötande och omhändertagande, en trygghet genom hela processen.
Hej Kristoffer Vi tackar för det fina förtroende du visat oss i samband med begravningen, Hoppas att ni får en fin sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Jag är väldigt nöjd med allt!!
Hej Veronica Tack för att vi fick hjälpa er i denna stund samt att du tog dig tid att skriva ett omdöme, Vi önskar er en fortsatt fin sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Bra och proffsigt bemötande! God återkoppling och att jag får kontakt när jag behöver det. Stöd och hjälp på ett väldigt bra sätt. Mvh Kattis Lissert
Hej Kattis Varmt Tack för att vi fick vara med och hjälpa Er i denna stund, samt för din tid att skriva ett omdöme. Vi önskar Dig en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Hej! Vi blev så fint omhändertagna, kan bara säga är nöjd med allt. Det var så fint allt runt omkring och vi är alla så nöjda. Mvh Sven med familjer
Tack Sven för dina ord och för ert förtroende - med önskan om en fin fortsättning på sommaren ♥ / Jörgen, Sophie & Sophie
Väl omhändertagande från start. Förstående o tröstande. Mänskliga. Hade inga förväntningar direkt. Man kan ju inte tänka klart i sådan situation.
Hej Anders Nej det är en stund i livet man aldrig är nog förberedd inför, det känns fint för oss att hjälpa till ❀ Tack för förtroendet och för dina ord - med önskan om en fin fortsättning på sommaren / Jörgen, Sophie & Sophie
Utmärk service. Kan sin sak utomordentligt. Väldigt bra bemötande och mycket trevliga människor.
Hej Lars Varmt Tack för ditt omdöme samt att vi fått det fina förtroendet att hjälpa till. Hoppas ni får en fin och härlig sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Vi behövde hjälp att ordna en begravning, åt vår mor. Vi vart väldigt väl bemötta. Hon var både kunnig och ingav förtroende och lugn. De har oxå en väldigt lugn och fin atmosfär inne på byrån. Vi är jättenöjda.
Tack Annette, för fina ord och för visat förtroende - Med önskan om en vacker sommar ❀ / Jörgen, Sophie & Sophie
Ett mycket varmt mottagande och dom gjorde ett väldigt bra jobb!
Hej Dennis Varmt Tack för ditt omdöme samt att vi fick ert fina förtroende att hjälpa Er Hoppas att ni får en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Trevligt och bra bemötande av erfaren personal, är nöjd
Hej Yvonne Tack för ditt omdöme samt att vi fick det fina förtroendet att hjälpa Er Hoppas du får en fin och solig sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Det var ett vänligt bemötande och fick all hjälp jag behövde.
Hej Barbro Varmt Tack för att vi fick vara med och hjälpa Er i denna stund, samt för din tid att skriva ett omdöme. Vi önskar Dig en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Helt perfekt , Allt fungerade som vi ville. Bra att samarbeta med.
Hej Sven Stort Tack för ditt omdöme och för att vi fick det fina förtroendet av Er Hoppas att ni får en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Bemötande och utförande får högsta betyg.
Hej och varmt Tack för Ert förtroende och för det fina omdömet Med önskan om en vacker sommar / Jörgen, Sophie & Sophie
Bra bemötande, hjälpte till med allt som behövdes. Dom ordnade med annonsen, gravstenen,kistbärare,och en som höll i begravningen (tal och musik) Dom dekorerade kistan med blommor som vi redan hade beställt och gjorde fint runt om med ängel,ljus,kort mm. Dom tog kort under begravningen och gjorde ett minnesalbum till oss. Vi är jättenöjda med allt. Camilla med familj
Hej Camilla Tack för ditt fina omdöme och för att vi fick Ert fina förtroende att hjälpa till med begravningen. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Blev bra bemött. Kände mig trygg. Bästa pris. Ordnade musik vi önskade. Fanns med både före och under begravningen. Kostnad: 17 100. Negativt är en upplevelse att allt kostar och det kan vara svårt se de faktiska kostnaderna. Synd att begravning ska vara så dyr.
Hej Inger och Tack för ditt omdöme och dina tankar, du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor kring begravningskostnaderna. Stort tack för ditt/ert förtroende ❀ Med önskan om en vacker sommar / Jörgen, Sophie & Sophie
Otroligt professionella, ödmjukt och varmt bemötande, närvaro, lyhörd och har gjort ett fantastiskt jobb att göra det sista farväl vackert och värdigt. Finns en anledning till att jag har anlitat dom för samtliga begravningar. Rekommenderar verkligen!
Hej Viveca Tack snälla för ditt fina omdöme och för att vi fick förtroendet att hjälpa dig i samband med begravningen. Önskar dig en fin sommar ☼ Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Lugnt och proffsigt bemötande. Sakligt , bra information
Hej Tommy Tack för det förtroende ni visat oss och att vi fick hjälpa er med med denna stund. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Folkare begravningsbyrå uppfyllde mina förväntningar och uppfyllde alla mina önskemål. Blev mycket väl bemött.
Hej Kerstin Varmt Tack för ditt omdöme samt att vi fick ert fina förtroende att hjälpa Er i denna stund. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
våran upplevelse var mycket fint. Vi är mer än nöjda
Tack Birgitta för dina ord och för att vi fick Ert förtroende Med önskan om en lugn och fin vår / Jörgen, Sophie & Sophie
Bra, snabb och personlig service som anpassas till kundens önskemål.
Hej Krister Tack för det förtroende ni visat oss i samband med begravningen samt för din tid att lämna ett omdöme. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket bra bemötande. Bra service. Bra bemötande vid begravningen och dödsannons och planering.
Hej Eva Tack för ditt omdöme du skrivit samt att vi fått det fina uppdraget att hjälpa Er i denna stund Med varma hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Trevlig och kompetent personal.
Varmt Tack Leif för ditt omdöme samt att vi har fått ert förtroende att hjälpa er i denna stund Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Vi har haft bra dialog och bra information från dag 1. Många bra förslag när man inte riktigt kan tänka klart i sorgens ögonblick. Rekommenderar för övriga nära och kära. Med vänlig hälsning Eva-Lena Storbacka
Hej Eva-Lena Varmt tack för dina ord och för att vi fick det fina förtroende att hjälpa er i denna stund Vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Jag har fått ett fantastiskt bemötande i en svår stund och de har varit till stor hjälp inför begravningen. Jag hade inga förväntningar när jag åkte dit, men Sofi tog emot mig på ett proffsigt och varmt sätt. Jag vill tacka er alla för att ni gör ett jättebra jobb! Mvh Anders med familj
Hej Anders Varmt Tack för ert förtroende ni visat oss i samband med begravningen samt att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme. Varma hälsningar från Jörgen, Sophie & Sophie
Jag och mina bröder är mycket nöjda . Vi fick ett trevligt och proffessionelt bemötande . Bra tips och råd i vår okunnighet . Fint arrangemang kring den enkla begravning som vår Mor hade önskat , omtanke både innan och efter begravningen . Tack till Folkare Begravningsbyrå !
Hej Pia Tack för dina fina ord och för att vi fick förtroendet till att hjälp er med begravningen, det betyder mycket för oss - Önskar er en fin och solig Påsk. Mvh Jörgen - Sophie & Sophie
Har känt mig trygg , blivit så fint bemött rekommenderar dom varmt .
Hej Lena Tack för ditt fina omdöme och Tack för att vi fick hjälpa er i denna stund. Önskar dig en fin och härlig Påsk Mvh Jörgen - Sophie o Sophie
Mycket bra proffsigt. Men ändå mjukt o behagligt bemötande +att det gick fort allting. För jag ville ha det så. O valet att ha en vit rund urna med fina blommor runt omkring. Istället för att ha en kista o sitta o titta på. Som bara gör att man blir mer ledsen. Så tack ifrån kent kågas.
Hej Kent Tack för dina fina ord och tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till med Begravningen, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en härlig vår. Mvh Jörgen - Sophie & Sophie
Så trevligt bemötande, hjälpsamma på alla sätt. Genomförde begravningen superbra. Så nöjd
Hej Monica Varmt tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme samt att vi fick vara med och hjälpa Er i denna stund. Med vänliga hälsningar Jörgen - Sophie & Sophie
Bra bemötande i en fin och lugn miljö. Man känner sig omhändertagen och sedd och hörd i svår tid. Hjälper till med allt och har även egna idéer om man behöver det. Tack ❤️
Hej Ann-Katrin Stort tack för ditt omdöme och för att vi fick hjälpa Er ❣ Varma hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
Väl bemött av ödmjuka människor. Föreståndaren hade ett väldigt bra samtalstempo och var mycket pedagogisk. Det kändes bra att vara där.
Hej Peter Stort tack för ditt omdöme och för att vi fick hjälpa Er ❣ Varma hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
tack för ett proffsigt bemötande och utförande MVH Jan Englund
Hej Jan Tack för dina fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Önskar dig en fin vår, Varma hälsningar Jörgen, Sophie och Sophie
Väldigt trevligt bemötande och fick bra svar o hjälp med allt
Hej Carina Ett stort Tack för att vi fick det fina förtroendet att hjälpa Er samt att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Varma hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Min familj är mycket tacksamma för det vänliga och omhändertagande bemötande som vi fick av personalen på begravningsbyrån. Det kändes tryggt att personalen där kunde hjälpa oss med mycket praktiskt samt svara på många av de frågor som vi hade. Samt att de ordnade så fint med begravningen av vår avlidna släkting.
Hej Helene varmt tack till dig för dina fina ord och att vi fick ert förtroende till att hjälpa till med begravningen, önskar dig en fin vår. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Helt perfekt Snabba svar på frågor och väl utförd beskrivnìng av vad som kommer att ske.ää
Hej Erik Rune Stort tack för din tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss, samt ett varmt tack för att vi fått det fina förtroendet av att hjälpa er med begravningen Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Jag hade inga särskilda förväntningar. Man har ju ringa erfarenhet av sådana kontakter. Men fick verkligen ett fantastiskt bemötande, och fick just den hjälp vi just då behövde, med råd och tips även utanför själva tjänsten. Allting positivt!
Hej Bo Varmt tack till dig för din tid att skriva ett omdöme samt att vi fick det fina uppdraget att hjälpa er i samband med begravningen. Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Folkare begravningsbyrå överträffade våra förväntningar med råge. Begravningen blev så fint arrangerad och det bemötande vi fick känndes äkta. Vi kan varmt rekommendera Folkare.
Hej Anders och stort tack för ditt omdöme och för att vi fick hjälpa Er ❣ Varma hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
Bra bemötande och kunnig personal.
Tack Ove för dina ord och för visat förtroende ❀ Med önskan om en fin vår / Jörgen, Sophie & Sophie