Folkare Begravningsbyrå
Varmt välkommen till Folkare Begravningsbyrå!
När det otänkbara inträffar medför det många tankar och funderingar.
Vi vill hjälpa dig att få ett så smidigt tillvägagångssätt som möjligt i den tid som kan vara så svår att hantera. När du kontaktar oss bokar vi in en tid där vi i lugn och ro samtalar kring hur begravningen ska utformas. Därpå får du utrymme att vara för dig själv utan att behöva tänka mer över något praktiskt.
På begravningen finns en representant från oss på plats. Vi ser till att det är vackert utsmyckat med ljus, blommor och ev. personliga tillhörigheter och foton. Vi finns även på plats under begravningen om du skulle behöva hjälp med någonting.
När det otänkbara inträffar medför det många tankar och funderingar.
Utmärkelser
379 omdömen om Folkare Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Fantastiskt fint och varmt bemötande.
Proffsiga och hjälpsamma !
Från vårt första steg in på begravningsbyrån till begravningen i kyrkan har allt varit helt perfekt.
Vi är så tacksamma för all hjälp och stöd !
En stor eloge till er ! -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Blev verkligen lyssnad på så vår begravning av vår Far blev jätte fin.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Bra bemötande och snabb återkoppling
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vi är väldigt tacksamma och nöjda med bemötandet i samband med min mammas begravning. Så fint ordnat i denna sorgliga situation. Särskilt tack till Jörgen för ett fint bemötande.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Bemötande var helt perfekt.
Alla våra förväntningar uppfyllda.
Vi blev otroligt bra behandlade i en väldigt svår väldigt svår stund och kände oss väl behandlade av en väldigt proffsig personal
Begravning. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket trevligt och kunnigt besök,väldigt fin begravning finns inget att klaga på
Andrs -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket fint och varmt bemötande. De överträffade våra förväntningar både vid planeringen och vid begravningsakten.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Dom skötte sitt uppdrag till fullt belåtenhet
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vid min mans död ansvarade Folkare begravningsbyrå för hans begravning. Vårt första möte var mycket effektivt och allt planerades i stora drag på en gång. Jag och våra fyra barn kunde framföra synpunkter och diskutera fram detaljer tillsammans med byråns representant, allt på ett mycket rogivande sätt.
Arbetet med program, och kommunikationen det krävde innan alla detaljer var klara, fungerade också mycket bra.
Allt blev som vi önskat i kyrkan vid begravningsgudstjänsten och byråns representant var närvarande på ett mycket varmt stödjande sätt. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Otroligt professionellt bemötande i detta mycket tunga ärende.
Råder ett lugn över hela den vackert utsmyckade byrån. -
Bra bemötande!
Höga förväntningar Företaget levde upp till förväntningarna.
Upplevelsen var strålande bra service och trevligt bemötande. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Så fint bemött när sorgen är tung. Ett stort tack till Jörgen Stoltz och till Ann Görling som förrättade sermonin.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vänligt och professionellt bemötande. De levde helt upp till våra förväntningar. Begravningen blev precis så fin som vi hade hoppats.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Sophie D. Som var vår kontakt med Folkare begravningsbyrå, hade ett väldigt bra bemötande och var engagerad på ett mycket bra sätt. Uppdraget i samband med pappas begravning fungerade utmärkt.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Hej vi blev väldigt bra bemött på. Folkare begravningsbyrå . Vi hade en begravnings ceremoni.mvh Hans- Olof.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Professionell hantering med varmt och medmänskligt bemötande som motsvarade alla förväntningar. Avser begravning med kremation och minneslund.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Bra bemötande och tydligjet. Lugn och förtroendeingivande i samtal. Lätt att samarbeta med. Bra kommunikation över mail. Snabba svar.
Proffsigt bemötande,
Alla våra önskemål blev uppfyllda vid vår
morbror Bengts begravning och minnestund
Otroligt hjälpsamma, trevliga och tillmötesgående -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Perfekt bemötande. Valde minnesstund med urna och nedsättning av urnan samma dag. Allt fungerade perfekt. Precis som vi önskade!
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande jag är nöjd.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Tryggt, stilla, proffesionellt bemötande i mycket trivsam och fin miljö på byrån.
personalen hade kontroll på allt praktiskt som behövde göras. Man behövde inte vara rädd att glömma något viktigt. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Trevligt o bra bemötande, hjälp med det som önskades
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Fantastiskt bemötande! Jörgen är verkligen ett fullblodsproffs som lyckas stötta och genomföra all planering tillsammans med oss anhöriga med värdighet. Begravningsbyrån har bistått oss med allt från det att pappa gick bort, inför vårt besök i kapellet, innehåll och utseende på dödsannonsen och ordnade med begravningen och även planerade och ordnade med minnesstunden (inkl beställning av catering), samt kontakt med prästen och kyrkan inför både begravning och urnnedsättning. Vi är väldigt tacksamma för att man kan genomföra detta arbete på ett sådant sätt som Folkare Begravningsbyrå lyckas med.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vänliga, varma människor som skötte allt från första mötet till minnesboken på ett mycket professionellt sätt vid min fars begravning. Tusen tack.. Allan och Lena.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande hela vägen. Man kände stort förtroende direkt.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vi är jättenöjda med både bemötande o utförande vid samtal inför begravningen
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Professionellt och personligt mottagande och omhändertagande. Vackert ordnat vid begravningen med det lilla extra som gör så mycket. Kan varmt rekommendera Folkare Begravningsbyrå.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Så bra hjälp och vägledning med en begravning. Väldigt trevlig personal. Bra bemötande.
Allt var topp👍👍
Väldigt fint och bra bemötande, rätt personal på rätt plats. -
Fint bemötande.
Lugn och dämpad atmosfär.
Få råd om själva begravningen.
Jag fick hjälp med det jag behövde.
Jag köpte kista, urna och blommor via dem.
De fanns även i kyrkan under begravningen.
Byrån utförde allt kring min mammas död.
Jag är mycket nöjd med Folkare Begravningsbyrå.
Rekommenderar dem varmt. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Fungerade bra och dom var lyhörda för våra önskemål.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vi blev mycket bra bemötta på alla vis.
Förväntningarna var att få hjälp med alt det praktiska ,det
fungerade mycket bra. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Blev väl omhändertagen har bara positivt att säga.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vänlig och proffesionellt bemötande. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela begravningsprocessen.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Det mest perfekta bemötande vi kunnat få. Otroligt snälla och kunniga. En jättebra och fin begravning.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket bra bemött, korrekt och effektivt arbete.
Bra och lyhört arbete, och förmåga att förstå och lösa våra önskemål -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Bra service och trevlig personal, kan varmt rekommendera denna byrå. Mvh Gunilla Hellberg
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket nöjd med arrangerandet med begravningen och urnedsättningen under samma stund. Högsta betyg
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vilka varma och härliga människor ni är❤️
Tack -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Verkligen proffsigt och vänligt bemötade i en svår tid. Rekommenderas varmt!
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Ett fint välkomnande när vi klev innan för dörren. Lokalen o intreören är påkostat,vackert, stilfullt o ombonat som ger en känsla av lugn o harmoni.
Vi blev bemötta värdigt o med värme och omtanke.
Mina förväntningar var precis så som jag anade, då byrån har tidigare haft hand om min mammas o farmors begravning. Fantastiska ❤
De tog hand om blomstersmyckningen,kremering,urna,musiken,alla pappas saker som de dekorerade med i kapellet.Annonsen i tidningen. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Våra barn å jag blev utmärkt väl bemötta när vi snabbt fick tid på byrån sedan vi mist make o far. MVH Annette Hall.
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Jag kontaktade Folkare begravningsbyrå veckan efter att min hustru gått bort (3/9) för att de skulle ordna begravningsceremonin i Folkärna kyrka fredag 30/9. Det skulle bli ett ljust och öppet avsked för alla som önskade komma, med efterföljande minnesstund med mat och kaffe församlingshemmet. Det blev stor uppslutning med 120 personer på minnesstunden och ännu fler i kyrkan. Allt sköttes med lyhördhet och värdighet av begravningsbyrån. De förväntningar jag och övriga familjen hade uppfylldes till 100%. Trots den stora sorg och saknad vi kände och naturligtvis fortfarande känner, blev begravningen ett fint minne och avsked av en älskad livskamrat, mor, farmor, syster, arbetskamrat och vän. Jag har fått motta oerhört positiv respons av alla som deltog. Begravningen omgärdades av mycket sång och musik, men även dans av Avesta folkdansgille, där min hustru varit aktiv. Allt blev precis i hennes anda och det mesta hade hon även själv varit med och bestämt. Jag är mycket glad och tacksam för allt stöd och hjälp som jag/vi fått av Folkare begravningsbyrå. Det här är en del av sorgeprocessen och en viktig del i att kunna gå vidare för oss anhöriga. Ett stort och kärleksfullt tack!
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Bra bemött men väldigt forcerat kändes det som .
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Det fungerade bra och trevligt bemötande
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Korrekt, kunnigt och vänligt bemötande.
Vi förväntade oss att få hjälp med det man behöver komma ihåg och bestämma inför en begravning.
Det kändes tryggt att få hjälp med - inklusive en i princip heltäckande kostnadsbild över - det som gäller vid en begravning. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Vänligt och professionellt bemötande rakt igenom. Rådiga och konkreta förslag på olika lösningar.
Fin miljö för möten.
Vi valde företaget då vi varit nöjda och känt oss trygga med dem sedan tidigare.
Anledningen till kontakten med företaget var allt som rör en begravning för vår anhörig. -
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Trevligt bemötande, gjorde allt enkelt genom hela begravningsproceduren och levde till fullo upp till mina förväntningar
skrev om Folkare Begravningsbyrå
Mycket lugnt och bra bemötande vid besöket.
Höga förväntningar, grundade på tidigare kontakter.
En 'vanlig' begravning, mycket väl genomförd. -
Lugnt och fint bemötande
Vi köpte det vi ansåg passa oss