Bra, trevligt och professionellt bemötande. Det blev en snabb och smidig affär!
Fordonshallen Eskilstuna AB
Välkommen till Fordonshallen i Eskilstuna! Hos oss på Svarvargatan 7 möts du av ett engagerat team som hjälper dig att hitta rätt bil – alltid med trygghet och kvalitet i fokus. Alla våra bilar är noggrant genomgångna och håller hög standard, för att du ska känna dig helt säker med ditt köp. Vi behandlar alla våra kunder med...
99 omdömen om Fordonshallen Eskilstuna AB
Sedan starten hos Reco 2023
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även önska dig många trevliga mil i din nya Subaru! Varmt välkommen åter.
Otroligt nöjd med mitt köp hos Fordonshallen! Fantastiskt bemötande, proffsigt och personligt hela vägen. Bilen var i utlovat skick och allt gick smidigt med finansiering och digitala signeringar. Rekommenderas varmt!
Stort tack för det fina omdömet! Kul att höra att du är nöjd med ditt bilköp hos oss, vi önskar dig många trevliga mil framöver i din nya bil 😊
Tycker att jag blev väldigt trevligt bemött när jag kom dit och att allt flöt på bra med papper och betalning.
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även önska dig många trevliga mil i din fina Mercedes C-klass! Varmt välkommen åter.
Från första telefonkontakt till att vi hämtade bilen var bemötandet alltid mycket vänligt, professionellt, uppmärksamt och utan överdrivet säljsnack eller ogrundade löften. De åtgärder på bilen som vi kom överens om skulle göras innan leverans, blev alla utförda i tid och till vår belåtenhet. Så här långt (4 dgr) är vi mycket nöjda med vår beg bil-affär hos Fordons hallen!
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även önska dig många trevliga mil i din fina lågmilade Mercedes! Varmt välkommen åter.
Vänligt och proffsigt bemötande
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även önska dig många trevliga mil i din fina Mercedes! Varmt välkommen åter.
Bra välkomnande och service.
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din fina Passat! Varmt välkommen åter.
Väldigt trevlig bemötande av Mustafa, han var väldigt tydligt och bra affär så jag rekommenderar Fordonshallen.
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din fina BMW! Varmt välkommen åter.
Känns välkommen och Killen som sold mig bilen han är hjälpsam och trevligt. Bra service
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din fina Toyota! Varmt välkommen åter 😊
Stort + för Fordonshallen i Eskilstuna. Trevlig personal och snabb och smidig affär. Kan varmt rekommendera dom 🌟🌟🌟🌟
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din nya bil! Varmt välkommen åter 😊
Riktigt bra uppmötande och god person samt säljare, det kommer definitivt bli en till affär genom Fordonshallen. Stark rekommendation till er köpare.
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din fina Passat! Varmt välkommen åter 😊
Fantastiskt service och trevlig personal !
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende. Varmt välkommen åter 😊
Mycket trevligt bemötande och mycket bra person kontakt 👍
Trevlig upplevelse från start till slut och ärlig säljare. De var även tillmötesgående och hjälpsamma efter affären när jag ringt in och ställt frågor 👍
Tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig många trevliga mil i din nya välutrustade BMW.
Bara bra, smidig och trevlig personal. Erbjöd sig att jobba över för att jag skulle kunna köpa bilen efter arbetstid 👍
Trevligt bemötande från första kontakt tills att jag köpte bilen.
Väldigt bra. När vi fått bilen fixad kommer det bli 5 av 5
Väldigt nöjd över mitt köp hos den här bilsäljaren 👍🏻
Väldigt bra bemötande och bra priser.
Trevligt bemötande, svarade tydligt på alla frågor och enkel affär.
Tillmötesgående och professionellt. Inga konstigheter.
Väldigt trevligt bemött .kändes bra bilaffär.
Mycket nöjd, bra service. Snyggt och tryggt.
Jättetrevlig service snabb affär bra hjälp med frågor och så vidare.
Riktigt fint bemötande på alla sätt och en bil som vi idag älskar. Känns otroligt fräsch. Mycket trevligt att få SMS från Fordonshallen om att bilen var besiktigad och nyservad innan vi plockade upp den. Stort tack, rekommenderas!
Riktigt bra bemötande av säljare,rak,ärlig rekomenderas varmt"
Tack så jättemycket för en fina BMW 540i Jag jätte nöjd med den
Bra bemötande och service under bilköpet. Nöjd med köpet.
snabbt och smidigt, ärlig säljare som var noggrann med allt innan affären gick till, väldigt nöjd över bemötandet
Hade en jättetrevlig upplevelse och allt gick extremt smidigt och enkelt.
Snabba svar samt bra sevice. Kan rekommenderas. Mvh Jörgen
Trevligt bemötande, fordonet vi köpte var i väldigt fint skick med tanke på ålder
Bra bemött, säljare hade bra kännedom om bilen jag skulle köpa. Uppriktig gällande garantier och konsumentköplagen osv.
Rekommenderar verkligen! Man kände sig verkligen välkommen när man kom dit, trevligt bemötande, god kunskap och fick mig en riktigt bra bil som jag är jättenöjd med 😁
Köpte bil av Fordonshallen. snabb affär och inga krångel! Rekommenderas!
Vi fick ett bra mottagande Vi hade inga förväntningar, vi blev glatt överraskande av en hjälpsam o trevlig personal. Allt positivt
Jättebra bemötande och smidig affär. Vi är jättenöjda och glada över bilen :)
Snabb och smidig affär. Trevligt och serviceinriktat bemötande. Vi är jättenöjda!
Bra och smidig affär och ett trevligt bemötande.
Fick ett väldigt bra första intryck av säljaren och valde därför att fortsätta affären här trots att den låg nästan 15mil bort. Snabb och smidig affär med inbyte av min gamla bil. Kommer tillbaka om 3år och tittar efter en ny bil.
Super service och bemötande! Vi är nöjda med hjälpen vi fick!
Absolut, här är en kortare version: --- **Toppenservice och fantastisk bil!** Jag är supernöjd med mitt bilköp hos fordonshallen. Personalen var vänlig, lyhörd och hjälpsam. Väldigt smidigt inbyte med min tidigare bil. Jag kan varmt rekommendera fordonshallen till alla som letar efter en bra bil och riktigt bra service! ---
Bra bemötande, snabb administration. Gott intryck.
Proffsigt bemötande och grym service! Mycket nöjd med nya bilen, trevlig säljare!
Nöjd med mitt köp och trevliga säljare!
* Säljaren är bra, respektfull och samarbetsvillig. * Det finns inget bedrägeri av kunder eller någon tvetydighet i bilarnas status i utställningslokalen. * Samarbeta med kunden även efter att försäljningen är över. * Nöjed * Jag ger dom 5 stars
Enkel och smidig affär! Kunde lösa allt vi behövde och var väldigt trevlig! Mustafa och jag hade flera mejl och samtal innan affären blev av och han svarade grundligt på alla frågor och var väldigt uppriktig! Rekommenderar starkt att handla bil här!
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande.
Trevligt bemötande, och en överlag bra känsla. Då jag köpte bilen osedd, fick jag ett gott och ärligt intryck att bilen överensstämde med bilderna jag fick skickade till mig.
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din nya skåpbil! Varmt välkommen åter 😊
Utmärkt och trevligt bemött. Svar på alla frågor utan försök att undanhålla information om bilen jag köpte . Gör gärna fler besök framöver trots avståndet då jag vid detta tillfälle åkte från Stockholm. Bengt Nyström
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din nya V70! Varmt välkommen åter 😊
Super trevlig personal och ett bra bemötande. Lite negativt var deras kommunikation, att de inte hörde av sig själva, annars var allt toppen!
Stort tack för det fina omdömet! Vi vill även tacka för visat förtroende samt önska dig många trevliga mil i din nya Kia! Varmt välkommen åter 😊