Ja, ni försökte men kunde inte hjälpa mig
Varningslistan - Förenade Bolag
11 omdömen om Varningslistan - Förenade Bolag
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Per, Tack för ditt omdöme. Välkommen att kontakta oss igen vid behov så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig med ditt ärende. Hälsningar Varningslistan Förenade Bolag
Har inte behövt använda oss av er på många år. Men det jag minns var att vi fick snabb o effektiv hjälp från er. Fakturan vi fick från leverantören bestred ni o sedan var det avklarat.
Hej Ulla, Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att du fick snabb och effektiv hjälp från oss när du behövde det, hälsningar Varningslistan
Alltid i tid, trevligt bemötande, snabb expidering, säljer bara ägg som är helt fantaskiga. Bäst i Västerås.
Alltid blivit trevligt bemött av proffsiga medarbetare på Förenade Bolag.
Hej Anki, Stort tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Varningslistan Förenade Bolag
Enkelt smidigt lätt = inget krångel
Hej Ilona, Tack för ditt svar, vad roligt att höra att du är nöjd, vänliga hälsningar Varningslistan
Jag läser den när den kommer men hittar inget som berör vår verksamhet men det är bra o ha koll
Hej Kalle, så bra att du håller dig uppdaterad med vår varningslista! Med vänlig hälsning Varningslistan- Förenade Bolag i Sverige
Har bara varit i kontakt med er ett par ggr genom åren och jag har hittills varit nöjd
Hej Johan, så bra att vi har kunnat hjälpa till! Med vänlig hälsning Varningslistan- Förenade Bolag i Sverige
Bluff företag påstår ska hjälpa en men skickar på en faktura utan överenskommelse är lika stora bedragare som dem som dem har på sina listor. Obs obs akta er för detta företag !!
Hej Besir, Att få hjälp från vår kundtjänst kräver att man är betalande kund hos oss. Våra avtal går att teckna preventivt per år eller per ärende vid behov. Vi har sökt i systemet och hittar tyvärr ingen kund med ert namn som referens - Ring kundtjänsten, 020-503 503, om ert bolag felaktigt har fått en faktura från oss så kollar vi vad som har hänt. Allt gott Anders Förenade Bolag i Sverige
Ett företag där personalen ger utmärkt service till sina klienter. Som besitter goda kunskaper inom området hur man ska hantera situationer där klienterna gjort misstag. Kan varmt rekommendera deras tjänster till andra småföretagare. Speciellt Lina som jag haft kontakt med.
Bra bemötande, hjälper snabbt till när man fått fakturor man inte beställt. Varningslistan är bra då har man koll på företag som man ska se upp med.
skickar bluffakturor till företagare, dvs samma sak som dom säger sig skydda företag emot.En snabb googling fick dom inte att se mer seriösa ut. Höjer ett varningens finger.