Starta 60 dagar kostnadsfritt

Intervju med Brandfast: 2000 kundomdömen på Reco – vittnar om pålitlighet och hög kvalitet

För ett tag sedan hade vi förmånen att återigen besöka en av våra företagspartners på Reco - ingen mindre än Brandfast. I den här artikeln delar Henrik Wahlström, VD och grundare, med sig av sin resa och hur Brandfast använder kundomdömen som en central kanal för att skapa meningsfulla relationer med sina befintliga och nya kunder. Med kontor i Järfälla erbjuder Brandfast utbildning, service och utrustning inom allt som rör brandsäkerhet och första hjälpen, både för företag och privatpersoner. Låt oss inspireras av deras berättelse nedan.
 
Reco_Brandfast_Kundomdömen
 

Brandfast – ett företag ledande inom utbildning av brandsäkerhet och första hjälpen 


Brandfast arbetar med att sprida förebyggande kunskap för att minska riskerna för brand och andra olyckor. Sedan starten har de engagerat sig i att utbilda Sveriges befolkning med nödvändig utrustning, kunskap och beredskap för att agera snabbt och effektivt i krissituationer.

 Jag grundade Brandfast 2014 och har sedan dess varit VD för bolaget. Redan från början var jag snabb på bollen och insåg att våra kunders omdömen skulle vara en viktig del av vår fortsatta utveckling. Nästa år firar vi 10 år tillsammans med Reco och har idag över 2000 omdömen från våra kunder", säger Henrik Wahlström

Genom sitt samarbete med Reco och sitt fokus på att skapa förtroende och transparens på marknaden har Brandfast etablerat sig som en ledande aktör inom brandsäkerhet och första hjälpen. Med en passion för att utbilda och förbereda människor i krissituationer, fortsätter de sin resa mot att göra samhället till en säkrare plats för alla.

- Brandfast är ett företag som alltid har jobbat kundcentrerat, och vad som utmärker oss är vårt väl genomarbetade kursmaterial och vår pedagogiska personal. Över 2000 kundomdömen på Reco – vittnar idag om vår pålitlighet och hög kvalitet, fortsätter Henrik

Reco: En värdefull partner för Brandfast


Brandfast kom i kontakt med Reco för snart 10 år sedan, och insåg snabbt värdet av att jobba med objektiva kundomdömen för att bygga förtroende och uppmuntra nya kunder att välja deras tjänster. Genom att integrera sina omdömen på Reco i sin marknadsföring och hemsida, har de sett en positiv effekt på sin växande kundbas och sitt företagets rykte. 

- Jag tycker det är fantastiskt kul att se vad våra kunder skriver om oss. Det hjälper oss att bli medvetna om våra styrkor och vad som särskiljer oss. Dessutom att de ligger publikt och i realtid på hemsidan, ger våra nya besökare möjlighet att ta del av våra senaste kunders upplevelser – vilket vi tycker är betydelsefullt och viktigt, säger Henrik Wahlström 

Över 2000 omdömen – vad säger kunderna? 


Baserat på över 2000 omdömen har vi djupdykt i kundernas upplevelser efter genomförd utbildning och kort sammanfattat vad som gör Brandfast till ett så uppskattat företag bland sina kunder. 

Brandfast uppskattas för sina tydliga genomgångar och utmärkta utrustning för HLR-övningar. Kunderna lovordar även deras högkvalitativa kursmaterial och kunniga kursledare. Bemötandet är vänligt och lokalerna är fräscha, vilket skapar en positiv atmosfär för lärande. 

Engagemanget hos personalen är återkommande och påtagligt och utbildarna uppskattas för deras pedagogiska och humoristiska tillvägagångssätt – de lyckas även hålla utbildning i svåra ämnen på ett lättförståeligt sätt vilket gång på gång överträffar förväntningarna.

- Styrkan med Reco för oss är att det är riktiga, äkta och objektiva omdömen. Alla våra kursdeltagare får möjlighet att recensera oss och oavsett om de ger bra eller dåligt betyg så hamnar det publikt. Vi kan inte styra, ändra, ta bort eller välja vad vi vill visa utan allt kommer med. Det är precis så man som kund själv vill att recensioner ska vara. Tror Reco är unika med att kunna leverera detta, Säger Henrik Wahlström

Läs mer om Brandfast här eller besök deras Reco-profil för att ta del av alla omdömen.

 

Starta igång din testperiod idag


Vill du också bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme? Vi är redo att starta igång din testperiod redan samma dag, för att du ska komma igång så smidigt som möjligt och uppnå dina mål.
Via formuläret här kan du kontakta oss för intresse.

Är du osäker på om Reco är rätt för dig? Hos oss får du hela två månader att testa på vår tjänst – en garanti för att du ska vara helt nöjd – innan du bestämmer dig. Läs mer här om vår omdömesgaranti.

Kom igång med kundomdömen  Du får möjlighet att prova helt kostnadsfritt under 60 dagar Starta här

Senaste inlägg

Visa alla
Intervju med Eddie på El-fast i Göteborg: Vikten av hög service och öppen feedback från sina kunder
Rekommenderat företag 9 år i rad - vad är hemligheten? Vi låter en av våra partners svara på hur han jobbar med omdömen