Brandfast Sverige AB

www.brandfast.nu
  • BadgeElevenYears
5 453
4.7

Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...

5453 omdömen om Brandfast Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2016

Sebastian J
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Bra och informationsrik utbildning. Utbildaren var en bra berättare vilket är viktigt när man ska sitta en hel dag och bara lyssna.

Sebiha K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Tack för kursen jättebra och lärt mig mycket Och hon va jätteduktig förklara till oss

Marcy H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Det var en viktig och kanon utbildning.

Garima P
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Det var en mycket bra och lärorik upplevelse med Brandfast Sverige AB. Personalen var professionell och hjälpsam. Jag uppskattade det goda bemötandet, den tydliga kommunikationen och den positiva helhetsupplevelsen.

Wagdi S
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Jag har lärt jättemycket av er Tack

Jason S
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

It was a great learning experience

Kristofer F
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Bra utbildning med både teori och grupparbete. Och äntligen en lärare som verkligen går igenom sakligt alla moment och innebörden bakom och lägger stor tyngd på innehållet och materialet genom hela utbildningen.

Kristofer F

Fredrik H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Trevlig miljö. Intressant uppfräschning av kunskaperna.

Mariette S
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Det var en lärorik och trevlig dag. Erica var väldigt pedagogisk och trevlig instruktör. Rekommenderar Brandfast och Erica!

Marcy H
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Det var en lärorik och trevlig dag.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Marcy! Vad fint att höra att du hade en bra dag tillsammans med oss och fick med dig ny kunskap. 😊 /Erica R

Christoffer M
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Han var en väldigt bra lärare, tydlig och höll utbildningen intressant rakt igenom, minns tyvärr ej namnet. Rekommenderas starkt!

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Christoffer för en jättefin recension och rekommendation! Det var Mikael Himanka som höll kursen, vi ska till att de fina orden når fram till honom. 😊 /Erica R

Viktor O
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Kunnig kursledare som kunde ta gruppen bra och inte var cringe, väldigt bra och informativ som gjorde det lätt att klara kursen samtidigt som man verkligen tog in vad det handlade om, bra och genomtänkt upplägg

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Viktor för en härlig recension! 😄 Extra kul att upplägget gjorde det lätt att både hänga med och faktiskt ta till sig innehållet. /Erica R

Michele G
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Har tagit del av Grundläggande brandskydd hotell och HLR och första hjälpen kurs. Allt har sköts professionellt med tydliga och omfattande informationer och praktiska övningar. Mycket nöjd

Svar från Brandkurser

Stort tack Michele! Så roligt att du är nöjd efter båda utbildningarna hos oss. Hoppas vi får möjlighet att ses igen framöver! /Erica R

Julia H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Brand och HLR kurs. Vänligt bemötande. Informativt, trevligt, roligt. Praktiska momenten var väldigt pedagogiska. Skönt med mindre grupper under brandsläckningsuppgiften. Blev lite mindre press för att det inte var så många som tittade på.

Svar från Brandkurser

Tack Julia för en fin och utförlig recension! Kul att du uppskattade de praktiska momenten. Vi försöker skapa en miljö där alla känner sig bekväma med att testa själva, så det är extra värdefullt att höra att de mindre grupperna fungerade bra. /Erica R

Bengt H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Saklig och kunnig kursledare med många ögon öppnare samt intressanta vinklar tack för en givande kurs

Svar från Brandkurser

Tack Bengt! Härligt att dagen gav både ny kunskap och några nya sätt att tänka kring brandsäkerhet. Tack för de fina orden! /Erica R

Tabita P
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Jag tycker att vår brandlärare eller brandutbildare var super bra väldigt pedagogiskt. Lärde mig jätte mycket från honom fantastiskt lärorikt upplevelse.

Svar från Brandkurser

Stort tack Tabita! Så fint att höra att du fick med dig mycket från dagen. Berömmet ser vi självklart till att skicka vidare till utbildaren! 😊 /Erica R

Tony E
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Jag blev bra bemött. Jag hade inga förväntningar, utbildningen gick bra och flöt på bra. Jag gick en utbildning i brandfarliga arbeten.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Tony! Kul att dagen flöt på bra och att du fick en bra upplevelse av utbildningen med Henrik Wahlström som utbildare. /Erica R

Jan K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Mycket bra upplägg. Det kändes som att det var ett bra tempo och att det var intressant och informativt hela dagen. Det kändes aldrig som korvstoppning.

Svar från Brandkurser

Tack Jan! Att en heldagsutbildning aldrig kändes som korvstoppning tar vi definitivt som ett gott betyg. 😄 Tack för de fina orden! /Erica R

Lars L

Bra handledare för Anläggningsskötare brandlarm

Svar från Brandkurser

Tack Lars! Kul att du var nöjd med utbildningen till anläggningsskötare brandlarm. Vi skickar berömmet vidare till Henrik Wahlström som höll utbildningen! /Erica R

Peder J
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Mycket bra kurs och genomgång.

Svar från Brandkurser

Tack Peder för de fina orden! Kul att du fick en bra upplevelse av kursen hos oss. /Erica R

Jason S
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

It was a fantastic learning experience!

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Thank you Jason! Great to hear that you had such a positive experience and got a lot out of the training. 😊 /Erica R

Lisa W
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Mycket proffsigt, lätt att följa med i engagerande föreläsare. Jag och kollegorna är mycket nöjda med kursdagen!

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Stort tack Lisa! Extra roligt att höra att hela gänget var nöjda med kursdagen. De fina orden skickar vi gärna vidare till utbildaren! /Erica R

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Anna för din fina recension! Kul att utbildarens kunskap och engagemang nådde fram, vi ser till att berömmet förs vidare. /Erica R

Merima K
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

HLR-utbildning: Pedagogisk instruktör, duktig och trevlig.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Merima! Vad fint att du fick en bra upplevelse av HLR-utbildningen. De fina orden skickar vi vidare till instruktören! ❤️ /Erica R

Eliane L
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Erica var jättebra! Pedagogisk, kunnig och proffessionell. Rekommenderar Brandfast och Erica!

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Men tack snälla Eliane! ❤️ Så fina ord att få. Det var väldigt roligt att få utbilda er och stort tack för att du rekommenderar både oss på Brandfast och mig vidare! /Erica R

Tara M
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Erika var trevlig och väldigt duktigt på att ge instruktioner och förklara detaljerad stegerna samt svara på vår frågor.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack snälla Tara! ❤️ Så glad att mina förklaringar gjorde det lätt att hänga med och att du kände att du fick svar på dina frågor. Tack för en fin recension! /Erica R

Cecilia E
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Utbildningen var lärorik samt omfattade av många viktiga områden. Det var bra och att det var praktiska uppgifter. En bra och tydlig föreläsare.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Cecilia! Kul att du fick med dig mycket från dagen och uppskattade att själv få öva på det vi gick igenom. /Erica R

Sanna D
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Bra genomgång på ett lättsamt sätt utan att ta bort allvaret idet.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Sanna! Så glad att du uppskattade sättet jag höll utbildningen på. Ett viktigt ämne behöver inte bli tungt för att allvaret ska nå fram. ❤️ /Erica R

Alma Z
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Superduktig ledare. Lärt mig ännu mer, att våga

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack snälla Alma! ❤️ Att du känner att du både lärt dig mer och vågar mer efter utbildningen gör mig verkligen glad. Det är precis det jag hoppas kunna skicka med! /Erica R

Mikael O
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Bra och tydlig utbildning. Kursledare var väldigt kunnig och tydlig i sina förklaringar samt hade ett bra upplägg.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Mikael! Kul att du fick en bra dag hos oss. De fina orden om kursledaren ser vi till att skicka vidare! /Erica R

Besim B
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Hej det var jätte trevligt att vara hos er allt var bra god mat bra undervisning.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Besim! Härligt att du trivdes hos oss, och kul att både utbildningen och maten uppskattades. 😊 /Erica R

Sara J

Tydligt trevligt fångande seriöst

Svar från Brandkurser

Tack Sara för de fina orden! Härligt att du fick en bra upplevelse av utbildningen hos oss. /Erica R

Per B
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Bra upplägg, trevlig, kunnig och pedagogisk lärare.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Per! Kul att du uppskattade dagen och vår utbildare. Berömmet skickar vi gärna vidare! /Erica R

Pieter B
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Bra upplägg och mycket sakligt.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Pieter! Kul att upplägget fungerade bra och att du fick med dig det du behövde från utbildningen. /Erica R

Hamid A
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Bra utbildningen och läraren var professionella.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Hamid! Härligt att du var nöjd med utbildningen. Vi ser till att de fina orden når kursledaren också! /Erica R

Martin T
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Kunnigt. Effektivt. Upplägget var lite svårt att ta sig genom med hjärntrötthet.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack Martin för både fina ord och viktig feedback! Vi förstår att en heldagsutbildning kan vara krävande när man har hjärntrötthet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. /Erica R

Tomas A
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Kursledaren var mycket bra påläst. Pratade lättförståeligt, underhållande och med bra flyt. Kändes som han besatt en gedigen kunskap i ämnet han pratade om.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Stort tack Tomas för en väldigt fin recension! Det märks att du uppskattade kursledarens kunskap, och det berömmet ser vi självklart till att föra vidare. /Erica R

Malin H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Tydligt och blandat med praktik och teori vilket var väldigt bra.

Svar från Brandkurser

Tack Malin! Kul att blandningen fungerade bra. Att själv få testa är en viktig del av att få kunskapen att sitta. 😊 /Erica R

Daniel S
Skrev om Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB

Tydlig och bra utbildning. Tack för en trevlig dag.

Svar från Kurs Brandfarliga heta arbeten

Tack själv Daniel! Härligt att du hade en bra dag hos oss och fick med dig det du behövde från utbildningen. /Erica R

Olle F
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Informativ utbildning. Bra pedagogiskt upplägg med både tydliga teoridelar och hands-on klämma/känna avsnitt. Bra uppdelade pass med flera korta pauser för bensträck, kaffe och toalett. Toppen!

Svar från Brandkurser

Stort tack Olle för en så fin och utförlig recension! Kul att helheten fungerade så bra och att pauserna gav möjlighet att hålla fokus genom hela utbildningen. 😊 /Erica R

Dennis G

bra kurs ,trevlig lärare,bra upplägg

Svar från Brandkurser

Tack Dennis! Kul att du var nöjd med dagen hos oss. De fina orden om läraren skickar vi vidare! /Erica R

Anton S
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Bra tycker jag i alla fall :”)

Svar från Brandkurser

Tack Anton! Det låter som ett bra betyg tycker vi i alla fall! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. /Erica R

Pernilla H
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

En bra brandutbildning. Tydlig och kunnig föreläsare.

Svar från Brandkurser

Tack Pernilla! Kul att höra att du uppskattade brandutbildningen och vår utbildare. /Erica R

Ninni W
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

En väldigt bra ,informativ och tydlig kurs ( brandutbildning) Lärde mig mycket och fick många tankeställare

Svar från Brandkurser

Tack Ninni för en fin recension! Extra roligt att utbildningen gav både ny kunskap och några tankeställare att ta med sig vidare. /Erica R

Johanna K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Killen som undervisade var tydlig och bra i sin undervisning. Jag har tränat med VR förut ( i annat sammanhang)och fick även det denna gång. Den VR jag har testat motsvarar verkligheten ganska dåligt tycker jag! Förutom att träna med VR så tycker jag att Brandfast var bra!

Svar från Brandkurser

Tack Johanna för din recension och feedback! Kul att du uppskattade utbildaren. 😊 Vid en släckövning tränar vi framför allt på hur man hanterar en brandsläckare. Fördelen med VR är att vi kan träna i fler olika brandscenarier och under längre tid än vid en traditionell släckövning. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! /Erica R

Håkan P
Skrev om HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB

Fin lokal, trevligt bemötande, Gillis va en kul och duktig prick, bra fika och lunch.

Svar från HLR och första hjälpen kurs

Tack Håkan för en härlig recension! 😄 De fina orden skickar vi vidare till Gillis. Varmt välkommen tillbaka! /Erica R

Michaela W
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Mycket bra information. Man får sig en tankeställare och se över sitt egna brandskydd hemma

Svar från Brandkurser

Tack Michaela! Härligt att utbildningen väckte lite nya tankar även kring brandsäkerheten hemma. Det är värdefull kunskap att ta med sig vidare! /Erica R

Henrik J
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Upplysande, handfast, viktig och nödvändigt interaktiv utbildning av en väldigt sakkunnig föreläsare och utbildare.

Svar från Brandkurser

Stort tack Henrik för ett väldigt fint omdöme! Kul att utbildningen gav dig mycket och att du uppskattade vår utbildare. /Erica R