Mycket viktig utbildning som framställdes tydligt och pedagogiskt. Jag är mycketnöjd med hela upplägget av kursen.
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
3171 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
I am very happy, that we worked with a very professional person.
Väldigt bra, tydliga. Otroligt nöjd över kursen
Bra kursledare Nyttigt med repetition Lite nya saker från sist Gick HLR
Bra HLR kurs!
Vår utbildningsledare var fantastiskt duktig och proffitionell.
Engagerad lärare och pedagogisk presentation!
Kanon utbildning som verkligen fick mig att tänka på säkerhet gällande brand.
Bra bemötande av en trevlig och kunnig person. Informativt med bra illustrationer som komplement. Allt som allt en trevlig upplevelse.
Trevlig och bra kurs. Fick stor nytta av litium jon batterier eftersom jag jobbar en del med det. Jag köpte en brandvarnare.
Bad om en generell brandutbildning med tonvikt på litiumbatterier. Mycket bra och över förväntan. Tydlig och bra instruktör. Relevant information, och mycket nytt för oss.
Jag fick en bra upplevelse av brandfast och en gedigen utbildning
Lärorik kurs med kompetent kursledare
Gick en kurs gällande brandskyddsansvar. Mycket bra bemötande, informativ och bra utförd kurs.
Bemötande var bra. tydlig info Utbildning
Trevligt och bra, intressant kurs, vi var alla nöjda. De lyckades ordna mat även fast det inte var förbokat, inkl special kost. Samtlig personal var väldigt engagerad i att vi skulle ha det bra.
Väldigt informerade och väll lärt
Väldigt bra! Vi har lärt oss mycket och läraren var jätteduktig
Mycket bra utbildning bra med pauser så man kunde fokusera hela utbildningen
Vet ej då det första gång endast en gång tidigare i Norge
En proffsig instruktör, jag gjorde kursen för. Heta Arbeten digitalt
Bra och kul utbildning med interaktivt lärande.
Mycket proffsig och personlig utbildning. Så nöjd.
Bra och informativ utbildning och ett bra ställe att ha detta på lätt med parkering och bra lunch samt frukostsmörgås
Läro samt och bra med pauser. Bra flyt i kursen, bra ledare. Bra lokaler.
Väldigt bra👍🏻 jag kände att jag fick lära mig en hel del nya grejer.
Jo men det var trevligt, bra ställe att hålla kurs på var scandic Skärholmen. Kanske lite väl lätta frågor på skrivningen efteråt.
Bra lärare, bra lunch, fint läge men avsides läge. Lite många i klassen.
Jag gillade det väldigt mycket. Jag kommer att rekommendera dig. )
Bra föreläsare och tekniken funkade kanon
Väldigt bra genomgång och förklaringar till nya regler och hur man ska göra :) är super nöjd
Bra kurs! Bra med mycket olika övningar. Och inspirerande kursledare
Kanonkurs. Bra pedagogist utlärt. Minus för liten kurslokal
Trevligt bemötande och fantastik engagemang från läraren!
Det va en bra utbildning och blev bemött bra. Det va lärorikt
Bra kursledare och bra upplägg.
Mycket bra & trevlig kursledare med bra bemötande , samt väldigt mycket bra information för en som nyligen fått denna uppgift från företaget
BSA kurs, intressant och bra utbildning
Tyckte utbildningen var bra och noggrann
Mycket bra exempel på hur man räddar liv och man förstår när man lyssnar på personen som förklarar
Otroligt bra brandutbildning som håller en engagerad och får en att tänka till.
Super bra utbildning på alla sätt.
Jättebra utbildning på Heta arbeten. Mycket pedagogisk och professionell kursledare.
Med stor kunskap, värme och humor fick vi lära oss det viktigaste inom brandbekämpning.
Med kunskap, värme, humor och respekt lärde Brandfast ut HLR och annan första hjälpen.
Det var bra erfarenhet för mig. Jag har lärt mig mycket.tack för allt
Väl omhändertagen, tydlig och bra utbildning!
Bra bemötande på utbildningen. Bra med många korta raster. Tycker inte det var bra med digital släckövning. Riktig eld och brandsläckare är bättre! Beställde att mitt fysiska kort skulle komma hem till min privata adress, då kom även mina kollegors kort hem till mig??
Intressant o upplysande föreläsning.
Vår brandutbildare Gillis är alltid supertrevlig och glad. Trotts att det är mycket information under utbildningen så varvas den bra med videoklipp och bilder så det blir lättare att ta in.