En väldigt bra genomgång och tydligt material. Utbildare hade hög kompetens och snabbt anpassade den efter deltagaren.
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
5045 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Allt blev väldigt tydligt, dynamiken var bra och man förstod verkligen allting lätt.
Jättebra nivå på utbildningarna både vad gäller innehåll och pedagogik.
Vi fick en hel del intressant information. Den som höll i kursen var väldigt duktig.
Bra informativ lärorik utbildning
Superbra presentation. Pedagogisk med mycket bra och nyttig info. Lärde mig mycket!
Riktigt bra och intressant utbildning!
Jättebra utbildning. konkreta tips och råd med bra exempel på risker. Bra utbildningsledare.
Bra kurs samt trevlig föreläsare!
Superfin kurslokal, glad kursledare som kunde sitt område. Gillade upplägget som var varvat med prat, film och några grupparbeten och "bensträckare" och lunchpauser väl avvägda mot de teoretiska timmarna. Gjorde att jag själv alltid kände mig alert och vaken. Det här var min 6e "Heta Arbeten" utrbildningsdag i mitt yrkesverksamma liv och jag har aldrig själv känt sådant personligt engagemang och detta tack vare Brandfasts finba upplägg och dessutom bra kompetens hos kursledaren (som jag gav en fråga hon inte kunde svaret...
Köpt vara gällde en utbildning i Brandfarliga Heta arbeten. Mycket trevligt bemötande. Utbildningen utfördes på ett engagerat och inspirerat sätt vilket är svårt när det i stort sett bara är teori.
Hej! Har inget negativt att säga Bra att man tog avsnitt för avsnitt med 3 följfrågor Henrik var en bra Lärare jobbade lugnt och metodiskt många exempel ute i verkligheten Toppen!
Mycket bra kurs med en väldigt bra kursledare. Kunnig på alla frågor jag ställde.
Utbildningen var bra, men har kunnat förkortas med några timmar
Trevlig utbildare, och bra utbildning samt dess innerhåll innehåll
De va helt ok kunde varit mer släckning av brand
Upplägget på kursen var bra, lokalerna trevliga och föreläsaren bra.
Bra, informativ, trevlig, kan rekomenderas
Jag är hur som helst så nöjd :)
Den var mycket givande och lärorik, skulle absolut rekommendera andra denna utbildning.
Kunnigt och trevligt, en bra kurs.
väldigt bra utbildning med påläst och engagerad instruktör.
Bra tempo och ett tydligt budskap i utbildningen blandat med egna erfarenheter. Skapar en bra grund för vårt fortsatta arbete.
Bra och intressant utbildning.
Mycket bra HLR-kurs samt elolyckor
Mycket bra utbildning av Gillis!
Hej Det här rekommenderas varmt!
Brandskyddsutbildningen gick väldigt bra och var både nyttig och lärorik samt gav mig värdefull kunskap.
En bra utbildning som går igenom grunderna noggrant. Jag skulle anse att kursen riktar sig till personer som är nya inom brandskyddsarbetet och inte tidigare har jobbat med säkerhetsrelaterade funktioner.
Tydligt och komplett utbildning med verkliga exempel. Läraren kan yrket och bjuder på erfarenheter. Tillåter lite humor också 😇
Bra och pedagogisk utbildare.
Välorganiserad och upplyftande mottagande vid ankomst. Förväntningarna var låga pga att jag inte visste vad som kursen skulle innebära. Utbildningen ingår i arbetsuppgifterna för mig och var nödvändig att genomgå.
Grymt jobbat av instruktören! Väldigt lärorikt och viktigt.
Kändes professionellt. Lagom takt Trevlig och lättsam utbildare
Bra kursledare, bra information, bra upplägg.
Professionell och bra utförd utbildning ❤️
Professionellt och bra utbildning. Rekommenderas varmt!
Bra kurs. Bra kursledare. Lite tunt material man fick med hem. Och skulle vara roligare med skarp släckning. Typ som brandkår brukar ha på öppethus
Var en bra utbildning och en bra lärare
En tydlig och pedagogisk kursledare
Stort engagemang och kompetent personal!
Bra instruktör och väldigt lärorikt
Väldigt bra utbildning. Tydlig utbildningsledare som var lyhörd och pedagogisk.
Bra nivå för både nybörjare och för de med lite koll.
Väldigt lärorikt! Bra kursledare Erika :)
Kompetent, verklighetsbaserad, pedagogisk instruktör. Bra upplägg på kursen och mycket bra genomförande
Jättebra och givande kurs känner at jag vill ta fler kurser gällande brand, mycket bra lärare som talade med inlevelse, vilket gav mig mer förståelse för dom allvarliga situationer Gillis beskrev så bra. Även att vi kan kontakta honom vid eventuella frågor är även däröver stort plus.
kursledaren var fantastiskt bra!
Hade kurs med Gillis. Han är super duktig, snäll och rolig. Kursen var mycket lärorikt, så jag rekommenderar den till alla!
Gick kursen för att bli anläggningsskötare och det var en informativ och bra kurs.