kunniga och trevliga föreläsare. De gjorde stämningen lättsam och rolig, för första gången behövde jag inte somna på en HLR föreläsning.
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
4364 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt bemötande av de anställda, fina och bra lokaler.
Lärorikt och intressant, mycket bra!
Engagerade föreläsare med bra energi genom hela dagen, även fint bemötande på lunchen och under rasterna.
Nyttigt information, trevligt upplägg av presentation
Tycker att det var bra och Lärorikt.
Tycker att det var bra och Lärorikt.
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande och utbildning
Rolig dag med HLR och brandutbildning! Informativt, pedagogiskt men samtidigt lättsamt. Tack Brandfast!
Det var verkligen jätte Super!!!
Bra och innehålla rik utbildning.
Mycket nöjd med utbildning angående bemötte och information smat praktiska övningar.
Mycket nöjd av utbildning angående bemötte och information.
Vänligt bemötande direkt vi kom. Förväntningar uppfyllda, mycket repetitioner vilket behövs. HLR instruktörs utbildning
Bra och informativ kurs i brandfarliga heta arbeten. Bra och tydlig kursledare.
Jättebra och lärorikt, nu kommer det aldrig brinna på min arbetsplats
Bra utbildning på en lagom nivå. Kunnig lärare.
En bra utbildning med en underbar instruktör
Trevlig och kunnig utbildare! rekommenderas varmt
Jag blev bemött på ett mycket välkomnande sätt. Förväntningarna jag hade innan som vi även fick skriva ner levdes upp till. Hela upplevelsen under dagen var mycket positiv. Bra upplägg, bra instruktör.
Väldigt bra, vet vad dem pratar om 👍
Trevlig bemötande, bra och tydlig kurs med bra variation mellan tal, film och quizz
Mycket bra och lärorik utbildning
Lärorikt och informativ utbildning
Mycket bra. Hade dock gärna släckt riktiga bränder i dockor och material med filt, olika brandsläckare etc. Samtidigt var det bekvämt att inte frysa, lukta rök, bränna hål i täckjackan osv.
Utbildningen var väldigt givande och Gillis som höll utbildningen hade ett sätt att fånga upp våran uppmärksamhet. Det kändes inte tråkigt eller utmattande med information utan han skapade en trevlig och underhållande atmosfär samtidigt som vi fick ny kunskap. Kommer absolut boka flera utbildningar med Gillis.
Trevlig och god kommunikatör.
Bra utbildare och bra upplägg på kursen som jag gick.
Mycket lärande, skapa massor av saker jag ska ta upp med mina kollegor och ta hand om. Tack!
Mycket information till nytta på vårt arbete . Tack
Utbildningarna var superbra – tydliga, strukturerade och riktigt värdefulla. Mikael var dessutom otroligt pedagogisk och engagerad, vilket gjorde allt lätt att förstå och ta till sig. Rekommenderas starkt
kursen var jättebra båda på arbetet och hemma.
jätte bra upplevelse, bra att man fick lära sig mycket och öva
Jätte bra utbildning. tack så jättemycket
Bra , en heldag med mycket korvstoppning men som ändå flöt på bra och blev inte att kännas lång
Jag fick mycket användbar information, utbildningen var intressant
Praktisk och användbar information
Jätte bra och lärorikt, bra med både teoretiska moment och praktiska
Så kul att kunna delta i kursen och öva på att släcka brand med verklighetsnära upplevelse :)
Mycket pedagogisk och informativ. Bra med att fräscha upp kunskap och få genomgå i praktik och teori.
Informativ och lätt att ta till sig.
Mycket bra och vi är alla nöjda som var med.
Omfattande kurs och bra kurs föreläsare
Det var enkelt att följa med och jag uppskattade utbildningen på så sätt.
Utbildninhen var väldigt informativ och framfördes på ett sätt som fick lyssnarna att hänga med och ta in allt som sades. Väldigt bra kurs och lärare
Det var en mycket rolig och givande utbildning som jag verkligen tror kommer att göra skillnad någon dag.
Den teoretisk delen och kursledare var bra. 4/5 Men den så kallde praktiska delen är patetisk och känns som att den enbart kommer leda till att personer som aldrig mött riktig eld kommer vara nochalanta, inte förstå hur farlig eld är och inte förstå hur stor del den mentala biten i att gå emot eld faktiskt är! 0/5
Gick lugnt och fint till tydligt och enkelt
Bra lättförståelig och överskådlig utbildning. Kunnig handledare som med ett lättsamt och underhållande sätt förmedlade kunskap angående brandfarliga arbeten.
Tydlig och bra beskriven. Bra upplägg med lagom långa teori lektioner