Bra utbildning med både teori och grupparbete. Och äntligen en lärare som verkligen går igenom sakligt alla moment och innebörden bakom och lägger stor tyngd på innehållet och materialet genom hela utbildningen.
HLR och första hjälpen kurs
HLR och första hjälpen kurs en del av Brandfast Sverige AB
1 924 omdömen om HLR och första hjälpen kurs
Det var en lärorik och trevlig dag. Erica var väldigt pedagogisk och trevlig instruktör. Rekommenderar Brandfast och Erica!
Det var en lärorik och trevlig dag.
Tack Marcy! Vad fint att höra att du hade en bra dag tillsammans med oss och fick med dig ny kunskap. 😊 /Erica R
Han var en väldigt bra lärare, tydlig och höll utbildningen intressant rakt igenom, minns tyvärr ej namnet. Rekommenderas starkt!
Tack Christoffer för en jättefin recension och rekommendation! Det var Mikael Himanka som höll kursen, vi ska till att de fina orden når fram till honom. 😊 /Erica R
It was a fantastic learning experience!
Thank you Jason! Great to hear that you had such a positive experience and got a lot out of the training. 😊 /Erica R
HLR-utbildning: Pedagogisk instruktör, duktig och trevlig.
Tack Merima! Vad fint att du fick en bra upplevelse av HLR-utbildningen. De fina orden skickar vi vidare till instruktören! ❤️ /Erica R
Erica var jättebra! Pedagogisk, kunnig och proffessionell. Rekommenderar Brandfast och Erica!
Men tack snälla Eliane! ❤️ Så fina ord att få. Det var väldigt roligt att få utbilda er och stort tack för att du rekommenderar både oss på Brandfast och mig vidare! /Erica R
Erika var trevlig och väldigt duktigt på att ge instruktioner och förklara detaljerad stegerna samt svara på vår frågor.
Tack snälla Tara! ❤️ Så glad att mina förklaringar gjorde det lätt att hänga med och att du kände att du fick svar på dina frågor. Tack för en fin recension! /Erica R
Utbildningen var lärorik samt omfattade av många viktiga områden. Det var bra och att det var praktiska uppgifter. En bra och tydlig föreläsare.
Tack Cecilia! Kul att du fick med dig mycket från dagen och uppskattade att själv få öva på det vi gick igenom. /Erica R
Bra genomgång på ett lättsamt sätt utan att ta bort allvaret idet.
Tack Sanna! Så glad att du uppskattade sättet jag höll utbildningen på. Ett viktigt ämne behöver inte bli tungt för att allvaret ska nå fram. ❤️ /Erica R