Bra tempo! Pedagogisk! Mycket lärorikt.
Brandkurser
Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB
1 543 omdömen om Brandkurser
Tack för din recension Robin! Roligt att höra att du uppskattade tempot och upplägget. /Erica R
Zoom är en bra mötesplattform. Läraren var engagerad och kunnig och hade tid för frågor. Pedagogiskt med frågor mellan varje avsnitt - man var tvungen att vara alert.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att ni uppskattade upplägget och möjligheten att ställa frågor under utbildningen. /Erica R
Jag tycker att det var ett bra upplägg och Henrik var både otroligt trevlig, karismatisk och kunnig. Han talade lugnt och sansat så att alla lätt kunna hänga med och han var otroligt pedagogisk. Överlag ett bra upplägg och en bra kursledare. Jag är jättenöjd!
Bra och trevlig utbildning. Gav oss mycket insikter i brandskyddsarbetet.
Bra pedagogisk kursledare och bra innehåll! Det enda som drar ner betyget är att provet skulle göras på en gång, och det efter tiden för avslutad kurs, så det blev lite stressigt när man hade planerat dagen utifrån tidsangivelserna i kallelsen. Tips att lägga med den tiden redan från början!
Bra, Tydlig och intressant kurs med bra kursledare. Perfekt med muntliga frågor som bryter av de olika områdena.
Vad roligt att läsa Anton! Vi är glada att kursens upplägg och kursledaren bidrog till en intressant och engagerande utbildning. Stort tack för att du lämnade ett omdöme. /Erica R
Väldigt innehållsrikt och bra kunskap inom området samt bra att tänka helheten i brand .
Tack Kenneth! Roligt att höra att du uppskattade utbildningen Anläggningsskötare brandlarm och att helhetsperspektivet på brandskyddet gav mervärde. /Erica S
ok, bra lärare. Rolig utbildning även fast den var på distans. Diskussioner i grupp gjorde att man hade fokus under hela utbildningen!
Tack Björn! Kul att du uppskattade kursen för brandskydssansvariga. Diskussionerna brukar ge mycket, så det är roligt att höra att du tyckte det också 😊 /Erica S
Seriöst utbud av relevanta utbildningar
Tack Jan! Vad roligt att höra att du uppskattade vår utbildning för brandskyddsansvariga. Vi lägger stor vikt vid att innehållet ska vara relevant och användbart i deltagarnas vardag, så det är extra kul att få den återkopplingen 😊 /Erica S
Det var snack om nån handbok i fick format , som man skulle få efter kursen! Nån sån har jag inte sett röken av