Blev bra bemött! Bra utbildning! Het arbete utbildning!
Kurs Brandfarliga heta arbeten
Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB
Arbetar du med verktyg som kan orsaka gnistor eller värme? Då behöver du gå en kurs för att få certifikat. Det finns två giltiga certifikat och dessa heter Brandfarliga Arbeten eller Heta Arbeten. Vi erbjuder utbildning för båda dessa som ger dig behörighet att vara tillståndsansvarig, utförare och brandvakt. Öppna kurstillfällen varje vecka i Stockholm, Uppsala och Göteborg och vi kan även hålla utbildning hos dig i hela Sverige.
1 805 omdömen om Kurs Brandfarliga heta arbeten
Seriös och bra utbildning med bra handledare
Kunnig kursledare som kunde ta gruppen bra och inte var cringe, väldigt bra och informativ som gjorde det lätt att klara kursen samtidigt som man verkligen tog in vad det handlade om, bra och genomtänkt upplägg
Tack Viktor för en härlig recension! 😄 Extra kul att upplägget gjorde det lätt att både hänga med och faktiskt ta till sig innehållet. /Erica R
Jag blev bra bemött. Jag hade inga förväntningar, utbildningen gick bra och flöt på bra. Jag gick en utbildning i brandfarliga arbeten.
Tack Tony! Kul att dagen flöt på bra och att du fick en bra upplevelse av utbildningen med Henrik Wahlström som utbildare. /Erica R
Mycket proffsigt, lätt att följa med i engagerande föreläsare. Jag och kollegorna är mycket nöjda med kursdagen!
Stort tack Lisa! Extra roligt att höra att hela gänget var nöjda med kursdagen. De fina orden skickar vi gärna vidare till utbildaren! /Erica R
Mycket bra, kunnig och engagerande kursledare i heta arbeten.
Tack Anna för din fina recension! Kul att utbildarens kunskap och engagemang nådde fram, vi ser till att berömmet förs vidare. /Erica R
Bra och tydlig utbildning. Kursledare var väldigt kunnig och tydlig i sina förklaringar samt hade ett bra upplägg.
Tack Mikael! Kul att du fick en bra dag hos oss. De fina orden om kursledaren ser vi till att skicka vidare! /Erica R
Hej det var jätte trevligt att vara hos er allt var bra god mat bra undervisning.
Tack Besim! Härligt att du trivdes hos oss, och kul att både utbildningen och maten uppskattades. 😊 /Erica R
Bra upplägg, trevlig, kunnig och pedagogisk lärare.
Tack Per! Kul att du uppskattade dagen och vår utbildare. Berömmet skickar vi gärna vidare! /Erica R
Bra upplägg och mycket sakligt.
Tack Pieter! Kul att upplägget fungerade bra och att du fick med dig det du behövde från utbildningen. /Erica R