Bra föreläsare visste vad han pratade om. Det är bra att förebygga brännder.
Kurs Brandfarliga heta arbeten
Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB
Arbetar du med verktyg som kan orsaka gnistor eller värme? Då behöver du gå en kurs för att få certifikat. Det finns två giltiga certifikat och dessa heter Brandfarliga Arbeten eller Heta Arbeten. Vi erbjuder utbildning för båda dessa som ger dig behörighet att vara tillståndsansvarig, utförare och brandvakt. Öppna kurstillfällen varje vecka i Stockholm, Uppsala och Göteborg och vi kan även hålla utbildning hos dig i hela Sverige.
1 662 omdömen om Kurs Brandfarliga heta arbeten
Jag tycker att kursen var väldigt bra. Kursledaren var väldigt kunnig och var lätt att lyssna på.
Kunniga, bra på att lära ut på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.
Mycket trevligt och välkomnande bemötande. Då detta är gång nr 8 som jag går denna kurs, dock första med Brandfast så hade jag inga direkta förväntningar. Jag blev dock positivt överraskad då innehållet kändes genomarbetat och bra.
Trevlig och kunnig lärare. Lärde ut på ett bra sätt med bra tempo
Bra kurs och professionell kurs ledare
Mycket bra och rolig utbildning. Många utmanade frågor och diskussioner under dagen där samtliga deltagare aktivt fick engagera sig. Utbildaren var mycket uppmanande till diskussioner mellan oss deltagare där vi fick dela erfarenheter och tankar.
Bra företag och bra bemötande!
engagerad och kunnig utbildare.
Bra kurs ledare saklig kunnig.