Starta 60 dagar kostnadsfritt

Sveriges Bästa Optiker på Reco 2022

 
 

På Klarsyntmässan presenterade Reco Sveriges bästa optiker på Reco 2022

 

Bakgrunden till initiativet är att vi vill uppmärksamma de fantastiska partners som med hög transparens och trovärdighet tillfrågar sina riktiga kunder om att lämna ett omdöme. Reco är till för just de företag som vill ge en uppriktig bild av sitt företag där kunden står i centrum. Vi uppmärksammar detta genom att dela ut detta priset till den optiker på Reco som verkligen lever upp till detta.

 

För att kunna kvalificera sig till tävlingen behöver företaget tillfråga sina riktiga kunder, och för att säkerställa äktheten i omdömet, använder sig optikern ett tredjepartssystem (affärsystem) integrerat med Reco, vilket betyder att endast riktiga kunder blir tillfrågade om att lämna ett kundomdöme och affären går således att härledas.

Bakgrunden till initiativet är att vi vill uppmärksamma de fantastiska partners som med hög transparens och trovärdighet tillfrågar sina riktiga kunder om att lämna ett omdöme om deras företag.

 
 "För att kunna kvalificera sig till tävlingen behöver företaget tillfråga sina riktiga kunder och därtill ge Reco möjlighet att digitalt verifiera att det är dess riktiga kunder som lämnar ett omdöme. Det är med andra ord imponerande att få läsa så många autentiska kundomdömen om det företag som är bäst i Sverige 2022." - Tobias Basilius, VD
 

Priset för årets bästa optiker på Reco 2022

 

Den optiker som i år tar hem priset är Bålsta Optik.

Under perioden 2022-08-16 - 2023-08-15 har de samlat in 239 omdömen och landar på ett snittbetyg på 4,87 av 5 Recos. Bålsta Optik blev kund 2022 på Reco och har sedan dess arbetat med omdömen på ett transparent och trovärdigt vis.

Omdömena är insamlade med hjälp av ServeIT, som tredjepartssystem, vilket betyder att endast riktiga kunder blir tillfrågade om att lämna ett kundomdöme. På så sätt, kan Bålsta Optik och samtliga användare på Reco tryggt och säkert veta att alla kundomdömen som skrivs är 100% trovärdiga och äkta.

 

Vill du också komma igång med kundomdömen för din optiker

Testa på själv i två månader – helt utan bindningstid och kostnad 

Är du osäker på hur kundomdömen kan hjälpa ditt företag? Hos oss får du hela två månader att testa på vår tjänst – en garanti för att du ska vara helt nöjd – innan du bestämmer dig. Läs mer här om vår omdömesgaranti.

Kom igång med kundomdömen  Du får möjlighet att prova helt kostnadsfritt under 60 dagar Starta här

Senaste inlägg

Visa alla
Vilka kundomdömen kan du lita på?
Så kan din takläggarfirma synas mer på nätet