Fors Gård AB

4.8

6 omdömen om Fors Gård AB

Catharina d
Skrev om Fors Gård AB

En fantastisk gård med underbar personal och supermysiga hästar! Både jag och mina två barn rider på Fors Gård. Vi trivs alla tre och får proffsig hjälp att utvecklas i vår ridning. Jag rekommenderar starkt både ridskolan och de turridningar som Fors Gård erbjuder längs fina ridvägar. //Catharina, Noomi & Mio

Svar från Fors Gård AB

Tack för det, det värmer gott , vi vill gärna att våra kunder stora som små ska trivas

Birgitta T
Skrev om Fors Gård AB

Trevlig stämning med engagerad personal som bryr sig om hästar och ridskoleelever. En tydlig struktur under terminen för vad man ska lära sig. Jag har varit ridskoleelev

Svar från Fors Gård AB

Tack för de varma orden, vi vill hålla flaggan i topp för våra elever och hästar

Karin N
Skrev om Fors Gård AB

Välskött stall med bra hästar och kompetent personal.

Svar från Fors Gård AB

Fina Karin, underbart med fina glada elever som ambitiöst kommer och rider, hjälper till att ta hand om pållarna efter lektionen och som bara blir bättre o bättre termin efter termin

Josefin M
Skrev om Fors Gård AB

En ridskola och islandshästupplevelse med fokus på hästvälfärd, pedagogik och utveckling. Rekommenderas varmt!

Svar från Fors Gård AB

Bästa Josefin, tack för det omdömet det värmer gott

Linda F
Skrev om Fors Gård AB

Härlig familjär ridskola med bra stämning!

Härligt Linda , att du trivs hos oss

Benjamin N
Skrev om Fors Gård AB

Fors gård är en välskött ridskola med välmående hästar , mycket kompetenta lärare och välkomnande bemötande av elever. Det är en trevlig och familjär stämning . Jag kan varmt rekommendera ridskolan och övriga aktiviteter som uteritter och läger .

Svar från Fors Gård AB

Tack så mycket, det gläder oss