En fantastisk gård med underbar personal och supermysiga hästar! Både jag och mina två barn rider på Fors Gård. Vi trivs alla tre och får proffsig hjälp att utvecklas i vår ridning. Jag rekommenderar starkt både ridskolan och de turridningar som Fors Gård erbjuder längs fina ridvägar. //Catharina, Noomi & Mio
Fors Gård AB
6 omdömen om Fors Gård AB
Tack för det, det värmer gott , vi vill gärna att våra kunder stora som små ska trivas
Trevlig stämning med engagerad personal som bryr sig om hästar och ridskoleelever. En tydlig struktur under terminen för vad man ska lära sig. Jag har varit ridskoleelev
Tack för de varma orden, vi vill hålla flaggan i topp för våra elever och hästar
Välskött stall med bra hästar och kompetent personal.
Fina Karin, underbart med fina glada elever som ambitiöst kommer och rider, hjälper till att ta hand om pållarna efter lektionen och som bara blir bättre o bättre termin efter termin
En ridskola och islandshästupplevelse med fokus på hästvälfärd, pedagogik och utveckling. Rekommenderas varmt!
Bästa Josefin, tack för det omdömet det värmer gott
Härlig familjär ridskola med bra stämning!
Härligt Linda , att du trivs hos oss
Fors gård är en välskött ridskola med välmående hästar , mycket kompetenta lärare och välkomnande bemötande av elever. Det är en trevlig och familjär stämning . Jag kan varmt rekommendera ridskolan och övriga aktiviteter som uteritter och läger .
Tack så mycket, det gläder oss