Otroligt snabb leverans. Rekommenderar alltid vänner att handla på Fracklagret.
Fracklagret Sverige AB
Välkommen till Fracklagret, lagret med frackar och högtidskläder! Vi har i snart 20 år sålt frackar och tillbehör till över 50 000 nöjda kunder. Hela vårt sortiment lagerhålls i lokalen i Karlshamn som även kan besökas för provning. Vi samarbetar med de flesta universitet, studentkårer och ordenssällskap. I vårt breda sortiment...
314 omdömen om Fracklagret Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Kjell Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder så mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans samt fin kvalitet på produkten, i mitt fall frackskjorta.
Hej Anders Tack för fint betyg och glad kommentar! Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick
Enkelt att beställa. Bra och snabb leverans. Vettiga priser.
Hej Per Tack för fint betyg och glad kommentar! Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick
Enkelt, trevligt bemötande, snabb leverans.
Hej Staffan Tack för fint betyg och glad kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Grymt bra service och väldigt bra kvalitet för pengarna. Rekommenderas.
Hej Jens Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb proffsig hjälp och Snabb leverans.
Hej Mikael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Hej! Jag har ingen upplevelse ännu. Jag väntar fortfarande på leveras!
Hej Per Lite orättvist betyg och omdöme. Men det är fritt att tycka som man vill:) Beställer man Torsdag eftermiddag så packas ordern och skickas på Fredagen, sen en helg i vägen. Lådan va hos ditt ombud idag Tisdag kl 15.15. Då har lådan åkt 100 mil. Kan inte gå snabbare. Hoppas du blir nöjd med dina fina kläder. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bästa servicen med hjälp att hitta rätt storlek och snabb leverans!
Hej Stefan Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra o snabb service samt personlig kontakt via telefon för att kolla av beställningen.
Hej Erik Tack för fint betyg och härlig kommentar! Mvh Fredrick
Beställde en väst. Snabb leverans bra passform, jag är nöjd.
Hej Carl-Gustaf Tack för fint betyg och glad kommentar! Mvh Fredrick
Bra hemsida! Snabba leveranser! Fin kvalitet!
Hej Carl Tack för fint betyg och glad kommentar! Mvh Fredrick
Bra prylar, dock lite undrande vad jag fick för ”express” för 199kr, tog ändå 5dagar ( i annons 2-3 dagar). Av de frackknapparna jag köpte (1par) har jag bara lyckats skruva upp en..dan andra sitter som berg. Är ändå i huvudsak nöjd.
Hej Thomas Tack för betyg och bra kommentar. Blir knas när du beställde på Fredagen efter lunch. Då går paketen iväg på Måndagen. Men håller med kunde gått lite snabbare. Vi får lägga den på schenker, Sorry! Behöver du en ny knapp, bara hör av dig på mail. Mvh Fredrick
Snabb och enkel service av kvalitativa frackar och tillbehör.
Hej Hans Tack för fint betyg och fin kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Fantastisk service med Sveriges snabbaste leveranser. Utmärkta produkter i snart sagt alla tänkbara storlekar och en kvalitet som matchar användningen av fest/högtidskläder.
Hej Anders Tack för fint betyg och troligen den bästa kommentaren någonsin. Vi blir stolta! Med vänlig hälsning, Fredrick
Suverän hjälp med att hitta rätt storlek. Tyvärr blev det strul med att beställa och betala. Det blev 2 frackar men Fracklagret har lovat ta tillbaka den andra fracken och skicka tillbaka pengarna.
Hej Morgan Tack för fint betyg och kommentar. Ja, den andra ordern är nu på väg tillbaka till oss. Det är snart fixat! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabbt svar. Väldigt, väldigt kunnigt bemötande. Produkterna var av mycket hög kvalitet.
Hej Bo Tack för fint betyg och en härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Grymt bra, snabb svar på mail och snabb återkoppling, med förslag på storlek, sedan ett snabbt utskick där jack, byxa och skjorta faktiskt passade och de var första gången något passade på mej utan tillpassning.
Hej Torbjörn Tack för fint betyg och härlig kommentar! Roligt att det blev så bra. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Det var en snabb och korrekt leverans!
Hej Bengt Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
bra och snabb leverans och snabb retur
Hej Lennart Tack för fint betyg och glad kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb och bra leverans av en fin frackskjorta
Hej Bengt-Åke Tack för fint betyg och glad kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Fracken sitter bra och jag är mycket nöjd. Allt var mycket bra och elegant förpackat.Fracken fick jag med mycket snabb leverans‼️ Så jag är mycket nöjd👍‼️👌
Hej Peter Tack för fint betyg och grym kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkelt att beställa Snabb leverans Bra pris. Dom medskickade bröstknapparna var sämre höll i ungefär 2 minuter i övrigt supernöjd.
Hej Dan Tack för fint betyg och kommentar! Trist med knapparna, Kontakta oss på info@fracklagret.se eller ring 0454-572055 så fixar vi nya till dig. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra produkter. Snabb leverans
Hej Anders Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkel beställning och snabb o bra leverans. Rekomenderas andrs kundet
Hej Lars-Åke Tack för fint betyg och glad kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra hjälp med storlekar, snabb leverans. Leverans enligt utlovad tid, riktigt bra med tanke på att man bor längst upp i norr.
Hej Jesper Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra och tydlig hemsida. Bra service och snabb leverans
Hej Therese Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Personlig, engagerad och effektiv kundservice. Snabb levers. Väldigt nöjd.
Hej Agneta Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans samt bra utbud!
Hej Lars Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Väldigt snabb leverans. Än så väldigt nöjd.
Hej Mikael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb och professionell service! Mycket nöjd med min beställning och kommunikation med företaget. Rekommenderar alla som är på jakt efter en frack till logen att vända sig hit!
Hej Micke Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb och trevlig service, samt tillika kort svarstid på frågor!
Hej Jonas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Köpte en frack till min man. Fick utmärkt hjälp av Fredrik, med storlek. Passade precis. Snabb leverans också
Hej Kerstin Härligt att det blev bra. Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket snabba, mycket hjälpsamma!
Hej Göran Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Superbra Service, bra återkoppling
Hej Stefan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Sökte frackskjortbröstknappar. Hittade Fracklagrets enda pa,r som passade mig utmärkt
Hej Peter Tack för fint betyg och skön kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra och tydlig när man får leverans, och dom håller vad man lovar
Hej Dick Tack för fint betyg och härlig text. Med vänlig hälsning, Fredrick
Vilken service. Den är förstklassig, Bor i jämtlandstrakten, så jag skulle kalla det för förorten till Norrland, jag beställde och jag tror det var 3 dagar senare så kommer paketet till mitt ombud. Då hade jag ej valt expressleverans. Men snacka om snabba ryck. Då jag tidigare även beställt av Fracklagret och var osäker på storlek så kontaktade jag dem via telefon och fick riktigt bra service och bemötande. De vet vad det talar om när det gäller storlekar. Allt satt som en smäck. Full pott av mig.
Hej Mats Tack för fint betyg och fantastisk kommentar! Vi blir så glada och stolta! Det betyder så mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra storleksguide. Snabb leverans .
Hej Sven Tack för fint betyg och fin kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket bra. Har handlat där flera gånger….
Hej Per-Olof Fint betyg och grym text! Det betyder så mycket för oss ska du veta. Tack Med vänlig hälsning, Fredrick
Har många tidigare beställningar genom åren, bl.a.två kompletta frackpaket, tillbehör och nu senast frackbyxor som passade perfekt. Allt igenom helnöjd med denna leverantör, dessutom snabba leveranser.
Hej Kenneth Tack för fin betyg och vilken text du bifogat! Tack Kenneth. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra bemötande via mail! Snabbt svar! Känner sej väl omhändertagen! Fracken jag köpte är helt enligt förväntningarna!
Hej Lars Tack för fin betyg och härligt inlägg! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkelt att beställa och snabb leverans. Prisvärd produkt!
Hej Bertil Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Omtänksamma snabba. Bra passform på facken.
Hej Torbjörn Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket enkelt att handla, kontakt direkt. Köpte en komplett frack med tillbehör.
Hej Yngve Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Fick hjälp snabbt och lätt att byta när något inte passade
Hej Peter Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Utomordentlig service och väldigt trevligt mottagande.
Hej Christer Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans och bra service!
Hej Felix Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Fick bra hjälp att hitta rätt storlek direkt. Bra erbjudande gällande snabb ersättning med ny storlek om så skulle behövas.
Hej Per-Gunnar Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabbt och enkelt, kom på bara 48 timmar, passade perfekt och var i utmärkt material. Kan verkligen rekommendera Fracklagret. Det ända jag inte kunde hitta var snodden som håller ihop Fracken som man sätter knapparna i men förmodligen vet jag inte vad jag ska skriva för jag hittar det inte någonstans.
Hej Magnus Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det medföljer ej snoddar. Tror inte det används längre. Med vänlig hälsning, Fredrick
Smidig beställning, bra presentation och snabb leverans
Hej Philip Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick