Som ALLTID: snabbt och bra. Beställde sent på kvällen 1 maj, varan expedieras på morgonen 2 maj (en fredag) och på måndagsmorgonen 5 maj finns mitt paket att avhämtas på My Way.
Fracklagret Sverige AB
Välkommen till Fracklagret, lagret med frackar och högtidskläder! Vi har i snart 20 år sålt frackar och tillbehör till över 50 000 nöjda kunder. Hela vårt sortiment lagerhålls i lokalen i Karlshamn som även kan besökas för provning. Vi samarbetar med de flesta universitet, studentkårer och ordenssällskap. I vårt breda sortiment...
161 omdömen om Fracklagret Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Henric Tack för fint betyg och omdöme. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Supersnabb återkoppling och leverans när jag beställt fel storlek.
Har inte fått mina skor ännu Har inte fått mina skor ännu Har inte fått mina skor ännu Har inte fått mina skor ännu
Hej Lennart Det står tydligt på skorna med extrapris att det är längre leverans på dessa. "Dock kommer vi att behöva några flera leveransdagar för dessa skor" De bör vara hos dig på Onsdag. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans av frackskjortknappar
Hej Barbro Tack för betyg och inlägg! Med vänlig hälsning, Fredrick
Det var lätt att handla av Fracklagret. Fracken passade utmärkt och trevlig personal när jag pratade med dem i telefon.
Hej Tomas Tack för fint betyg och inlägg! Det betyder mycket. Mvh Fredrick
Jättenöjd, fin service när jag ville byta en skjorta. Kunnig personal!
Hej Eleonor Tack för betyg och fint inlägg. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Väldigt snabb leverans! Enkel och bra hemsida. Lätt att hitta information om storlekar och olika material.
Hej Göran Tack för betyg och fint inlägg. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Med tanke på att utlovad vara nu efter en dryg vecka inte ens lämnat butiken så börjar man bli klart tveksam. Närmast sugen på att avboka, vilket inte borde vara något problem då man inte ens brytt sig om att skicka varorna.
Hej Dan Det står tydligt på denna artikel att det är extra leveranstid på denna produkt. "Dock kommer vi att behöva några flera leveransdagar för dessa skor." Påsk också med massa röda dagar. skorna ska skickas på Tisdag om allt klaffar. Du kan maila på infoadressen om du vill avboka dem, inga problem. Det är kö till dessa skor. Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkelt att handla, kompletterade med en ny skjorta, snabba leveranser. Är sen tidigare kund.
Hej Michael Tack för fint betyg och inlägg. Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans och riktigt bra kvalité
Hej Robert Tack för betyg och omdöme. Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Jag tänker på att både Apotea och andra näthandlare erbjuder gratis frakt. Tycker att Fracklagret skulle göra det samma- då hade de fått full pott i bedömningen av mig.
Hej Anders Tack för betyg och inlägg, det är viktigt för oss. Tror du att det finns gratis frakt?, eller bakas det in i priset på varan du köper? Vi tycker vår modell är mer rättvis. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabbt svar Enkelt att beställa Mycket snabb leverans
Hej Anders Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkel och tydlig information på hemsidan, snabb och enkel leverans, prisvärt.
Hej Veikko Tack för betyg och fin kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Jag köpte en frack från Fracklagret som visade sig vara lite för stor, ringde och nästnästa dag hade det kommit en som passade, bra service!
Hej Carl Tack för härlig kommentar och betyg. Mvh Fredrick
Att beställa via hemsidan är smidigt och informationen är tydlig. Snabb leverans och bra produkter.
Hej Jesper Tack för fint betyg och omdöme. Det betyder mycket! Mvh Fredrick
Bra kvalitet och snabb service. Kan inte bli mer nöjd.
Hej Joel Tack för fint betyg och omdöme. Det betyder mycket! Mvh Fredrick
Det har sagts mycket gott om Fracklagret, och jag kan bara instämma. De levererar snabbt och är mycket snabba på att svara både på mejl och telefon samt hitta lösningar när det behövs.
Tack Roland Fint betyg och omdöme. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans och frackpaket som motsvarade i huvudsak mina förväntningar. Problem med bröstknapparna möttes med bra respons.
Hej Fredrik Tack för ditt betyg och omdöme. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra service, snabb leverans, bra kvalitet, prisvärt
Tack Anna Betyg och omdöme betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Det var mycket snabbt fixat. Jag tror jag fick den beställda skjortan och manschettknapparna dagen efter beställningen.
Hej Rasmus Tack för betyg och inlägg. Snabba leveranser är viktigt! Med vänlig hälsning, Fredrick
Efter konsultation gällande storlek per telefon anlände frack med tillbehör på ett par dagar och allt passade perfekt. Tack för bra service /Tony
Hej Tony Tack för betyg och inlägg. Ja, ibland är telefon bättre än mail. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Suverän service Kundorienterade Snabb leverans Enkel byte vi fel storlek
Hej Thomas Tack för betyg och ditt härliga inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket snabb och bra service samt snabb leverans!
Hej Jon Tack för betyg och ditt omdöme. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra och snabb service. Inga anmärkningar efter kontroll och provning av den levererade fracken.
Hej Alf-Göran Tack för betyg och inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket snabb leverans, och förpackningen som fracken kom i var mycket praktisk.
Hej Greger Tack för betyg och inlägg. Ku att du gillade vår låda:) Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkelt att beställa! Otroligt snabb leverans! Frackskjortan passade perfekt! Skönt att hitta ett ställe att köpa en lite udda storlek
Hej Susanne Tack för betyg och inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Fungerar över förväntan. Perfekt servicenivå
Hej Leif Tack för inlägg och betyg. Med vänlig hälsning, Fredrick
snabbt och smidigt. motsvarade mina förväntningar
Hej Rakesh Tack för inlägg och betyg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabbt skickat av fracklagret! Använt dem. Bra
Hej Hans Tack för betyg och fint inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Enkelt att beställa, snabb och bra leverans. Skorna jag köpte var till belåtenhet. Hade varit bra om det funnits skor med bred läst för små breda fötter då hade det varit perfekt. Nu känns frackskorna lite långa. Bra på gränsen till lågt pris till den kvalité man får. Jag har handlat flera frackar, skjortor och accessoarer och är mycket nöjd.
Hej Gerry Tack för betyg och fint inlägg. Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Fin kvalité och snabba leveranser
Hej Patrick Tack för betyg och omdöme. Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra webbsida, lätt manövrerad Snabb och bra leverans
Hej Fredrik Tack för ditt betyg och omdöme. Med vänlig hälsning, Fredrick
Besviken på kvaliteten både på skjorta och västen. Trodde att "klassisk" stod för klassisk kvalitet och passform. Konstaterar att det ser som och känns som en billighetsvariant som inte platsar till en högtidsdräkt.
Hej Dag Tack för betyg och inlägg. I detta fall håller vi inte med dig. Tyger från Europa och tillverkad i Europa. Det är en frackskjorta alla dagar i veckan. Vi har sålt den i 15 år och Vi och våra kunder är mycket nöjda med den. Det är dock tråkigt att du inte känner dig nöjd. Vill du uppgradera till vår exklusiv som är vår finaste skjorta och vita väst så bara kontakta oss via mail. Med vänlig hälsning, Fredrick
Fracklagret använder Shenker för sina transport, det innebär att paket hamnar 20 km åt fel håll, de har dessutom bara öppet till 17.00
Hej Dag Tack för betyg och inlägg. Tråkigt att det va långt till ombudet. Generellt så fungerar det mycket bra med Schenker i hela Sverige. Med vänlig hälsning, Fredrick
Otroligt snabb leverans. Och väldigt nöjd med det jag beställt. Frackväst, fluga och vita hängslen. .
Extraordinärt snabb service, både gällande rådgivning och leverans. Hatten av!
Smidigt, snabbt o stabilt ! Fick precis rätt storlek på fracken efter diskussion med dem inför beställning
Hej Michael Härligt att det blev bra! Tack för betyg och omdöme. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverens allt som det skulle.
Hej Leif Tack för fint betyg och omdöme. Det betyder så mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick med fracklagret
Snabb leverans,bra passform och kvalitet.
Hej Tack för fint betyg och omdöme. Med vänlig hälsning, Fredrick
Trevligt bemötande och Snabbt svar på både frågor om storlek och leverans..
Hej Lars-Ove Tack för betyg och inlägg! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans och bra kvalité på orodukten
Hej Anders Tack för betyg och fint inlägg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Fantastiska produkter och service
Hej Lars Tack för betyg och härligt inlägg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabba svar på mejl. Snabb o smidig leverans.
Hej Fred Tack för omdöme och fint inlägg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Professionellt. Kunnigt, trevligt. Kompetenta råd, snabb leverans. Mycket enkelt att byta det som inte passade (Mitt fel, skulle lyssnat bättre på råd från säljaren)
Alltid snabb leverans och personlig service.
Bra. Passade fint. Bra kvalité på kläderna. Ska testa nästa fredag.
Hej Björn Tack för fint inlägg och betyg. Lycka till på Fredag. Med vänlig hälsning, Fredrick
För flera år sedan behövde jag en ny skjorta, beställde och fick en felleverans (felplockad storlek). skickade ett mail till dem och meddelade att det blivit fel på en lördag. På måndagen hade jag en ny skjorta i rätt storlek och en retursedel för den felaktiga. Den service man får av detta företag är verkligen exceptionellt. Min senaste leverans var också snabb och utan strul! Kommer definitivt att handla här igen.
Hej Peter Tack betyg och fint inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick
Blixtsnabb leverans-typ dagen efter. Imponerande.
Hej Robert Tack för fint inlägg och betyg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra kvalitet- supersnabb leverans
Hej Gunnar Tack för fint inlägg och betyg. Med vänlig hälsning, Fredrick
Jag upplevde en Snabb leverans och bra kvalitet.
Hej Lars-Göran Tack för fint inlägg och betyg. Med vänlig hälsning, Fredrick