Mycket proffsigt bemötande. Glada trevliga alla på företaget. stort tack. Vi älskar vår Challenger :-)
Fritids Center i Ängelholm AB
Fritidscenter i Ängelholm - Vägen till ditt nästa äventyr Vi hjälper dig att hitta friheten på väg. Som experter på husbilar och husvagnar erbjuder vi ett brett urval av både nya och begagnade fordon från ledande märken som Challenger, Bürstner och LMC. Vi erbjuder helhetslösningar genom att hantera allt från försäljning och...
7 omdömen om Fritids Center i Ängelholm AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket trevligt bemötande av personalen. Fick även intrycket av att personalen var kunnig och erfaren av husbilar. Smidig affär och ser fram mot fortsatt kontakt med Fritidscenter i Ängelholm.
Varmt välkomnande. Hade inga förväntningar, tänkte bara höra om de eventuellt bytte in en större och äldre husvagn i gott skick. Fick förtroende för den personliga servicen och bytte upp oss till en husbil
Vänligt bemötande! Både på försäljning verkstad o tillbehör.
Smidig affär mycket trevlig personal. Rekommenderas
Otroligt oseriöst företag. Efter köpet var de inte alls intresserade av återkoppling. Otrevligt bemötande angående ett garantijobb. Avråder verkligen från detta företaget.
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du upplevt oss på det här sättet – det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar synpunkter kring både bemötande och hantering av garantiärenden på största allvar. Vi vill gärna få möjlighet att förstå vad som hänt och reda ut situationen tillsammans med dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan hjälpa dig vidare och hitta en lösning.
Jag mailar på Söndagen den 30/7 frågar om det går bra komma titta på en Chausson S697 på måndagen hos dom, får som svar att jag är välkommen till dom. Jag åker 2 timmar väg söderöver när jag glad går in i deras butik för att träffa honom jag mailade, så säger han den bilen har vi inte hemma här. Men varför kunde han inte sagt det i mailet jag fick från honom så slapp jag åka 20x2 mil T/r. Jag var inställt på att köpa den bilen, en affär på närmare en miljon, men aldrig varit med om en försäljare som beter sig så, nu kör...