Glowd AB

10 omdömen om Glowd AB

Sedan starten hos Reco 2026

Jenny Therese B
Escribió sobre Glowd AB

Otroligt nöjd med mitt besök hos Elizabeth! Proffsigt bemötande och ett resultat över förväntan. Jag känner mig alltid trygg med hennes expertis och behandlingar. Rekommenderas starkt!

Eva S
Escribió sobre Glowd AB

Väldigt trevligt bemötande, fina priser.

Bahar A
Escribió sobre Glowd AB

Jag har fått behandling hos Elisabeth Tamming och har fått otroligt fina resultat som stämmer överens med den målbild som jag förmedlade till henne. Otroligt kunnig och professionell vilket gör att jag ger henne mina varmaste rekommendationer.

Anna S
Escribió sobre Glowd AB

Väldigt nöjd med mitt besök hos Elizabeth. Fint bemötande och proffsigt utfört. Jag som är väldigt nålrädd kände mig superlugn och trygg!

Sannah A
Escribió sobre Glowd AB

Supernöjd med min behandling hos Glowd! Jag har träffat Elizabeth tidigare, så det kändes extra tryggt att göra behandlingen hos henne igen. Lugnt, proffsigt bemötande och ett naturligt, fräscht resultat. Rekommenderar varmt ✨

Alexandra H
Escribió sobre Glowd AB

Rekommenderar varmt Elizabeth! Så otroligt duktig och noggrann och man känner sig så trygg under hela behandlingen!❤️

Jenny Karolin V
Escribió sobre Glowd AB

Elisabeth levererar sjukt bra resultat (fillers läppar), så naturligt fylliga och även en fin upplevelse under behandlingen. Mycket nöjd.

Alexandra P
Escribió sobre Glowd AB

Otroligt bra klinik! Man känner sig både omhändertagen och lyssnad på. Jag är väldigt nöjd med resultatet och Elizabeth är otroligt duktig.

Johanna K
Escribió sobre Glowd AB

Jag var hos Elizabeth och är jättenöjd. Hon är väldigt lugn och kunnig, vilket gjorde att jag kände mig trygg, kan varmt rekommendera!

Josefina T
Escribió sobre Glowd AB

Är trogen kund hos Elizabeth eftersom hon är bäst! Rekommenderar till alla!