Hägerstensåsens Tandteam

hagerstenstandteam.se
  • Badge2025
4.7
Boka tid Ring 08-645 62 00 Dela

Hägerstensåsens Tandteam är en tandläkarmottagning som erbjuder alla typer av tandvård, inklusive implantatoperationer. Vi välkomnar både gamla och nya patienter till våra ljusa och trivsamma lokaler i Hägersten. Vår klinik är helt digitaliserad och vi använder oss av den allra senaste tekniken, vilket gör det smidigt att...

395 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam

Feshaye T
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Allt var som det ska. Jag är nöjd på allt som jag har fått .

Tommy N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Ett positivt bemötande ska rekommendera flera

Lena H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid vänligt bemötande. Alltid bra utfört arbete av tandläkaren och sköterskan.

Elsie Anna-Lena B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig mottagning med kunnig personal. Är mycket nöjd.

Georges Marie B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket trevlig personal och mottagning

Sead M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Väldigt professionella och trevliga. Jag är en av de som går till Hägerstensåsens Tandtaem i ca: 25 år . Min fru, dotter och barnbarn är även kunder där. Fantastiskt.

Meral B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande av trevlig personal som tog väl hand om mig och var utförlig och noggrann i sin undersökning. Fick sedan tänderna polerade och de bjöd på bortshuvudet de använt för att minska onödigt avfall. Blev sedan väl bemött av tandläkaren som gick igenom alla tänder igen och gick igenom hur man använder olika tandvårdsmedel. Trevlig miljö och fin stämning mellan kollegor. Blir många återbesök där.

Monika S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Snabb och effektiv hjälp! Tack!

Per K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag tycker allt funkade väldigt bra trevlig personal och dom verkar kunninga

Lokic H

Jag är Jete nöjd med min besök mvh Hidajet Lokic

Houda S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Vänligt bemötande och snabb service rekommenderar hägerstensåsens tandteam

Eva L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Snabb hjälp, bra service, trevligt bemötande och bra pris!

Pia L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Vänligt bemötande och snabb service.

Camilla V
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

You guys are the best! Very warm and welcoming, made me feel safe despite I was a bit scared at first. Thank you!

Jill B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bra bemötande och behandling.

Ulf W
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bra bemötande och väl genomförd undersökning

Sven- Åke V
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Otroligt trevligt och bra bemötande. Proffsigt på alla nivåer, från reception till tandläkare. Kände mig helt trygg där i stolen!

Ulrika D
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag har alltid blivit trevligt bemött. För mig har dem alltid hittat lösningar som passat just mig. Trevligt också att man går in direkt från gatan och läget centralt på Hägerstensåsen

Tina S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig personal, proffs och snabb service. Nöjd kommer tillbaka!

Anders E

Helt OK. Trevligt bemötande och bra behandling

Karin F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket trevlig tandläkare samt personal, glada och positiva.

Emma H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Uppskattar stort Frasses tålamod & att hela tiden förklara varje steg. Men behandlingen gick bra, lite ont. Sen i efterhand kan jag inte förstå vissa saker som t.ex varför jag ska till Götgatan, varför jag inte fått komma tidigare som bestämt . Som tjejen i telefonen sa ” oj men du skulle ju få komma direkt efter sommaren, dig måste vi ha glömt” kanske inte hade behövt hända detta om jag fick komma som bestämt. Inte heller min uppgift som patient att ringa o fråga . Men annars va de bra o uppskattar stort frasses tålamod

Marielle N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag känner mig alltid trygg och väl omhändertagen. All personal jag träffat är snälla och förstående. Jag är som många inget större fan av att gå till tandläkaren, men sen jag började gå här har det inte känts så jobbigt längre. Rekommenderar starkt

Jan E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid bra, från ankomsten till behandling och slutligen, bara bra

Ylwa S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Välkomnande och familjärt. Trevlig och inkännande personal.

Linda K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Barnen och jag är så nöjda! Leja var orolig innan men hade det så trevligt 🥰

Johan R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemött och dom var duktiga

Rune B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Hej jag köpte två förpackningar mellanrumsborstar. Jag blev mycket väl bemött av Gunnel. Har bara positiva saker att säga om all personal där.

Kristina S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag kände mig väl bemött och tandhygienisten var bra och noggrann, engagerad i sitt arbete med mig.

Margaretha Anna J
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Så trevligt bemötande, proffsigt arbete. Detta tandteam kan jag verkligen rekommendera.

Christina L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag har nu gått till Hägerstensåsens tandteam i ca 5 år och det är första tandteamet där ALLA jag träffat är både duktiga på sitt jobb och sitt bemötande. Jag har alltid varit lite rädd men nu är jag lugn och känner mig trygg. Tack till Thomas Rydell med team för ett alltid så varmt och trevligt besök.

Lillemor N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig stämning och bra tandläkare.Mycket bra.

Ingemar R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid lika bra bemötande alla är så snälla och trevliga man behöver inte känna någon oro inför besöket😊Jag kan varmt rekommendera Hägerstensåsens Tandteam Toppbetyg

Jonas L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Kompetenta, trevliga och prisvärda.

Annalinda A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Förutom att det ska vara så himla dyrt att gå till någon tandläkare i Sverige så är det skönt att jag går till ett sådant bra ställe som detta. Alla är toppen!

Gärd H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande. Jag kände mig trygg

Hans F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Ett mycket bra bemötande redan när jag kom in genom dörren En ursäkt för att vi är lite sena idag var oxå trevligt Glada och trevliga ända tills jag lämnade kliniken och ett bra arbete Syns om ett år 🙏

Sten- Åke K

Mycket bra smärtfritt mvh Kransmyr

Emelie Lovisa R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Supertrevlig tandläkare och tandsköterska och även jättebra bemötande när jag skulle boka tid som förstagångsbesökare. Dom kändes kunniga.

Hans L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Varmt och vänligt bemötande ! Bra pris på kostnadsförslag jag fick !

Anette C
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid välkomnande och är förstående för min ”tandläkarskräck” Går igenom mina tänder och förklarar på ett bra sätt Får vänta lite länge ibland på att komma in men ok eftersom dom tar sig an sina patienter

Joakim E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

I särklass den bästa tandläkare i Stockholm, lyhörda och professionella.

Catarina S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag har varit en regelbunden kund sedan mitten på 90-talet och alltid blivit otroligt fint bemött från Gunnel i receptionen som alltid försöker ordna tider som passar mig till Thomas som skött om alla mina tandproblem. Sist var inte Thomas på plats men det var samma känsla när jag var klar.

Martin B

Trevligt och proffsigt bemötande

Per F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande och professionell behandling

Jan H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket bra trevlig personal har haft Tomas som tandläkare i många år aldrig varit några problem ( vi har samma hobby intresse så det blir mycket snack )

Stefan A

Trevligt bemötande Lätt att få tid Bra tandläkare

First-Name L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bra bemötande, det uppskattas mycket!

Eva L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jättenöjd! Tandhygienist Eva är toppen så även tandläkare Thomas.

Nils N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bemötandet i receptionen är alltid bra. Dock fick jag inte komma in förrän 15minuer efter min bokade tid. Tjejen som sedan tog emot mig tog röntgenbilder och putsade, sa dock ej vad hon hette eller vad hon hade planerat att göra. Kunde även bett om ursäkt att de var sena. Så det bemötande var riktigt dåligt. Jag fick sen vänta ytterligare en tid innan tandläkaren Tomas kom in till mig. Han är dock alltid bra. Mitt besök var en planerad vanlig undersökning.