Bra Jag har fått snabb och bra hjälp när jag behöver det
Hägerstensåsens Tandteam
Hägerstensåsens Tandteam är en tandläkarmottagning som erbjuder alla typer av tandvård, inklusive implantatoperationer. Vi välkomnar både gamla och nya patienter till våra ljusa och trivsamma lokaler i Hägersten. Vår klinik är helt digitaliserad och vi använder oss av den allra senaste tekniken, vilket gör det smidigt att...
223 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam
Gunnel är som en morsa. Helt fantastisk! Igår saknade jag Tomas garv, det är hans signum.
Otroligt tillmötesgående och snälla hela bunten! Första gången jag var där och jag kommer inte gå till något annat ställe.
Jag är mycket nöjd med dem över lag! Men senast jag var där blev det väldigt obehagligt när tandläkaren skulle göra avtryck på min tandprotes. Fyllningen stelnade inte och rann ner i mun och hals. Det kan bli fel, det vet jag, men tandläkaren bad inte om ursäkt för obehaget utan urskuldade sig bara. Tråkigt tycker jag! Annars har jag alltid blivit väldigt väl omhändertagen.
Hej,Cecilia här,jag mår sådär bra när jag kommer och blir fint bemött tack.Jag älskar Gullan som alltid löser mina tider så fint!Jag tycker verkligen om er.Kram Cecilia
Bra besök, infriade mina förväntningar av bemötande och lite till
Snabb kontakt och vänligt bemötande, proffsigt utfört arbete och för mig som inte gillar att gå till tandläkaren, så har dom botat min tandläkarskräck. Och bytte tandläkaren igår från Tomas tillFrancois och han var jättebra
Dom är best därför har jag varit deras patienten i ever 30år jag rekommenderar dom med hjärta
Detta är ett team som gav mig ett varmt och trevligt mottagande av till att börja med sköterskan som gav bra råd och tips och tandläkare Rydell som är mycket kompetent och skicklig. Kan verkligen rekommendera dem!
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt av tandhygienisten och fick mycket bra hjälp. Hon är så ödmjuk i sitt bemötande och noga med att veta att allt går bra under behandlingen Tandhygienisten tog sig tid och hjälpte mig trots obehaget jag känner inför varje behandlingstillfälle vilket jag uppskattade mycket.
Den var utomordentligt utmärkt upplevelse. Mycket professionell personal på alla områden..
Mycket väl bemött av tandhygienisten, hon gjorde en mycket noga genomgång. Mycket nöjd.
Har gått hos Hägerstens Tandteam i många år och varje gång jag är där är bemötandet jättebra. Denna gång en spricka i amalganet som snabbt fixades provisoriskt för att efter sommaren bytas. Helhetsintrycket är toppen.
Analytiska, konstruktiva, noggranna och trevliga
Trevligt bemötande å lätt på handen, men vet inte så mycket då ja har varit där en gång.
Tandhygienist. Borttagande av tandsten.
Jag tyckte att det var mycket positivt
Alllt mycket bra som alltid hos Thomas och hans personal
Mycket bra. Receptionen vänlig bra hjälp med ny tid.
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt av tandhygienisten och fick mycket bra hjälp. Jag hade inga större förväntningar än att få hjälp med att få bort tandsten. Tandhygienisten tog sig tid och hjälpte mig trots att jag var sen vilket jag uppskattade mycket.
Alltid glada och trevliga ( från reception till tandhygienist) Lugnande på något vis. Stort tack.
Har varit patient under lång tid och före mig mina föräldrar, Alltid bra proffesionellt bemötande och utförande.
Trevliga tandläkare och tandsköterskor. Det känns säkert. Glada skratt😀
Alltid trevligt bemötande och proffsig vård.
Jag känner mej trygg hos er! Har bra samtal om problem man måste lösa och hur behandlingen skall gå till!
Blev väldigt vänligt o trevligt välkomnad. Fick hjälp med bokning av färdtjänst, vilket betydde mycket! Har svårt att förflytta mig men fick bra hjälp. Köpte 2 st tandborstar. Alltid trevligt att komma till er tycker både jag och min fru!
Bra och proffesionellt bemötande!
Vädigt bra helhets upplevelse för mig som patient
När man väl kommer in efter utsatt tid så är det bra
Jag är mycket nöjd med mitt besök. Bra behandling trots obehaget jag känner inför varje behandlingstillfälle. Får tydliga instruktioner och vet mycket väl hur jag skall sköta mina tänder. Jag har fått ett bättre tandstatus sedan jag började gå till Hägerstensåsens tandvårdsteam. Trevlig personal och bra bemötande.
Iinget speciellt faktiskt. Hade inga stlrre förväntningar.
Var hos tandhygienisten och hon är så ödmjuk i sitt bemötande och noga med att veta att allt går bra under behandlingen Ger bra och viktig information om status och fortsatta behandlingar.
Jättetrevligt bemötande tandläkaren har jag haft tidigare och är så rar och duktig ,en mycket rar tandsköterska som satte bedövningen perfekt verkligen toppen . Kvinnan i receptionen underbar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nära gångavstånd och bra priser
Fantastiska möten jag hade på Tandteaml!! Så proffsiga och vänliga alla var. Tusen tack!!
Bästa tandläkarna i stan. Jag trivs jättebra med er 🥰🤗
Duktiga och trevliga,har gått där i flera år och kommer att fortsätta.
Super nöjd trevligt och professionellt. Lite lång väntan på åtgärd nu bara.
Jag blir alltid väldigt bra bemött av alla där och de svarar på alla frågor man har och stressar aldrig med svaren. Bästa tandvården jag har fått!
Väl bemött och trevlig personal.
Väldigt trevliga och bra från första mötet innefattande kontroll med förslag till åtgärder
Proffsiga, kunniga och trevliga.
Noggranna och trevliga. Gått i många år.
Jag var på årlig kontroll hos tandhygienist och tandläkare och blivit bemött och omhändertagen på bästa sätt! Kan varmt rekommendera Hägerstensåsen Tandteam.
Trevlig och hjälpsam personal, samt kunninga
Vänligt bemötande och bästa tandläkaren Thomas! Duktiga trevliga tandsköterskor. Gick glad från besöket.
Mkt bra bemötande och snabb tidsbokning ! Trevlig o kunnig personal
Som vanligt ett bra besök med förväntat resultat
Trevlig personal. Snabb service. Pålitlig, jag har gått hit i snart 40 år.
Jag blir alltid väl mottagen hos min tandläkare.