Hägerstensåsens Tandteam

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.8
Boka tid Ring 08-645 62 00 Dela

Hägerstensåsens Tandteam är en tandläkarmottagning som erbjuder alla typer av tandvård, inklusive implantatoperationer. Vi välkomnar både gamla och nya patienter till våra ljusa och trivsamma lokaler i Hägersten. Vår klinik är helt digitaliserad och vi använder oss av den allra senaste tekniken, vilket gör det smidigt att...

821 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam

Bengt T
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande o kunnig personal

Karin V
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt bemötande. Fräscha lokaler och bra vård. Man känner sig alltid trygg och väl omhändertagen.

Ingela E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bra tandläkare. Trevlig personal i receptionen.

Yilmaz B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Hej! Jag vill bara säga stort tack för all hjälp när jag hade det akut. Jag är verkligen tacksam för att ni tog hand om mig och hjälpte mig när jag behövde det som mest. Tack för ert fina bemötande och för att ni var så hjälpsamma! 🌷

Kristina W
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fräscha och fina lokaler, modern utrustning och framför allt ett fantastiskt team. Alla i teamet är kunniga, trevliga och professionella. Man känner sig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Tack Tandteam för att ni finns! Jag rekommenderar er varmt! 🦷✨

Annika O
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt och proffsigt bemötande, tacksam att jag fick komma dagen efter jag ringde om mitt problem.

Stefan H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

För mig som haft tandläkarskräck så har deras proffsiga bemötande och arbeten gjort att jag inte känner obehag för att gå dit. Visst jag får köra en bit men det är det klart värt och supertrevlig personal. Bästa!!

Peter E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Dyrare och sämre behandling än förut, mindre service. Riktigt dårligt att man måste tex dra ut tand på annan plats.

Svar från Hägerstensåsens Tandteam

Hej Peter! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du känner att servicen inte motsvarat dina förväntningar. Vi vill samtidigt förtydliga att våra priser ligger under Folktandvårdens prisnivå i Stockholm. Som privat tandläkarmottagning är vi därför mycket prisvärda, och vi arbetar kontinuerligt för att kunna erbjuda god tandvård till konkurrenskraftiga priser. Ibland kan en behandling behöva utföras av en annan yrkesgrupp eller av specialist, beroende på behandlingens art och patientens individuella...

Daniel K

Bra service . Trevlig personal

John Stefan S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Allt funkade jättebra,precis som det brukar

Aleks M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fantastiska tandläkare och exceptionell service

Fredrik M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevliga, proffsigt o alltid vänligt bemötande.

Nour R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Servicen är på topp, personalen är engagerad och kunnig och det märks att de verkligen bryr sig om sina patienter. Det finns en familjär och välkomnande känsla i hela teamet som gör att tandläkarbesöket faktiskt blir en väldigt positiv upplevelse! Jag rekommenderar Hägerstensåsens Tandvårdsteam

Linnéa S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick tid snabbt och ett väldigt bra bemötande!

Marie C
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket bra bemötande och proffsiga

Ling W
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag blev bemött av trevlig. Hägerstensåsens Tandteam upp till dem? Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst Beskriv din upplevelse av Hägerstensåsens Tandteam: Beskriv din upplevelse. Minst 30 tecken.

Kristina L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag är nöjd och har stort förtroende för personalens kompetens. Flera personer i min familj är kunder sedan många år tillbaka! Alltid trevligt bemötande. Kristina Lövgren

Georgos M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bästa tandläkarkliniken!! Professionella, duktiga & super trevliga!!! Extra plus till: Kristina Wickerfält, Tandsköterska Francois Sabbagh, Leg. Tandläkare och klinikchef Rekommenderar starkt!!

Siv S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Känner mig väl omhändertagen och omskött.

Margareta B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jättebra o supertrevlig personal. Kan verkligen rekommendera!

Daniel K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Superbra bemötande och pedagogisk tandläkare som verkligen tog sig tid med mig som patient. Jag rekommenderar Hägerstensåsens Tandteam starkt!

Cecilia L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt och skickligt bemötande och behandling

Maria Helena Eun-Jung L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bemötandet i receptionen var mycket bra. Trevliga och mottagliga. Vidare till undersökningen, lite rörigt. Men själva tandläkaren kändes väldigt professionell, mjuk och empatisk. Kan tänka mig att gå dit hädanefter.

Liselott L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevliga och tar hand om min tandläkarskräck på ett bra sätt

Katharina N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Vänliga och kunniga som jag gärna rekommenderar. Har gått där i mer än 10 år.

Eva K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Att komma till Tandläkare Frasse och Monika med min tandläkarskräck och behöva dra ut en tand som gick bra dom här är så lugna och fina och förstår min känsla.högsta betyg vill jag ge dom.

Sharbil A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt personal. Professionell tandläkare som får en att känna sig trygg i stolen. Rekommenderas varmt till alla som söker en bra och omtänksam tandläkare.

Lars K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Var på den årliga undersökningen. Ny tandläkare men det fungerade bra .

Lillianna Madeleine H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid så vänliga och hjälpsamma. Mina barn gillar tandläkaren tack vare dessa underbara personer.

Tamer I
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick tid snabbt o behandling gick också väldigt smidigt. Stort tack från en patient med tandläkar skräck ♥️

Georg Jojje A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt personligt bemötande.Behandling på rätt tid utan färsening.👍

Thomas S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid ett underbart trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera dom.

Wan Ngai Y
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Attentive and caring as usual!

Katarina M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Francois är en av de snällaste människorna jag träffat och hans bemötande när man sitter i tandläkarstolen är 12/10! Alla jag haft och göra med på mottagningen har varit så trevliga och förstående. Spelar ingen roll om du älskar att gå till tandläkaren eller har tandläkarskräck, du kommer bli behandlad så trevligt och proffesionellt! Stort plus för mig är också radion som är på lågt i alla rum som gör att man känner sig avslappnad. Har rekommenderat vänner att gå hit och alla har haft samma upplevelse som jag! Tusen tack för fin service och så länge ni har öppet så kommer ni ha mig som patient!

Jörgen L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick snabb tid då en tand gått sönder

Maivy M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Blev besviken att jag inte fick Thomas som jag blivit lovad! Finns ingen bättre tandläkare!

Björn H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Professionellt, vänligt bemötande från alla, från receptionen och tandläkaren. Bra information om tandstatus och behandling.

Lars N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande och noggrann undersökning samt utmärkt kostnad.

Lo B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt, varmt och lugnt bemötande gentemot barn (och förälder). Lyssnade in och tog sig tid att informera, både under undersökningen och i samtalet efter.

Gabriel I
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Min tand bestämde sig för att ge upp, men som tur var gjorde inte tandläkaren det! Ringde akut och fick tid redan dagen efter. Jättetrevlig tandläkare, superproffsigt bemötande och tanden är nu tillbaka i matchen. Kan varmt rekommendera! Tack Francois.

Elton W
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt mottagande, bra genomförande.

Larrox A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Allt va fantastiskt, trevlig personal Fortsätt på det viset

Alexander S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

En vanlig och trevlig undersökning,

Jack H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket fint bemötande. Har varit rädd för att gå till tandläkaren på flera år men den fick mig att känna mig lung och det va den bästa kliniken jag varit på kommer alltid att gå ditt. 👍👍👍

Elisabeth G
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Kom in på ett besök ej bokat eftersom jag tappat en stifttand. Fick hjälp direkt (provisoriskt). Jättebra bemötande så tacksam, jättetrevlig personal.

Maria N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Ett trevligt bemötande och man gör det lilla extra på ett fint sätt

Anette N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag är så glad ock så nöjd med min nya tandläkare Vega .Känner stort förtroende för henne men jag har alltid blivit så fint mottagen på er fina klinik Vänligen Anette Niklasson

Arvid J
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Efter trevligt och effektivt team

Alba S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

super bra, trevlig personal och bra kundservice

Ulrika K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick snabbt en tid och blev mycket väl omhändertagen. Lyhörda och empatiska.