Bra utrustning och gruppträning samt trevlig personal
Hälsofabriken i Åtvidaberg AB
10 omdömen om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB
Sedan starten hos Reco 2026
Oh vad glada vi blir att du trivs hos oss 🙏🏻Hälsofabriken
Passar mej perfekt. Bra mix av utrustning och bra sortiment av fria vikter. Tillgängligheten passar mej utmärkt
Tack Peder för din feedback 🙏🏻Hälsofabriken
mYCKET TRRVLIGT I STORT SETT. mÖJLIGEN HADE DET VARIT TREVLIGT OM PERSONAL = TRÄNARE HADE VARIT MERA NÄRVARANDE HOS OSS PENSIONÄRER
Tack Kerstin för ditt omdöme 🙏🏻
Rent, finns allt så man kan få ett bra gympass lite svårt att tracka vikter eftersom vissa vikter på maskinerna bara står 1,2,3,4 osv istället för typ 5,10,15,20 kg men utöver det riktigt bra
Tack Emil för din Feedback 🙏🏻Hälsofabriken
Bra upplägg på träning, både ledare o variation!!
Tack Gudrun Vi blir glada att du trivs hos oss och vi är så tacksamma för all feedback
Bra gym. Jag har fått väldigt bra bemötande och hjälp av Ulla.
Tack Rasmus Vi blir så glada att höra att du trivs hos oss 🙏🏻 Hälsofabriken
Mycket bra gym. Allt som behövs finns. Lagom stort. Mycket bra personal. Kunnig personal. Engagerad personal. Bra mix på pass. Rent och fräscht. Bra ordning. Mycket prisvärt. Av alla gym jag har varit på så är Hälsofabriken det bästa totalt sett.
Tack Thomas Vi blir så glada att höra att du trivs hos oss. Vi är så tacksamma för all feedback så vi kan bli bättre 🙏🏻Hälsofabriken
När personal är på plats blir man alltid trevligt bemött med ett leende och ett hej. Jag tycker gymmet är rent och fräscht. Det finns bra utbud av maskiner och utrustning. Jag saknar tyngre hantlar. Det är alltid trevligt att komma till gymmet och träna. Det är en härlig mix av människor, unga, medelålders, äldre och med olika ursprung. Alla trivs tillsammans och tränar utefter egen förmåga. Det är ingen som ser konstigt på någon utan alla accepteras. Det är ett gym för alla.
Tack Mikael för ditt svar . Det kommer att hända en förändringringar i gymmet med mer funktionell yta Maila gärna till Amanda @halsofabriken.se vad du har för önskemål God Hälsa önskar Hälsofabriken
Mycket bra träningsmöjligheter för alla åldrar! Välgenomtänkta pass! Enda nackdelen är saknaden av yogapass som vi har haft tidigare. Bra tillgång till träningsmaskiner. Bra och inspirerande ledare för de olika träningspass. Ledarna är duktiga på att anpassa upplägget vid de olika pass om man har problem med vissa övningar. Ledarna är bra på att lyssna på och ge råd vid frågor kring typer av skador och anpassa övningar efter det.
Tack Angela för dina synpunkter 🙏
Bra gym med tanke på att det är en liten ort. Det är några typer av maskiner jag saknar men trevligt och fräscht! Skulle vilja ha längre öppettider.
Tack Ingrid för dina synpunkter ,det är värdefullt för oss. Maila gärna till oss vad det är du saknar så vi kan skriva upp det på önskelistan Du kan logga in på gymmet mellan 05;00-21:00 och kommer du. 21:00 så kan du träna efter 21:00 🙏