Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

www.halsofabriken.se
  • Badge2026
4.3
Ring 0120-120 05 Dela

Hälsofabriken i Åtvidaberg är ett gym för välmående och gemenskap. Vi består av ett engagerat team av massörer, leg fysioterapeuter, kiropraktorer och tränare som erbjuder ett brett utbud av tjänster för att din kropp ska kännas på topp. Vi erbjuder bland annat personlig träning, kost rådgivning, yoga, gruppträning, kiropraktik...

102 omdömen om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Sedan starten hos Reco 2026

Åke G
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Generösa öppettider och tillmötesgående personal.

Yvonne C
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Alla hälsar när man kommer allmänt trevligt bemötande, både personal utövare i hallen. Få peppning, variation när man går på pass, bra fm tid, 3 dagar i veckan skulle vara önskvärt

Jan S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Hälsofabriken tycker jag är mycket bra. Där får man råd om sitt välbefinnande.

Anna-Carin R
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Är mycket bra lokal som känns trygg vilken tid på dygnet. Bra personal Bra gympapass och mycket bra maskinpark, finns för all träning

Tack Anna- Carin för din respons Det värmer🙏🏻 Hälsofabriken Team

Gudrun R
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag tränar i grupp på Easy line och det är trevlig stämning och bra ledare. Jag tränar även på Milon vilket jag också trivs bra med.

Daniela D

Mycket bra! Lätt tillgängligt. Skulle varit skönt med längre öppettider

Birgitta G
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag tycker om omväxlingen som jag bestämmer själv t.ex. gruppträning 2ggr i veckan o Milon 2 ggr i veckan Efter Milons träning kan jag se min ålder som stimulerar när den är drygt 20 år yngre än verkligheten

Tack Birgitta för din respons 🙏🏻

Mimmi C
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tycker de är extremt över pris. För mig som vill träna milon tidigt på morgonen o behöva lösa en gymkort som täcker allt med pass osv. Omklädningsrum osv känns väldigt B för priset. Väljer hellre är billigare alt som har minst lika bra utbud o bättre öppettider

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Mimmi för din feedback 🙏🏻 Milonkonceptet är fantastiskt men är en mycket dyr investering 2,3 miljoner kr Vi tror på konceptet men för att du som kund ska utvecklas behövs en coach som hjälper dig i progressionen dels vilken excentrisk motstånd - när det är dags att byta träningsform till Isokinetisk eller adaptiv träning Hos oss så är vi flera utbildade coacher som hjälper dig att träna rätt - det är det som kostar och gör Milonkortet lite dyrare För 18kr/ dagen så har du tillgång till senaste Milonutrustning utbildade...

Moa C
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag tycker det är bra, men jag tycker det är lite alternativ på benmaskiner. Jag skulle önska att det kom fler maskiner så att det finns fler valmöjligheter.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Moa för din feedback Vi har 3 maskiner som väntar på att komma ner när vi har renoverat färdigt Den är en sittande benpress, hiptruster och en insidan lår Gym80 mycket bra märke

Sofie E
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Toppenbra ledare i personlig miljö. Fräscht och bra lokaler. All personal är hjälpsamma och tillmötesgående! Ett superfint träningsställe!!

Fredrik W
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Mycket trevlig personal och mysig atmosfär samt blandade åldrar. Mycket roligt sett att träna på och passar gammal som ung samt stark som svag.

Tack Fredrik för din respons Det glädjer oss 🙏🏻

Rune K
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Mycket trevlig personal och ger gärna tips hur olika maskiner ska hanteras

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Oh vad glada vi bli över din ord 🙏🏻

Tim S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Trevligt gym men lite trångt bland maskiner. Milon gymet behöver utvecklas med fler maskiner. Det blir fort tråkigt och man känner sig omotiverad att träna just Milon. Här önskas mer maskiner för armar, mage, bröst, rygg. Det är väldigt mycket fokus på ben och cardio

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Tim för din feedback Milon kan vara en bra start att komma igång med träningen och det går snabbt . Men det låter som att du ska upp i gymmet där finns maskiner för alla muskelgrupper och byta ut ditt Milonkort till ett vanliga årskort Pontus och Annsofie kommer att starta upp en bothcamp grupp v36 - det kanske är något Boka upp en uppföljning så du får diskutera din träning God Hälsa önskar Hälsofabriken Team

Malin T
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag upplever att hälsofabriken är ett gym som erbjuder möjligheter till varierad träning. Både gruppträning, maskiner och fria vikter. Jag blir bra bemött av personalen och det är en trevlig stämning.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Malin för din respons - det betyder mycket för oss God Hälsa önskar Hälsofabriken Team

Kirsten A
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Kul med kombination av olika utbud som komplement till Milon. Bra att Milon är uppdaterad. Lite mer uppföljning/närvaro vore bra.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Kirsten för din feedback 🙏🏻 Har du Milonkortet så har du rätt till 4 st uppföljningar/år - När du känner att du vill ha en uppföljning boka in ett möte i appen eller om tiderna inte passar maila till receptionen info@halsofabriken.se så hittar vi en tid Det ser vi fram emot God Hälsa önskar Hälsofabriken Teamet

Susanne A
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Är m glädje jag öppnar dörren till Hälsofabriken. Lika mkt som härligt med träningspass som det sociala bemötande av både ledare som av deltagare. Rena och luftiga lokaler. Bra utbud av pass.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Oh vad glada vi blir över dina fina ord 🙏🏻 Tack God Hälsa önskar Hälsofabriken Teamet

Maria L

Fräscha lokaler/maskiner men dyrt

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Maria för din feedback 🙏🏻 Vi har valt att inte vara ett obemannat lågbudget gym .Utan vi vill skapa en trygg o säker miljö där alla ska känna sig välkomna . Våran personal är alla PT utbildade och Miloncoacher . Väljer man Milonkonceptet så ingår i avgiften att du kan få hjälp med din träningsutvekling Förutom Milon så har man tillgång till hela gymmet , PowerPlate, yoga , spinning , core mm utan extra kostnad För 18kr/dagen Vi hoppas att Hälsan är värd det ❤️ God Hälsa önskar Hälsofabriken teamet

Lars Ö
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Mycket generösa öppettider Kunnig, hjälpsam och trevlig personal Kiropraktor och massör ett plus Bra lokaler Saknar dock fysioterapeut ansluten till Försäkringskassan

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Lars för din feedback 🙏🏻 Vi har leg fysioterapeut Ulla som har släppt sin etablering med landstinget då kravet är att hon måste jobba heltid och Ulla ville inte jobba full tid längre Hon har lite tider för behandling men då är det helt privat God Hälsa önskar Hälsofabriken Teamet

Inger B
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra maskiner, och personal. Kan gå på olika grupp aktiviteter.

Tack Inger för din feedback 🙏🏻

Thomas L
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Underbar personal. Är alltid hjälpsamma om man har frågor eller behöver hjälp med råd och tips. 😊😊👍

Oh vad glada vi blir över dina ord Thomas 🙏🏻

Ulla S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Trivsamt, och möjligt att träna efter min förmåga och samtidigt få utmaningar.

Tack Ulla för din feedback 🙏🏻

Anne-Louise T
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra öppettider och bra maskiner. Jättebra med vibrationsplattan. De känns dock lite slitna och det gör även golven på övervåningen

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Anne-Louise för din feedback 🌼 Det är viktigt att få reda på vad våra kunder har för tankar Håller med om golven och vi kommer att ta tag i det framöver God Hälsa önskar Hälsofabriken teamet

Jan S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag har alltid blivit bemött på bästa sätt! Både vid receptionen, träningshallen och vid olika behandlingar! Min huvudsakliga träning är maslnerna i MilonQ, där man tränar själv med individuellt motstånd och regelbunden uppföljning!

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Det glädjer oss att du trivs hos oss Jan Du är välkommen att pröva ngr av våra grupppass God Hälsa önskar Hälsofabriken teamet

John G
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Rent o snyggt om än att lokalerna har slitna ytskikt. Bra kombination med kiropraktor, Massage, PT och gruppträning av och med samma personer. Förnyar sig med förändringar i lokalen. Det enda som kan bli bättre är översynen av maskinerna smörjning och underhåll skulle behövas med tätare intervaller.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack John för din feedback 🙏🏻 Gymgolvet är på gång om det går att rädda mattan som finns eller om vi måste byta ut hela golvet - vi får se vad vi hamnar God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken Teamet

Karin H
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Trevligt gym med bra utbud. Lugn och skön atmosfär!

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Vad glada vi blir att du trivs hos oss på Hälsofabriken 🙏🏻

Olle T
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra med mycket öppettider. Lätt variera träningen och tillgång till pass. Negativt att golven börjar bli slitna. Även omklädningsrummen skulle behöva dateras upp. Som det är nu drar det ner helhetsbetyget.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Olle för din feedback 🙏🏻 Golven står på vår lista till att byta ut God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Roger K

Bra varierade träningsmöjligheter

Tack Roger för din feedback 🙏🏻

Inge K
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bemötandet har varit och är bra. Hälsofabriken har levt upp till de förväntningar jag haft och har.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Inge för din feedback Vad glada vi blir att höra att du trivs hos oss God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Berndt L
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

hej, bemötandet på hälsofabriken är toppen och lättsamt ,och efter snart ett år mår jag mycket bättre, handledaren sa att jag sänkt min fysiska ålder bara det, här vill jag fortsätt, jag har årskort hos hälsofabriken, fortsättning följer

Wow Bernt Jätteroligt att höra att du trivs hos oss 🙏🏻

Peter A
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Allt finns som behövs för all typ av träning och på samma plats. Dessutom finns hjälp att få av Hälsofabrikens instruktörer, kiropraktor och fysioterapeut även det på samma ställe.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Peter för din feedback 🙏🏻 Vi är måna om att alla ska känna sig trygga och välkomna ❤️

Ingmar Å
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag tycker om att det är generösa tider så man kan gå och träna när man vill. Personalen är trevlig och hjälpsam. Stor variation på hur man vill träna.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Ingemar för din feedback 🙏🏻 Det glädjer oss att du trivs hos oss God hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Matilda S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra öppettider, oftast lugnt, trevlig personal

Tack Matilda för dina ord - Vi blir så glada att höra att du trivs 🙏🏻

Mirja Å
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Varit där en gång. Ska dit fler gånger såklart. Helheten är bra.

Vi ser fram emot att se dig i gymmet Mirja God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Susanne T
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Önskar att ni fångade upp dom som har löst årskort och av någon anledning inte kommit igång eller vidare i träningen. Kan bero på sjukdom som i mitt fall. Men med uppföljning och stöttning kan man hitta en träning som passar. Tråkigt att betala varje månad för ingenting. Sen vet jag att det är upp till mig att ta kontakt och be om hjälp. Bara en tanke Mvh Susanne Tollin

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack för din feedback🌼 Det var tråkigt att du inte har varit hos oss på länge Vill du ha hjälp så hör av dig till ulla@halsofabriken.se så kan vi bestämma en tid God Hälsa önskar vi dig Hälsofabriken

Jessica E
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra gym med flera enkla maskiner för oss nybörjare.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Jessica för din feedback 🌼 Vill du gå vidare i din träning så rekommenderar vi dig att boka en tid för hjälp att utvecklas God Hälsa önskar Hälsofabriken

Helen P
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Mer pass efter klockan 18.00. Vid erbjudande av ”Specialgrupper” bör medlemmar ha förtur och bättre pris.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Helena för din feedback det är värdefullt för oss 🌼 Jättekul att du är intresserad av våra ” kurser” Våra extra ” kurser” som vi har är mycket mer arbetet för ledarna och en merkostnad för Hf . Därför så är det en extra avgift för dom kurserna och årskortsmedlemmar har rabatterad pris. Deltagarna som är med är övervägande medlemmar redan Nästa kurs som startar i september Det är begränsat med platser så det gäller att inte vänta för länge Hoppas att du hänger på Pontus o Annsofie kurs i höst God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken ☀️

Magnus E
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra anläggning personal ok. Lägget bra men pakering är liten. Bilar som paketerar där är lika många som jobbar där som besöker Hälsofabriken. Inte bra.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack för din feedback 🙏🏻 Parkeringen har varit vår kamp med kommunen att dom skulle tillåta parkering på Gamla Torget - tyvärr så har det inte gett ngt resultat under dom 20 åren som Hälsofabriken har funnits . Från den stora parkeringen är det inte långt att gå ner till oss Återigen Tack för dina synpunkter Hälsofabriken

Gunilla P
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Trevligt och bra bemötande och full förståelse för mina hälsoproblem. Ett upplägg som är anpassat för mig personligen och som jag faktiskt klarar av när kroppen tillåter att jag tränar. Resultat från träningen kom snabbare än jag trodde. Med Milon Q kan jag träna hela kroppen med en insats som jag klarar av. Helt underbart.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Oh vad glada vi blir över din Feedback 🙏🏻 Vi vill att alla ska känna sig bekväma och trygga hos oss på Hälsofabriken 🌻

Markus H
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Ett väldigt bra gym med mycket redskap och maskiner, tillgång till personal och instruktörer. Dock att lokalerna är en bit för små speciellt när det är många som tränar samtidigt.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Markus för din Feedback 🙏🏻 Vi har under sommaren tagit bort väggen mot spinningrummet för att ge större yta till Fria vikter mm 👍Hälsofabriken

Robert J
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag tycker i grunden att Häksofabriken är bra, men har hittat en annan friskvårdsanläggning som på ett bättre sätt står upp för jämställdhet.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Robert för din feedback 🙏🏻 Vore intressant att höra mer om vad du menar med din kommentar om jämställdhet Vårt motto är att alla ska känna sig välkomna och bekväma på Hälsofabriken

Torkel S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Familjärt, prestigelöst. Trevlig och kunnig personal. Även om man inte tillhör de vältränade passar man in.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Det glädjer oss att du trivs hos oss på Hälsofabriken Det är vårt motto att alla ska känna sig bekväma på gymmet 🙏🏻hälsofabriken

Anette S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Lite dyrt. dåligt med parkering om man har smärta, Trevligt bemötande av Pontus vid start, Men ingen spontan kontroll hur det går. skulle önska billigare både på milon och i övrigt

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack för för din feedback Anette🙏🏻 Vi försöker att hålla priserna på träningskortet så bra som möjligt Men vi vill hålla hög kvalité med utrustningen och utbildad personal som ger trygghet och kan ge proffsråd om träningen. Vi får inga bidrag utan vi bär våra egna kostnader . Parkeringen är ett problem och vi har varit på kommunen att öppna upp att tillåta parkering på Gamla Torget - utan resultat Om det är något du undrar över så maila eller prata med receptionen så hjälper vi dig Hoppas vi ses 🌻Hälsofabriken

Katarina H
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Allt är bra men saknar mera gruppträningspass.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Katarina för din Feedback 🙏🏻 Vore kul att höra vad det är för typ av pass som du skulle vilja ha Maila gärna det till oss - vi är mycket tacksamma att få input 🙏🏻Hälsofabriken

Raquel R
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Hej, min upplevelse på Hälsofabriken har varit bra. Jag saknade kanske att någon i början visade mig hur maskinerna fungerar. Jag vet inte om det ingick att förklara hur maskinerna fungerar i det 6‑månaderskort som jag betalade för, men jag tycker att det borde ingå. Min vän Annika var den som visade mig hur maskinerna fungerade. Dessutom har det ibland inte funnits musik när jag har tränat, eller så har den varit väldigt låg, och jag tycker att bra musik ger mycket energi när man tränar. Jag skulle också vilja att gymmet...

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack för din respons 🌻 Vi har haft flera danspass under åren med olika inriktningar- det går bra en tid men så tappar det deltagare Då har vi gjort uppehåll . Men vi hoppas att intresse för dansen kommer tillbaka För att du ska känna dig säker i gymmet skulle jag rekommendera att du bokar en tid för att få ett träningsprogram och genomgång i gymmet ☀️Hälsofabriken

Anders B
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Jag är inte så aktiv, kör lite milon när tid och lust infinner sig. Personalen är alltid trevliga, tillmötesgående och serviceinriktade även om vissa av de yngre i personalen ibland verkar ganska oerfarna, vilket jag har full förståelse för. De bygger upp erfarenhet genom engagemanget och lär sig under tiden. -Bra att de får chansen att utvecklas! Anledningen att Hälsofabriken inte får full poäng är att jag anser det vara ganska dyrt, men det är (som vanligt) svårt att driva verksamheter i en liten ort som Åtvidaberg där...

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack för din feedback 🌼 Anders Vi vill satsa på kvalité där ni kunder ska känna sig trygga med att det finns utbildad personal att tillgå . Välkommen upp till gymmet där finns bra övningar som kompletterar Milon bland annat PowerPlate Våga testa ngr av våra grupppass Finns många möjligheter att träna ☀️Hälsofabriken

Anders H
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Ett mycket bra gym med många olika maskiner och stora lokaler. Personalen är kunnig och hjälpsam och det finns många bra pass man kan gå på.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Oh vad glada vi blir över din respons Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna God Hälsa önskar vi dig Hälsofabriken

Conny G
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra utbud med de flesta träningsformer man kan önska. Suveränt med öppettider då man kommer in med kortet även då det ej är bemannat. Vill man ha råd finns detta att få också.

Oh vad glada vi blir över din respons 🙏🏻 God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Åsa H
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Bra bemötande, lätt att få kontakt. Bra öppet tider.

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Tack Åsa för din respons 🙏🏻 Vad glada vi blir att höra att du trivs hos oss God Hälsa önskar vi på Hälsofabriken

Rolf D
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Mycket bra och trevligt ställe som passar mig

Svar från Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Det glädjer oss att du trivs hos oss🙏🏻

Andreas S
Skrev om Hälsofabriken i Åtvidaberg AB

Det är bra, oftast lite väntetider och ordning och reda på alla redskap för det mesta. Riktigt bra pass med instruktörerna.

Vad glada över att du trivs hos oss God Hälsa ❤️önskar vi på Hälsofabriken