Qv Svensk Hälsa AB
1.0 i betyg av av
4 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag4 omdömen om Qv Svensk Hälsa AB
skrev om Qv Svensk Hälsa AB
Akta er för detta företag. Lurar på dig vitaminer med dyra abonnemang som dom hävdar att du skrivit på. Dom skickar ett sms och när du inte öppnar det innebär det att du sagt ja till ett abonnemang och får betala mycket pengar för skit. Varning varning
skrev om Qv Svensk Hälsa AB
Jag blev lurad av deras telefonförsäljning av D-vitamin. I telefon avtalade vi ett provpaket av deras vitamin för ett reapris. Fösäljaren läste upp vad vi kommit överens om och jag godkände det. För att bekräfta uppgörelsen skulle jag även signera uppgöelsen elektroniskt. Dessvärre lusläste jag inte denna utan signerade med bankid. Det visade sig då att jag tecknat avtal för tusenlappar. Jag har klagat hos Svensk hälsa med ringa framgång
skrev om Qv Svensk Hälsa AB
Det absolut värsta företag jag någonsin haft med att göra!! Dålig information, dålig service, noll förståelse för kunden och långa och dyra ”abonnemang” som till en början kunde sägas upp när som helst men sen började kosta tusenlappar!
Kostar även 400 kr att ta sig ur abonnemanget i förtid!
Rekommenderas INTE!! -
skrev om Qv Svensk Hälsa AB
Hälsorutan är ett blufföretag som lurar gamla människor genom att påstå att de beställt produkter som de inte gjort.