Alla kategorier Sportaffär Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Happy Elk AB

Happy Elk AB

Sveavägen 107, 113 50 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Happy Elk AB

 • Daniel P
  Daniel P skrev om Happy Elk AB
  Beställde produkten "superarms" av HE fitness som används för att träna underarmarna, videon på hemsidan såg lovande ut med biffiga mma-fighters som tränade greppstyrka på olika sätt med den unika "superarms" så jag beställde en för att prova.

  Paketet kom hem och på kartongen var det en till biffig kille som lovade lysande resultat med manicken. Kollade igenom manualen som var på riktigt dålig engelska(!) men bilderna visade alla olika övningarna man kunde göra ganska tydligt.

  Greppade superarms för att prova och på tredje repetitionen så exploderade den i händerna på mig, fjädrar, plastbitar och tjock smetig olja sprutade åt alla håll och kletade ner hela vardagsrummet. Fick skura golv, väggar till och med taket hade blivit nerkletat med olja. Efter en hel del skurande kunde jag konstatera att mina vita tapeter hade fått permanent bruna oljefläckar på sig som var omöjliga att få bort. Min varsdagsrumsmatta gick tyvärr samma öde tillmötes...

  Kontaktade företaget och intalade mig själv att det var en måndagsprodukt jag hade fått men då kom nästa överraskning: He fitness svarar att "vem som helst kan ta sönder den" och att det ska vara underförstått att det finns en övre begränsning på den (ingenstans på vare sig kartongen eller i manualen finns det angivet någon "övre begränsning" eller att den kan explodera vid normal användning).

  De skriver på hemsidan att "världsmästaren i grappling Robson Barbosa använder denna", själv är jag 182 cm lång, väger 72 kilo och ser inte alls ser ut som killarna de marknadsför den med. Trots detta hävdar de ändå att det är fullt normalt att den exploderar vid användning och att det är rimligt att vem som helst ska kunna ta sönder den och nu när den har gjort det för mig så är det mitt eget fel.

  Efter 3 månaders diskussioner där företaget vägrar ta något som helst ansvar för grejerna de säljer vill jag nu varna andra för att ha något med detta företaget att göra. De importerar och säljer träningsprodukter som inte håller för vad de är avsedda för, är medvetna om det och skiter fullständigt i det. Jag har aldrig varit med om mer oseriöst företag. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier