Hemköp Ellbe Livs

Hemköp Ellbe Livs

Ring 08-550 663 53 www.ellbe.vi-butikerna.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
2.5

Om företaget

Välkommen till Vi-butikerna. Vår hemsida är som alltid fylld med matglädje, och allt det som Vi har att erbjuda dig som är kund hos oss. Vi-handlarna i samverkan för större mångfald!

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Hemköp Ellbe Livs

Visar 2 omdömen med 2.5 i snittbetyg
Rita K
Skrev om Hemköp Ellbe Livs

Väldigt otrevlig personal som blir förbannade om man frågar vart varor ligger. Ignorerar kunder och hälsar inte när man står vid kassan. Jag möts nästan alltid av gamla sura tanter som jobbar där. Väldigt dyra priser på råvaror, nästan att dem själva sätter dem. Välj aldrig att hämta ut paket från ellbe Hemköp i Brunnsäng, jag står alltid och väntar i flera minuter tills någon kommer och hjälper. Och vid flera tillfällen har jag stått vid kassan och väntat på att betala mina varor och ingen finns där. Denna matbutik är... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Amanda E
Skrev om Hemköp Ellbe Livs

Ellbe är en mataffär som har det där lilla extra och här handlar jag gärna. De har alltid fräscha grönsaker, gott och nybakat bröd från butikens egna bageri och en fin delikatessdisk med både ost, chark och grillat. Dessutom har de en mycket egenlagad mat och en ny lunchrätt varje dag, smidigt förpackad och lätt att ta med. Jag gillar även deras stora och goda sallader och smörgåsar som är riktigt prisvärda. Man kan även beställa deras smörgåstårta som är jättegod från delikatessen. I butiken finns även en fiskdisk som bara den är värd ett besök. En jättebra mataffär helt enkelt.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen