Snabb leverans fantastiskt mycket nöjd med detta
HEMSON.SE
Välkommen till Hemson.se, din expert på spa- och poolvård! Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla din pool i toppskick. Vi erbjuder ett brett sortiment av poolfilter, skydd och kemikalier. Vi erbjuder både sandfilter och patronfilter för att rena alla typer av pooler från föroreningar. Tillsammans med poolfiltret arbetar...
170 omdömen om HEMSON.SE
Sedan starten hos Reco 2024
Produkten jag beställde var slut i lager med lång leveranstid. Men Hemson löste det riktigt bra med en temporär lösning tills vi hade de beställda filtren var på plats.
Snabbt svar och snabb leverans. Mycket nöjd
Bra service och snabb leverans, bara toppen👍
Tydlig & bra produktsida. Chattfunktionen fungerar jättebra, fick produkt & köptips som verkligen fungerade & var riktiga👌. Dessutom levererades produkten inom ett par dagar🚀
Ordered a product. It been a week and still have not received the product. When i call them they say they dont know where the product is
Snabb leverans, bra sortiment
Mkt snabb leverans. Tack för godispåsen.
Snabb frakt! Beställde söndagkväll och fick hemleverans tisdag förmiddag! Spalocket känns rejält och välgjort.
En snabb leverans av beställda produkter och prisvärt.
Väldigt snabb leverans. Enkelt och smidigt
Snabb leverans bra passform lätt lock
Hanteringen av min beställning gick snabbt och prickfritt, högsta betyg
Allting funkar kanon. Ändrade ankomsttider. Det enda som inte funkade var att DHL skulle ringa 30 minuter innan men det gjorde dom inte. Köpte ett spa lock från hemson.
Otroligt snabb leverans. Jättenöjd med vårt nya spalock.
Efter mycket letande efter filter till mitt spa bad hitta jag det här, och det blev levererat mycket fort. Så är mycket nöjd.
Det positiva var att produkten verkar hålla bra kvalitet så jag är nöjd med den. Det negativa är att varan var försenad i flera veckor och företaget hörde inte av sig utan jag fick kontakta dem. Det kunde de ha gjort bättre. De var dock väldigt trevliga när jag kontaktade dem.
God kommunikation och snabb återkoppling löpande. Fin produkt i spabad inklusive tillbehör som vi köpte till bra pris på kampanj. Väl utförd leverans. Vi är mycket nöjda med hela processen. Hälsningar Michael
Mycket snabb leverans. Lätt att beställa
Bra hemsida med enkla förklaringar för de olika filter som finns och snabb leverans.
Jag var lite skeptisk från början men ett samtal och wow, jag bestämde mig att beställa spabad från Hemson. Mycket bra förklaringar och vägledning för val. Vad ska man tänka på. Och hjälp med finansiering och bra rabatter. Jag fick mitt spabad 2 dagar sen ( 3 dagar efter beställningen) och nu är den på plats. Bara en elektriker som behövs att koppla in 3 fas. Supersnygg och lätt hantering. Rekommenderar Hemson 100%. Hälsningar, super nöjd kund
Sagolika att ha att göra med! Rekommenderas starkt! Blev uppringd av företaget då det visat sig att en av två produkter var slut i Sverige och att den skulle behöva tas hem från Nederländerna. Man meddelade att leverans skulle ta något längre tid än utlovat - ca. en vecka mot två - tre dagar om produkten funnits hemma. Det visade sig stämma exakt! Mkt positivt att man tar sig tid att ringa upp för att meddela detta. Jag uppskattade detta mkt!
Enkelt att handla. Verkar vara en bra produkt till rätt pris. Kan tänka mig att handla där igen. Jag köpte ett Spalock.
Snabb leverans och lätt att komma i kontakt med! Fem stjärnor.
Allt bra, allt fint och allt på en god tid.
Mycket snabb leverans. Bra pris på lock till Jazucci.
Äntligen Lyxiga Spabad har vi fått hem! Vilken fantastisk leveransservice - utöver det vanliga! All vår stress var förgäves. Spabadet placerades precis där vi behövde och lades ner. Det var inte en lätt placering på något sätt. Lastbilen hade nått 96 % av sin räckvidd.
Veldig god service og oppfølging
Beställt spalock som kommer på fredag. Allt har fungerat bra hittills.
Otrolig snabb leverans. Mer kan man inte begära.
Bra priser och snabb leverans!
.,......... ................................
Bra service. Lyhörda och tillmötesgående. Dock fanns inte produkten jag ville ha. Så fick kompromissa lite. Annars superbra. Bra bemötande. Proffsigt!
Blev uppringd av säljare eftersom deras lagersaldo var fel, varan fanns inte. Fick jättebra hjälp med att beställa ett annat spabadslock till ett förmånligt pris,tack!
Prisvärda produkter, snabb leverans.
Snabb service och bra priser.
Mycket bra och snabb leverans!
Snabb leverans. Bra bemötande och fint poolöverdrag i hög kvalitet.
allting funkade vi fick våra saker till slut
Snabbt och enkelt till bra priser
Billigare än när jag handlat filter på andra ställen. Snabb leverans.
Personlig kontakt när säljaren ringde upp från sin privata mobil så vi kunde via Face Time se så vi kunde köpa rätt lock till vårt Spabad
Snabb service. Produkterna upplevdes till mina förväntningar. Kan rekommenderas
Det var enkelt att hitta den produkten som jag söker och till ett bra pris. Har tidigare köpt av en lokal butik men det är en viss skillnad och därför köpte jag nu på nätet.
Snabb respons per mail. Lätt att beställa och DHL är suveräna.
Bra priser och snabbt hanterat
Enkelt att beställa på hemsidan där man ser storlek färg mm Relativt snabbt levererat via DHL Hoppas kvaliteten håller samma status
Snabb och smidig leverans och bra produkt!
Tyvärr hittade vi inte exakt mått. Men vi beställde det som vi tror är bra.
Snabb leverans. Enkelt att beställa