Bra och lätt handla! Vill gärna se lite större utbud på olika märken på radiostyrt
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
1275 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
Sabb leverans och allt var i sin ordning. Bara positivt.
Snabb leverans. Bra förpackat. Bra produkt! Jag köpte en RC bil till min son som uppskattades mycket! Upplevelsen att handla av Hobbex har bara varit positiv så här långt (jag har inte varit i kontrakt med kundtjänst el dyl, så vet inget om det, men jag har heller inte haft någon anledning att kontakta kundtjänst, allt har gått helt enligt plan!) Tack Hobbex!
Fantastisk service och kunskap! Mycket hjälpsamma!! Även har de så att min son kan laga bilarna vilket ju är toppen istället för att alltid köpa nytt!! Rekommenderar er varmt !!! Bästa affären med radiostyrt!!!!
Att handla av er och att hitta rätt delar till våran bil funkar bra! Riktigt bra att ni har så mycket reservdelar till bilarna! Dock så är vi inne på våran 3dje sändare, så den tycker jag är dålig kvalitet på, så det är väl det ända jag är missnöjd med! Bilen i övrigt är väldigt bra och har fått stå ut med grabben i ett par år som är 7 år vid det här laget! Mvh Alexander Einarsson
Väldigt bra och har bra priser
Kundorienterad sevice. Bra pris. Snabb leverans.
Delarna passade och lever upp till förväntan, Mycket lång leveranstid, ca 3 veckor innan det låg i brevlådan. Kanske borde byta transportör, troligen inte Hobbex fel.
Snabb leverans och bra produkter ser till priset man betalar.
Perfekt på alla sätt! Paketet kom jättefort! Inget var skadat eller trasigt Jättebra, Rekommenderar stort!
Snabb och bra service, super bra priser
Bra support, Bra hjälp, snabba svar och snabb leverans! 10/10
Punktlig leverans med god information under "resans" gång. Varugrupper av utlovad hög kvalitet. Nu senast "radiostyrd hjullastare" till min dotterson.
Snabb leverans Varan var som förväntat
Som ny i världen radiostyrda bilar så behöver man stöd. Mycket tråkigt att de inte har telefon. Jag bönade och bad att de skulle ringa upp, men ej. Jag chansade på en bil till sonen. Hade jag hittat motsvarande på ett annat ställe så hade jag en handlat på Hobbex.
Snabb leverans. Produkten stämde med förväntningen
Väldigt snabba och ett stort och bra utbud. Jag har starkt förtroende för Hobbex. En av de bättre svenska företagen för hobbyrelaterade prylar!
Snabbt, smidigt, enkelt. Kände inte till Hobbex innan utan gick på omdömen.
Bra pris och vi är nöjda med produkten. Enda minuset var att försändelsen ankom flera dagar för sent, men det var precis efter Jul, så det var väl fullt upp för alla.
Vill ge dom högre, men att få tag på dom när man behöver hjälp med ett fel på deras produkt dom sålt till mig verkar omöjligt.. annars va det snabb leverans å bra packat
Bra och snabb service vid köp av sonens första bil.
Jag skrev ett mail till Hobbex direkt efter att jag skickade beställningen. Jag hade felaktigt beställt en produkt ich jag önskade att dom skulle byta till rätt srtikel.fick svar att Hobbex mottsgit mitt mail och att dom skulle återkomma. Ingen hörde av sig och igår kom sakerna och men den artikel jag ville byta ut. 😡 Usel hantering! //Mats Lindahl, ordernummer #000081092
Det måste vara snabbare frakt måste bli bättre på att lägga saker i lager och inte skaffa mer radiostyrda bilar och bättre kundservice och som sagt bättre frakt och allt möjligt
Ingen vara skickad beställde för 3 veckor sedan,kundsuporten är usel dom har inte svarat på ett enda mail. Sista gången jag beställer från hobbex
Roliga Radiostyrda leksaker för rätt priser och kvalitet uppskattas mycket Av barnen och mig 😂
Fick orderbekräftelse men ingen vara..
Hemsidan är grym, utbudet är grymt. Men dem skickade aldrig ett mail att dem hade skickat varan. Så de va många dagar där jag trodde att jag blivit lurad. Skickade flera mail till kundservice och frågade men dem svarade inte på ett enda mail. Gör att jag helst undviker att köpa här igen. Om kundservice inte svarar så kan man inte få hjälp om man behöver returnera eller reklamera. Mycket tråkigt.
Smidigt att handla via webbsidan Positivt att den vara jag sökt efter finns att tillgå hos Hobbex och den skickades snabbt till mig. Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Köpte små LiPo-batterier.
Frakten avskräcker från köp många gånger. Särskilt reservdellar blir dyrt.
Köpte en RC-bil på kampanj i mellandagarna. Det var enkelt att hitta produkter på hemsidan, produkterna var väl beskrivna och det var även enkelt att genomföra köpet, jag nyttjade Klarna. Beställningen levererades snabbt och var väl paketerad. Varan levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera andra att handla på Hobbex, det kommer jag att göra igen.
Snabb leverans och bra kvalitet på batterierna till sonens RC bil
Klart bra. Har ej fått artikeln ännu så tycker det är tidigt med utvärdering.
Bra beskrivningar av produkterna. Bra med länkar till videorecensioner av produkterna. Bra med kundrecensioner. Det hjälper mycket med recensioner att få en uppfattning om nivå/kvalite i förhållande till pris. Upplever Hobbex som ett företag som vill tillhandahålla rätt produkt till rätt pris och kvalite.
Dåliga uppdateringar om saker som ej verkar finnas i lager.
Köpte radiostyrd bil som pågen uppskattade. Behövde köpa till batteri efteråt och mailade kundservice för att få hjälp. Fick snabbt proffsig hjälp med olika alternativ att köpa.
Bra priser och snabba leveranser.
Det gick snabbt och smidigt att handla ,och snabb leverans
Fortsatt inte fått det jag beställt. Skrev till er om ni kunde skicka paket till annan adress men inte fått något svar ennu, detta var ca 1v sedan jag skrev og beställningen gjordes i slutet av förra året..
Kan inte riktigt ge betyg än. Har inte fått min beställning. Så fort jag fått den så kanske man kan skriva något 👊
Har inte fått mina prylar än efter 6 dagar så riktigt uselt.
Bra produkter o hyfsad leveranstid
Bra företag, bra produkter och bra priser på RC bilar. Fantastisk kundservice och kundbemötande. Marcus är jätte duktig, snäll, varm, artig och hjälpte mig hela tiden. Man känner sig så välkommen, trygg och viktigt hos Hobbex AB.
Been contacting the company over mail regarding the delivery, no response.
min beställning har fortfarande inte kommit. barnet lämnades utan gåva
Lätt att hitta det man söker , rimliga priser! Mitt köp var en Rlaarlo Omni Terminator Carbon-fiber
Det tar ganska lång tid att skicka iväg produkten som jag köpt för hobbex men jätte bra kundservice och helt enkelt bra produkter och personal 👍
Köpte mig en radiostyrd bil och har handlat lite andra delar och kontakter. Bra sida lätt navigerad och bra sortiment. Kommer handla mer på Hobbex i framtiden.
Snabbt3, prisvärt och bra . Perfekt julklapp till farsgubben
Spännande! Håller på som bäst, att bekanta mig med modellen. Tittar även på Youtube filmer angående teknik, funktion etc. Säger bara - spännande det här :)
snabb leverans och produkterna höll vad de lovade