Hobbex AB

• BadgeThreeYears
1 275
4.4
hobbex.se Dela

Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...

1275 omdömen om Hobbex AB

Sedan starten hos Reco 2022

Robin S
Skrev om Hobbex AB

Bra och lätt handla! Vill gärna se lite större utbud på olika märken på radiostyrt

Linus L
Skrev om Hobbex AB

Sabb leverans och allt var i sin ordning. Bara positivt.

Helena E
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans. Bra förpackat. Bra produkt! Jag köpte en RC bil till min son som uppskattades mycket! Upplevelsen att handla av Hobbex har bara varit positiv så här långt (jag har inte varit i kontrakt med kundtjänst el dyl, så vet inget om det, men jag har heller inte haft någon anledning att kontakta kundtjänst, allt har gått helt enligt plan!) Tack Hobbex!

My R
Skrev om Hobbex AB

Fantastisk service och kunskap! Mycket hjälpsamma!! Även har de så att min son kan laga bilarna vilket ju är toppen istället för att alltid köpa nytt!! Rekommenderar er varmt !!! Bästa affären med radiostyrt!!!!

Alexander E
Skrev om Hobbex AB

Att handla av er och att hitta rätt delar till våran bil funkar bra! Riktigt bra att ni har så mycket reservdelar till bilarna! Dock så är vi inne på våran 3dje sändare, så den tycker jag är dålig kvalitet på, så det är väl det ända jag är missnöjd med! Bilen i övrigt är väldigt bra och har fått stå ut med grabben i ett par år som är 7 år vid det här laget! Mvh Alexander Einarsson

Charlie L
Skrev om Hobbex AB

Väldigt bra och har bra priser

Lennart C
Skrev om Hobbex AB

Kundorienterad sevice. Bra pris. Snabb leverans.

Stefan S
Skrev om Hobbex AB

Delarna passade och lever upp till förväntan, Mycket lång leveranstid, ca 3 veckor innan det låg i brevlådan. Kanske borde byta transportör, troligen inte Hobbex fel.

Jens J
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och bra produkter ser till priset man betalar.

Hermann U
Skrev om Hobbex AB

Perfekt på alla sätt! Paketet kom jättefort! Inget var skadat eller trasigt Jättebra, Rekommenderar stort!

Claes W
Skrev om Hobbex AB

Snabb och bra service, super bra priser

Mattias M

Bra support, Bra hjälp, snabba svar och snabb leverans! 10/10

Mats U
Skrev om Hobbex AB

Punktlig leverans med god information under "resans" gång. Varugrupper av utlovad hög kvalitet. Nu senast "radiostyrd hjullastare" till min dotterson.

Birgitta L
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans Varan var som förväntat

Per B
Skrev om Hobbex AB

Som ny i världen radiostyrda bilar så behöver man stöd. Mycket tråkigt att de inte har telefon. Jag bönade och bad att de skulle ringa upp, men ej. Jag chansade på en bil till sonen. Hade jag hittat motsvarande på ett annat ställe så hade jag en handlat på Hobbex.

Johan D
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans. Produkten stämde med förväntningen

Philip G
Skrev om Hobbex AB

Väldigt snabba och ett stort och bra utbud. Jag har starkt förtroende för Hobbex. En av de bättre svenska företagen för hobbyrelaterade prylar!

Josefine S
Skrev om Hobbex AB

Snabbt, smidigt, enkelt. Kände inte till Hobbex innan utan gick på omdömen.

Kalle H
Skrev om Hobbex AB

Bra pris och vi är nöjda med produkten. Enda minuset var att försändelsen ankom flera dagar för sent, men det var precis efter Jul, så det var väl fullt upp för alla.

Jim G
Skrev om Hobbex AB

Vill ge dom högre, men att få tag på dom när man behöver hjälp med ett fel på deras produkt dom sålt till mig verkar omöjligt.. annars va det snabb leverans å bra packat

Josef K
Skrev om Hobbex AB

Bra och snabb service vid köp av sonens första bil.

Mats L
Skrev om Hobbex AB

Jag skrev ett mail till Hobbex direkt efter att jag skickade beställningen. Jag hade felaktigt beställt en produkt ich jag önskade att dom skulle byta till rätt srtikel.fick svar att Hobbex mottsgit mitt mail och att dom skulle återkomma. Ingen hörde av sig och igår kom sakerna och men den artikel jag ville byta ut. 😡 Usel hantering! //Mats Lindahl, ordernummer #000081092

Anton E
Skrev om Hobbex AB

Det måste vara snabbare frakt måste bli bättre på att lägga saker i lager och inte skaffa mer radiostyrda bilar och bättre kundservice och som sagt bättre frakt och allt möjligt

Thomas H
Skrev om Hobbex AB

Ingen vara skickad beställde för 3 veckor sedan,kundsuporten är usel dom har inte svarat på ett enda mail. Sista gången jag beställer från hobbex

Ernie S
Skrev om Hobbex AB

Roliga Radiostyrda leksaker för rätt priser och kvalitet uppskattas mycket Av barnen och mig 😂

Hanna M
Skrev om Hobbex AB

Fick orderbekräftelse men ingen vara..

TIM L
Skrev om Hobbex AB

Hemsidan är grym, utbudet är grymt. Men dem skickade aldrig ett mail att dem hade skickat varan. Så de va många dagar där jag trodde att jag blivit lurad. Skickade flera mail till kundservice och frågade men dem svarade inte på ett enda mail. Gör att jag helst undviker att köpa här igen. Om kundservice inte svarar så kan man inte få hjälp om man behöver returnera eller reklamera. Mycket tråkigt.

Arne F
Skrev om Hobbex AB

Smidigt att handla via webbsidan Positivt att den vara jag sökt efter finns att tillgå hos Hobbex och den skickades snabbt till mig. Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Köpte små LiPo-batterier.

Martin O
Skrev om Hobbex AB

Frakten avskräcker från köp många gånger. Särskilt reservdellar blir dyrt.

John-Peter L
Skrev om Hobbex AB

Köpte en RC-bil på kampanj i mellandagarna. Det var enkelt att hitta produkter på hemsidan, produkterna var väl beskrivna och det var även enkelt att genomföra köpet, jag nyttjade Klarna. Beställningen levererades snabbt och var väl paketerad. Varan levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera andra att handla på Hobbex, det kommer jag att göra igen.

Tobias K
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och bra kvalitet på batterierna till sonens RC bil

Mikael S
Skrev om Hobbex AB

Klart bra. Har ej fått artikeln ännu så tycker det är tidigt med utvärdering.

Andreas L
Skrev om Hobbex AB

Bra beskrivningar av produkterna. Bra med länkar till videorecensioner av produkterna. Bra med kundrecensioner. Det hjälper mycket med recensioner att få en uppfattning om nivå/kvalite i förhållande till pris. Upplever Hobbex som ett företag som vill tillhandahålla rätt produkt till rätt pris och kvalite.

Johan Emil Lars M

Dåliga uppdateringar om saker som ej verkar finnas i lager.

Per E
Skrev om Hobbex AB

Köpte radiostyrd bil som pågen uppskattade. Behövde köpa till batteri efteråt och mailade kundservice för att få hjälp. Fick snabbt proffsig hjälp med olika alternativ att köpa.

Lars S
Skrev om Hobbex AB

Bra priser och snabba leveranser.

Arne J
Skrev om Hobbex AB

Det gick snabbt och smidigt att handla ,och snabb leverans

Christoffer B
Skrev om Hobbex AB

Fortsatt inte fått det jag beställt. Skrev till er om ni kunde skicka paket till annan adress men inte fått något svar ennu, detta var ca 1v sedan jag skrev og beställningen gjordes i slutet av förra året..

Johan Z
Skrev om Hobbex AB

Kan inte riktigt ge betyg än. Har inte fått min beställning. Så fort jag fått den så kanske man kan skriva något 👊

Johan F
Skrev om Hobbex AB

Har inte fått mina prylar än efter 6 dagar så riktigt uselt.

Christian M
Skrev om Hobbex AB

Bra produkter o hyfsad leveranstid

Eden I
Skrev om Hobbex AB

Bra företag, bra produkter och bra priser på RC bilar. Fantastisk kundservice och kundbemötande. Marcus är jätte duktig, snäll, varm, artig och hjälpte mig hela tiden. Man känner sig så välkommen, trygg och viktigt hos Hobbex AB.

Agne C
Skrev om Hobbex AB

Been contacting the company over mail regarding the delivery, no response.

Maksym K
Skrev om Hobbex AB

min beställning har fortfarande inte kommit. barnet lämnades utan gåva

Pasi M
Skrev om Hobbex AB

Lätt att hitta det man söker , rimliga priser! Mitt köp var en Rlaarlo Omni Terminator Carbon-fiber

Anton L
Skrev om Hobbex AB

Det tar ganska lång tid att skicka iväg produkten som jag köpt för hobbex men jätte bra kundservice och helt enkelt bra produkter och personal 👍

Carl I
Skrev om Hobbex AB

Köpte mig en radiostyrd bil och har handlat lite andra delar och kontakter. Bra sida lätt navigerad och bra sortiment. Kommer handla mer på Hobbex i framtiden.

Linus O

Snabbt3, prisvärt och bra . Perfekt julklapp till farsgubben

Paul Christer B

Spännande! Håller på som bäst, att bekanta mig med modellen. Tittar även på Youtube filmer angående teknik, funktion etc. Säger bara - spännande det här :)

Lars D
Skrev om Hobbex AB

snabb leverans och produkterna höll vad de lovade