Hobbex är Hobbex… glad att det lever vidare. Bra priser och snabb leverans!
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
2203 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
RC-bilen uppfyllde förväntningarna avseende körglädje och prestanda. Fick problem med ett batteri efter några veckor men supporten från Hobbex var serviceinriktad och överträffade mina förväntningar. Därmed kommer vi handla från Hobbex igen.
smidig butik med stort urval av tekniska prylar. bra leveranstid och bra med flera betalningsmetoder
Snabb service när ev problem dyker upp.
Jättebra!!............................?!
Bilen dom skickade skickades ifrån Norge men betalade endast för inrikes paket. Nu är paketet fast nånstans i världen och jag har kontakt kundtjänst då det är hobbex som måste kontakta PostNord för att lösa problemet! Men inget svar så jävla dåligt företag köp inte härifrån !
Inga problem. Leverans i tid.
Smidigt, kunnigt och bra utbud
Jag har handlat mycket saker från Hobbex sen det var postorder företag i Borås på 70 talet tills nu när det är mest radiostyrt det finna alltid en massa roliga saker det är enkelt att handla
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du har varit kund hos Hobbex ända sedan postorderdagarna på 70-talet. Det betyder mycket för oss att få vara en del av ditt hobbyintresse genom åren, och vi är glada att du fortfarande uppskattar vårt sortiment och att det är enkelt att handla hos oss 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Smidigt och fin kundservice. Handlar man på hobbex vet man att det är kvalitet!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både vår kundservice och kvaliteten på våra produkter. Tack för ditt förtroende 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Beställde en bil med 2 st 7,4V LiPo-batterier. Båda batterier var nära 5 V (5,04 och 5,24), dvs helt förstörda och inget man laddar. Kombinerat med att de anger svarstid på 2 veckor! hos kundtjänst blev allt jättetråkigt, speciellt för barnen. Hobbex är inte samma som för 30 år sedan.
Inget att klaga på. Karossen kan vara lite knepig att få på. Batteriet räcker cirka 15 min. Köpte ett 2200mah och det håller 30 min. Smidigt fjärrkontroll där man kan reglera max hastighet samt starta lampan. Sen skulle jag rekommendera en annan laddare med balansering. Kör själv en iMax B6 AC V2. Det funkar till alla möjliga batterier. Visar även procent på batteriet.
Tack så mycket för den utförliga recensionen och de värdefulla tipsen! Kul att höra att du är nöjd med bilen och fjärrkontrollen. 😊
Står att det ska följa med batteri på 2000mAh men fick bara ett 1200mAh har mailat kundservice och får inget svar
Hej! Beklagar verkligen att du fått fel batteri och att du inte fått svar från kundservice. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt!
Sjukt lång tid för att svara på mail. Inget telefonnummer
Beklagar att det tog så lång tid att få svar från oss. Vi tar till oss din feedback och arbetar för att förbättra vår kundservice!
Bilen levde upp till förväntningarna och lite där till.
Tack så mycket för den fina recensionen! Kul att höra att bilen levde upp till förväntningarna. 😊
Snabb leverans. Sonen är väldigt nöjd med Rc bilen.
Tack så mycket för recensionen! Kul att höra att sonen är nöjd med RC-bilen och att leveransen gick snabbt. 😊
Snabb leverans. Produkten uppfyllde förväntningarna.
Tack så mycket för recensionen! Kul att höra att produkten levde upp till förväntningarna och att leveransen gick snabbt. 😊
Hobbex känns seriöst och levererar allt snabbt synd bara att frakten kostar även när man köper för mer än 1000kr.
Tack så mycket för den fina recensionen! Vi uppskattar feedbacken kring fraktkostnaden och tar den självklart med oss. 😊
Allt var super bra och jag hade varorna snabbt ❤️
Tack så mycket för den fina recensionen! ❤️ Kul att höra att du är nöjd och att varorna kom fram snabbt. 😊
Bra att dom har reservdelar till allt dom säljer
Tack så mycket för recensionen! Kul att höra att du uppskattar vårt stora utbud av reservdelar. 😊
Bra utbud i olika prisklasser. Synd att det inte finns så mycket reservdelar då det händer att man kraschar med bilarna😁
Tack för recensionen och din feedback! Vi håller med om att ett bra utbud av reservdelar är viktigt, och tar med oss detta i vårt fortsatta arbete. 😊
Mycket bra upplevelse av Hobbex. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkten motsvarade mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera Hobbe
Tack så mycket för den fina recensionen! Kul att höra att du är nöjd med både beställningen, leveransen och produkten. 😊
Det var enkelt att handla, och leveransen var snabb
Tack så mycket för recensionen! Kul att höra att du uppskattade den smidiga beställningen och snabba leveransen. 😊
RC bilen vi köpte gick sönder efter andra gången. Har försökt få svar från Hobbex kundtjänst gällande reklamation men därifrån är det helt tyst så kommer aldrig rekommendera Hobbex till någon.
Vi beklagar verkligen att bilen gick sönder så snabbt och att du inte fått svar från vår kundservice. Vi tar detta på största allvar och hoppas att vi kan hjälpa dig att lösa ärendet så snart som möjligt.
Snabbt och smidig leverans……….
Tack så mycket för recensionen! Kul att höra att du uppskattade den snabba och smidiga leveransen. 😊
Hobbex är ju toppen, hoppas det kan bli vad det en gång var. Grymt utbud på kvalitetsgrejer utmanade och roligt!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt utbud. Vi hoppas kunna fortsätta utveckla Hobbex och inspirera både gamla och nya hobbyentusiaster i många år framöver 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Bra saker till bra priser.Snabb leverans.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, priserna och den snabba leveransen 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Snabb leverans. Dock svåra att få tag på eftersom de inte ens finns ett telefonnummer. Köper inte därifrån igen.
Tack för din feedback. Vad roligt att höra att leveransen var snabb. Samtidigt är det tråkigt att du upplevt det svårt att komma i kontakt med oss. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Snabb leverans men det är det enda positiva. Radiostyrd båt som ej fungerar ingen återkoppling, tragiskt när det är till ett barn. Inga telefonnummer som man kan ringa och få en personlig kontakt, bedrövligt. Kommer absolut inte att rekommendera Hobbex till någon, snarare avråda på det bestämdaste Lotta Engqvist 070 330 79 65
Tack för din feedback. Vi beklagar att den radiostyrda båten inte fungerar som den ska och att du inte fått den återkoppling du förväntat dig. Vi förstår att det är extra tråkigt när produkten är köpt till ett barn. Vi tar till oss dina synpunkter kring både support och tillgänglighet och arbetar för att förbättra kundupplevelsen. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Dom skickar produkter snabbt, men deras support tar veckor på sig att svara på en enkel fråga.
Tack för din feedback. Vi är glada att leveransen gick snabbt, men beklagar att du fått vänta länge på svar från vår support. Vi förstår att det är frustrerande och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra svarstider. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Snabb leverans👍 Det var bra paketerat
Tack för din recension! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att produkten var väl paketerad 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Det tog inte så lång tid, men när båten kom så var den ganska ganska ganska ganska ganska ganska ganska ganska ganska lite
Tack för din recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Tråkigt att båten var mindre än du hade förväntat dig, men vi hoppas att den ändå ger många roliga stunder på vattnet 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Hade en produkt som var trasig och kag mailade in detta för en vecka sedan men inte fått någon uppföljning. Tyvärr så drar det ned betyget.
Tack för din feedback. Tråkigt att höra att du fått en trasig produkt och att du ännu inte fått någon uppföljning på ditt ärende. Vi förstår att det påverkar din upplevelse och beklagar att du fått vänta på återkoppling. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Beställde varor som utgått ur sortimentet. Har ej fått tillbaka pengarna. Skandal
Tack för din feedback. Vi beklagar att produkten du beställde inte längre fanns tillgänglig och att återbetalningen ännu inte har kommit fram. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Kontakta oss gärna via https://support.hobbex.se/ om det inte redan är löst så hjälper vi dig att följa upp ärendet. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Fick mail om vad jag tyckte om produkterna. Fick produkterna typ 5-7 dagar efter mailet. Beställde 28/8, fick det 13/8. Bedrövligt dåligt.
Tack för din feedback. Vi beklagar att du fått en recensionförfrågan innan produkterna hade levererats och förstår att det skapar frustration. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi tar med oss din synpunkt för att förbättra våra rutiner framöver. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Jag får ingen återkoppling från deras support kring mitt köp. Helt bedrövligt.
Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte fått den återkoppling du förväntat dig från vår support. Vi förstår att det är frustrerande och tar din synpunkt på största allvar. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Bra beskrivning av produkten. Bra pris. Snabb och korrekt leverans. Rekommenderas.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produktbeskrivningen, priset och den snabba leveransen. Tack också för rekommendationen 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Hade en retur som de behandlade riktigt snyggt. Bra dialog och även om vi använt produkten så gav de oss ett lagom prisavdrag. Heja hobex!!! Gott om reservdelar till era produkter.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med hur returen hanterades och att dialogen fungerade bra. Extra kul att du uppskattar tillgången på reservdelar till våra produkter 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Bra service och snabb återkoppling.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du fick snabb återkoppling 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Jag beställde en RC-bil som var och är fortfarande i lager. Men ordern bearbetas aldrig och kommer inte vidare pga bristfällig kundservice. En AI-bot som inte kan göra något, inget telefonnummer eller livechatt. Ett kontaktformulär man kan fylla i eller mailadress, där man får svar att det tar upp till 14 dagar att svara.. Under all kritik. Kommer aldrig att försöka beställa därifrån igen. Kommer inte rekommendera Hobbex heller.
Tack för din feedback. Vi beklagar att din order inte har hanterats som förväntat och att du upplevt det svårt att få kontakt med oss. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi tar till oss dina synpunkter kring både tillgänglighet och handläggningstider. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Smidigt att beställa men de skickade fel produkt, försöker nu komma i kontakt med kundtjänsten och får som svar på mitt mail (går inte ringa) att det tar 7-14 arbetsdagar innan de svarar, alltså 3 veckor innan jag kan vänta mig ett svar. Detta är alldeles för lång tid, aldrig varit med om så lång tid innan svar. Det roliga i mailet att de skriver först att de har som mål att svara inom 24h, men sen längre ner så hänvisar de till hög belastning och säger att svar dröjer.
Tack för din feedback. Vi beklagar att du fått fel produkt och att du upplever väntetiden för svar som alltför lång. Vi förstår att det är frustrerande, särskilt när ärendet gäller en felaktig leverans. Dina synpunkter är viktiga för oss och något vi tar med oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Obefintlig kundservice. Lycka till att komma i kontakt med någon förut chatboten (som i sig inte kan lösa ditt problem).
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever det som svårt att komma i kontakt med oss när du behöver hjälp. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kundservice och tillgänglighet. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Köpte 2st Aches RC bilar till barnen och dom går riktigt bra. Stämde bra med produktbeskrivningen och leveransen var snabb.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att bilarna motsvarade era förväntningar, att produktbeskrivningen stämde och att leveransen var snabb 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Smidigt och beställa och dom har ett bra utbud till vettiga priser
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det var smidigt att beställa och att du uppskattar vårt utbud och våra priser 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Paketet ankom snabbt och välembalerat. Till vår förvåning ingick även reservdelar och skruvar. Instruktionen kunde ha vart lite bättre. I övrigt: nöjda.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att paketet kom fram snabbt och väl emballerat. Extra kul att reservdelarna uppskattades. Vi tar även till oss din synpunkt om instruktionerna för framtida förbättringar. Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Mkt bra - snabb frakt och varan exakt som beskrivet. Roligt att Hobbex fått leva vidare. Kommer ihåg paket jag fick som liten från Hobbex för många många år sen och den roliga katalogen man satt och bläddrade i tills den var helt utsliten!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att varan motsvarade beskrivningen. Extra kul att Hobbex väcker så många härliga minnen från barndomen och den klassiska katalogen 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Bra hemsida med tydlig information, snabb leverans, hjälpsamma tips om skötsel mm. Glad att jag mindes Hobbex sen jag var liten och på så vis kunde hitta deras hemsida. Google är ju numera värdelöst på att ta fram sådana guldkorn.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vår hemsida, den snabba leveransen och våra tips. Extra kul att Hobbex väcker gamla minnen och att du hittade tillbaka till oss 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Leverans snabbt och smidigt. Har inte provat varan ännu
Tack för din recension! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och smidig. Vi hoppas att du blir nöjd med produkten när du har hunnit testa den 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Bra produkt ,vem orkar skriva 30 tecken på ett batteri köp ,bara dumt !!!!!!!!!!!!????????????
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten. Vi håller med om att det ibland kan kännas som många tecken för att recensera ett batteriköp, men du lyckades 😊 Med vänliga hälsningar Team Hobbex
Svårt att få tag på dom när det uppstår problem.
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever det som svårt att nå oss när problem uppstår. Vi förstår att snabb hjälp är viktigt och tar till oss dina synpunkter i vårt fortsatta förbättringsarbete. Med vänliga hälsningar Team Hobbex