Hobbex AB

Hobbex AB

• BadgeTwoYears
4.5

Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...

552 omdömen om Hobbex AB

Sedan starten hos Reco 2022

Jessica T
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och en superbra produkt.

Johan L
Skrev om Hobbex AB

snabb leverans väldigt bra produkt

Jörgen E
Skrev om Hobbex AB

Lätt att hitta det jag behövde och snabb leverans

Lena T
Skrev om Hobbex AB

Beställningen kom snabbt och lätt

Stefan L
Skrev om Hobbex AB

Bra sortiment på RC och snabb leverans men på tok för dyra frakter

Johnny J
Skrev om Hobbex AB

Mycket bra och snabb leverans

Karl-Johan L
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och en kanon bra och snabb rc bil…

Robert W
Skrev om Hobbex AB

Har alltid fått rätt saker snabbt levererade. Snabb återkoppling vid kontakt. Trevligt bemötande. 5/5

Gunnar H
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans, bra respons o statusrapportering!

Acke P
Skrev om Hobbex AB

Om alla företag gjorde som Hobbex skulle även jag handla mer över nätet!Satt med mitt barnbarn och beställde så hans present skulle bli rätt.Enkelt och rätt blev.

Nitin A
Skrev om Hobbex AB

Här kommer mitt betyg Leverans:- Utmärkt - beställde på en fredag och fick det levererat hos ombud på måndag kväll. Besviken på själva produkten. Buggy:n som jag beställde kör inte så fort som det visades på video:n på produktsidan. Den är som vanlig leksaks RC bil. Nu har vi kört den i 5 minuter och lagt in den. Jag skulle vilja gärna byta den varan mot en snabbare buggy:n om det går.

Pär H
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans bra beskrivning av produkten

Kent P
Skrev om Hobbex AB

Bra pris och snabb leverans 👍

Jonas S
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och prisvärd radio styrd bil

David B
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och enkel beställning

Mats F
Skrev om Hobbex AB

Väldigt enkelt att beställa och en bra hemsida Bra priser! Supersnabb leverans och bra kvalitet på rc-flyplanet jag beställde

Linus E
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och lätt att hitta

Johan S
Skrev om Hobbex AB

Fick snabb och trevlig hjälp. Snabb leverans. Inte jobbigt bli avregistrerad som kund på nyhetsbrev 😃

Vladimir P
Skrev om Hobbex AB

Hittade en produkt, hobbex hade den så jag tröck beställ. Efter 2 dagar fick jag produkten som funkade bättre än förväntat. Kommer enbart köpa från hobbex, så länge priset är rätt och dem har reservdelar på lager.

Niklas P
Skrev om Hobbex AB

Snabbt prisvärt, och tydlig webbsida.

Thomas D
Skrev om Hobbex AB

Lätt att hitta på sidan. snabb leverans och den radiostyrda bilen jag köpte verkade vara bra kvalitet för priset.

Anders L
Skrev om Hobbex AB

Snabb återkoppling och snabb leverans av delar rekommenderas starkt

Marcus J
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och bra pris. Även bra produktinformation videos mm Mvh

Jens A
Skrev om Hobbex AB

Rätt produkt, snabb leverering.

Torbjörn T
Skrev om Hobbex AB

Enkelt att handla och snabb leverans.

Alf N
Skrev om Hobbex AB

Fick ett bra förslag till köp när ni inte hade radiostyrda bilen hemma som jag skulle köpa.snabb leverans.

Andreas N
Skrev om Hobbex AB

Prisvärt enkelt och bra utbud.

Björn M
Skrev om Hobbex AB

En mycket rolig o prisvärd båt. Kan rekommendera denna. Väl värd sina pengar

Mattias K
Skrev om Hobbex AB

Smidig beställning och snabb leverans. Inget att klaga på än så länge.

Stig E
Skrev om Hobbex AB

Beställde på internet en radiostyrd bil av märket Remo Hobby 1635 S-Max brushless, hur enkelt som helst. Samma snabba servis som tidigare, t.o.m. fick jag varan en dag tidigare än lovat. Har bara goda erfarenheter av företaget.

Daniel M
Skrev om Hobbex AB

Köpte en radiostyrd bil till min son 11 år. Kardanaxel bak gick av efter 30 min körning. Ridå.

Ulf O
Skrev om Hobbex AB

Snabbaste leverans via postorder jag någonsin upplevt! Beställde torsdag fm o fick varorna fredag fm! Allt var till belåtenhet!

Max L
Skrev om Hobbex AB

Inga bekymmer med mitt köp. Beställde en bil, fick en bil 2 dagar senare. Kommer garanterat köpa delar till bilen från hobbex i framtiden:)

Nathalie R
Skrev om Hobbex AB

Jag blev bra bemött av företaget.mycket utbud. jag köpte en radiostyrd bil till min son .Bättre än förväntat den gör 50 km i timmen. Jag hade förväntningar att hitta nån radiostyrd bil och det fanns många att välja på

Pär L
Skrev om Hobbex AB

Enkelt och snabbt. Kommer gärna igen.. bra prrodukter

Lars K
Skrev om Hobbex AB

Hobbex har funnits med mig sen barnsben. Bra för gammal som ung 🙂

Simon A
Skrev om Hobbex AB

Bra info, snabb leverans och bilen fungerade bra. Lite problem med styrningen mig början, då bilen drog åt en sida. Fixades men lite inställningar av sonen :)

Jesper S
Skrev om Hobbex AB

Snabb smidig leverans. Otroligt prisvärd produkt.

Jonas N

toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wojciech L

Micke nöjd perfekt hete bra kvalitet Rekommenderar Mvh Wojtek

Anders S
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans. Bra utbud av vad jag söker. Mycket nöjd.

Mattias A
Skrev om Hobbex AB

*jag har inte blivit bemött alls. Väntar fortfarande på min att beställning skall skickas. *Att min beställning skulle skickas iallafall dagen efter. Nu 5 dagar senare är den ännu inte skickad, fast den fanns i lager. *Jag har ingen uppfattning mer än att ett företag bör höra av sig till sin kund ifall något gör att beställningen blir fördröjd.

Mikael P
Skrev om Hobbex AB

Mycket bra bemötande, Super bra tack

Gabriel H
Skrev om Hobbex AB

Väldigt snabb service, jag tror att det tog mindre än 24h innan jag hade en avisering om att varorna fanns att hämta i Strömstad. Väldigt bra med reservdelar till de radiostyrda bilarna som jag bestämde till.

Daniel E
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans på 2dagar, super nöjd med sändaren. Helt enligt förväntan.

Simon H
Skrev om Hobbex AB

mycket bra hemsida .. lätt att hitta, bre med bilder infon var bra

Urban W
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och varan överensstämde med beskrivningen.

Andreas A
Skrev om Hobbex AB

Jag har handlat rc bilar och båtar och är supernöjd med allt..

Kim S
Skrev om Hobbex AB

Jätte snabb leverans och grabben tycker den är rolig men de låter lite i axlarna på den när han gasar på men kan rekommendera den.synd att laddaren är slut i lager

Jannice N
Skrev om Hobbex AB

Snabb lev och det tycker jag är en bra. Dessutom har hobbex bra sortiment av bra saker/ leksaker