Snabb och bra leverans. Riktigt bra bil som min 9 åring varit väldigt nöjd med.
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
1794 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
Enkelt att beställa och framförallt snabb leverans.
Detaljer jag beställde stämde med det jag ville ha! Än så länge så fungerar delarna!
Jättebra produkt men fick ett problem med produkten nästan direkt och nu har det snart gått en vecka sen jag kontaktade dem utan svar.
Levererade inte på utlovad tid, så den beställda julklappen kom aldrig. Kundservice svarade inte heller på utlovad tid. När de väl svarade visade det sig att de hade begått ett misstag och därför tvingats makulera ordern helt och hållet. Julklappen som ett tag såg ut att bli en försenad julklapp kom till slut alltså inte överhuvudtaget.
Det gick snabbt smidigt och är nöjd med produkten 😁
Beställde måndag fick paketet dan efter De kallar jag snabbt och effektivt
Passar bra. Jag är super nöjd med dessa.
Snabb leverans,enkelt att hitta rätt reservdelar
En vecka och inte en uppdatering om när min beställning skall komma. Inte ett jävla ljud från dom. Bluff eller inte, men inte en krona till kommer de få av mig.
all good, thank you for prompt delivery.
Allt bra utom att dominte har så mycket reservdelar.
Mycket bra, kom fort, och otroligt bra kvalitet
Gick sönder efter 10 min. Hjulet ramlade av
Supersnabb leverans och jättefin bil.
Enoze Armadillo V2 - 25km/h, 29cm Art.nr: 844446, snabb leverans, trots jul & supernöjt barnbarn för denna ”rejäla” bil.
Jag kontaktade Hobbex ang leverans av min order som dröjde, först dröjde svaret flera dagar, sen meddelade de att de haft problem med leverantören. I vändande svar bad jag dem då makulera min order, och jag väntar fortfarande på svar
Inga konstigheter, snabb leverans! Saknar dock lagersaldo på produkterna.
Bra utbud men tyvärr ingen bra kundservice . Svårt att få tag på någon samt ingen att ringa och fråga tyvärr
Snabb service och bra priser 👍
Snabb leverans. Lätt att hitta det man söker på hemsidan
Bra utval/sortiment. Smidig utcheckning & snabb leverans. +++
Va kul att få packa upp en begagnad radiostyrd bil på julafton. Verkligen, tack! Fortsättning följer…….
Bra service. Bra produkt. Schysst vara.
jag tycket att de ha varit mycket bra och de funkade kanon med allt.
There was no battery or charger included with the radiostyrd bil- we opened this on Christmas day and it was awful- we could not use it and they were so disappointed - i spent 2200kr on a radiostyrd bil and nowhere does it say i needed a separate battery and charger- AWFUL . Its Christmas day and my kids are super sad .
Snabbt och enkelt…………………………………
Snabb leverans. Mer vet jag inte eftersom produktne är en julklapp så får vi väll se om den lever upp till förväntningarna, hade väldigt bra betyg på hemsidan
Det va enkelt att handla med snabb leverans som vanligt
Bra beskrivning av varan o snabb leverans
Mkt nöjd!! Snabb o smidig leverans och mkt bra produkt.
Ett mycket stort urval av bra prylar, bra priser och snabb leverans. Kommer absolut att rekommendera Hobbex till mina vänner
Verkar vara ett bra företag det var mycket snabb leverans stort tack
Snabb leverans och bra kvalitet
Har alltid handlat på hobbex,som liten moped delar,trimm, båt ritningar och nu radiostyrda grejer .bra service support och snabba leveranser,lika nöjd nu som för 40 år sedan 👍
Grymt snabb leverans...och trevlig hemsida=)
Som alla nätföretag funkar på samma sätt
Julklapp till barnbarn, utmärkt och snabb service
Allt gick så bra och mycket snabbt. Jag köpte en Skyfly.
Bara bra, kom snabbt och var väl packat
Cccxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx👍
Snabba och bra. Alltid gått smidigt och generellt snabba på kundsupport när jag har behövt.
Enkelt att beställa, snabb och smidig leverans. Över förväntan ☺️👌🏼
Snabb och smidig leverans…Stort urval av produkter som lockar till köp..
Lätt att hitta vad jag sökte via sökfunktionen. Snabb leverans av varan. Blev en fyrpoängare av ”snöfallet” på hemsidan som jag upplevde störigt. Har köpt Huina 1593 Radiostyrd grävmaskin.
Snabb och smidigt leverans och handel
Väldigt god information och länkar till deras RC bilar på hemsidan. Snabb leverans! Kvalitetsprodukter!
Smidigt och enkelt samt snabb leverans
Smidig upplevelse. Produkten fungerar utmärkt
Stort utbud av bilar och tillbehör så det är bra.Men väldigt lång leveranstid...Hoppas det kommer innan jul. Dessutom kompleterade jag bilen med rekomenderad laddare och batterier som jag redan fått, men dessa passade ej med varandra... Olika kontakter... Väntan fortsätter.