Snabb leverans och en superbra produkt.
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
552 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
snabb leverans väldigt bra produkt
Lätt att hitta det jag behövde och snabb leverans
Beställningen kom snabbt och lätt
Bra sortiment på RC och snabb leverans men på tok för dyra frakter
Mycket bra och snabb leverans
Snabb leverans och en kanon bra och snabb rc bil…
Har alltid fått rätt saker snabbt levererade. Snabb återkoppling vid kontakt. Trevligt bemötande. 5/5
Snabb leverans, bra respons o statusrapportering!
Om alla företag gjorde som Hobbex skulle även jag handla mer över nätet!Satt med mitt barnbarn och beställde så hans present skulle bli rätt.Enkelt och rätt blev.
Här kommer mitt betyg Leverans:- Utmärkt - beställde på en fredag och fick det levererat hos ombud på måndag kväll. Besviken på själva produkten. Buggy:n som jag beställde kör inte så fort som det visades på video:n på produktsidan. Den är som vanlig leksaks RC bil. Nu har vi kört den i 5 minuter och lagt in den. Jag skulle vilja gärna byta den varan mot en snabbare buggy:n om det går.
Snabb leverans bra beskrivning av produkten
Bra pris och snabb leverans 👍
Snabb leverans och prisvärd radio styrd bil
Snabb leverans och enkel beställning
Väldigt enkelt att beställa och en bra hemsida Bra priser! Supersnabb leverans och bra kvalitet på rc-flyplanet jag beställde
Snabb leverans och lätt att hitta
Fick snabb och trevlig hjälp. Snabb leverans. Inte jobbigt bli avregistrerad som kund på nyhetsbrev 😃
Hittade en produkt, hobbex hade den så jag tröck beställ. Efter 2 dagar fick jag produkten som funkade bättre än förväntat. Kommer enbart köpa från hobbex, så länge priset är rätt och dem har reservdelar på lager.
Snabbt prisvärt, och tydlig webbsida.
Lätt att hitta på sidan. snabb leverans och den radiostyrda bilen jag köpte verkade vara bra kvalitet för priset.
Snabb återkoppling och snabb leverans av delar rekommenderas starkt
Snabb leverans och bra pris. Även bra produktinformation videos mm Mvh
Rätt produkt, snabb leverering.
Enkelt att handla och snabb leverans.
Fick ett bra förslag till köp när ni inte hade radiostyrda bilen hemma som jag skulle köpa.snabb leverans.
Prisvärt enkelt och bra utbud.
En mycket rolig o prisvärd båt. Kan rekommendera denna. Väl värd sina pengar
Smidig beställning och snabb leverans. Inget att klaga på än så länge.
Beställde på internet en radiostyrd bil av märket Remo Hobby 1635 S-Max brushless, hur enkelt som helst. Samma snabba servis som tidigare, t.o.m. fick jag varan en dag tidigare än lovat. Har bara goda erfarenheter av företaget.
Köpte en radiostyrd bil till min son 11 år. Kardanaxel bak gick av efter 30 min körning. Ridå.
Snabbaste leverans via postorder jag någonsin upplevt! Beställde torsdag fm o fick varorna fredag fm! Allt var till belåtenhet!
Inga bekymmer med mitt köp. Beställde en bil, fick en bil 2 dagar senare. Kommer garanterat köpa delar till bilen från hobbex i framtiden:)
Jag blev bra bemött av företaget.mycket utbud. jag köpte en radiostyrd bil till min son .Bättre än förväntat den gör 50 km i timmen. Jag hade förväntningar att hitta nån radiostyrd bil och det fanns många att välja på
Enkelt och snabbt. Kommer gärna igen.. bra prrodukter
Hobbex har funnits med mig sen barnsben. Bra för gammal som ung 🙂
Bra info, snabb leverans och bilen fungerade bra. Lite problem med styrningen mig början, då bilen drog åt en sida. Fixades men lite inställningar av sonen :)
Snabb smidig leverans. Otroligt prisvärd produkt.
toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micke nöjd perfekt hete bra kvalitet Rekommenderar Mvh Wojtek
Snabb leverans. Bra utbud av vad jag söker. Mycket nöjd.
*jag har inte blivit bemött alls. Väntar fortfarande på min att beställning skall skickas. *Att min beställning skulle skickas iallafall dagen efter. Nu 5 dagar senare är den ännu inte skickad, fast den fanns i lager. *Jag har ingen uppfattning mer än att ett företag bör höra av sig till sin kund ifall något gör att beställningen blir fördröjd.
Mycket bra bemötande, Super bra tack
Väldigt snabb service, jag tror att det tog mindre än 24h innan jag hade en avisering om att varorna fanns att hämta i Strömstad. Väldigt bra med reservdelar till de radiostyrda bilarna som jag bestämde till.
Snabb leverans på 2dagar, super nöjd med sändaren. Helt enligt förväntan.
mycket bra hemsida .. lätt att hitta, bre med bilder infon var bra
Snabb leverans och varan överensstämde med beskrivningen.
Jag har handlat rc bilar och båtar och är supernöjd med allt..
Jätte snabb leverans och grabben tycker den är rolig men de låter lite i axlarna på den när han gasar på men kan rekommendera den.synd att laddaren är slut i lager
Snabb lev och det tycker jag är en bra. Dessutom har hobbex bra sortiment av bra saker/ leksaker