Holli.se

10 omdömen om Holli.se

Sedan starten hos Reco 2024

Vera C
Wrote about Holli.se

Det gick smidigt att handla, dock lite joxigt att hitta vissa artiklar när jag sökte på artikelnummer. Hade höga förväntningar och blev inte besviken, ett superbra jobb som underlättar för båda parter! Första köpet var produkter inför kampanj!

Stort tack för din feedback Vera! Mvh Ellinor

Cecilia E
Wrote about Holli.se

Holli är trevlig leverantör med bra märken.

Hej Cecilia, Stort tack för din feedback! Betyder mycket. Mvh Team Holli

Lena B
Wrote about Holli.se

Superbra produkter som jag även kan erbjuda mina kunder! Och snabb att leverera ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Holli.se

Hej Lena! Vad roligt att du tycker om våra produkter. Det gör vi med. :) Mvh Team Holli

Stina G
Wrote about Holli.se

Alltid bra, snabb service och fint bemötande!

Wow Stina! Vad roligt att höra. Stort tack. Mvh Team Holli

Martin N
Wrote about Holli.se

Smidigt och enkelt att jobba med - bra och tydlig plattform, levererar fort! återkopplar alltid om man har någon fråga eller liknade!

Svar från Holli.se

Grymt Martin! Snabb leverans och en smidig upplevelse på sajt är viktigt för oss. Stort tack för att du är kund och din feedback! Mvh Team Holli

Hanna L

So far so good. Första leveransen kom fel men 1 fel är ju alltid ok

Svar från Holli.se

Hej Hanna, Det var olyckligt. Hoppas du upplevde kundservice bra och att allt löste sig. Varmt välkommen åter! Mvh Team Holli

Marie K
Wrote about Holli.se

Enkelt och jag kan göra det när jag vill på dygnet

Underbart Marie! Stort tack för din feedback! Mvh Team Holli

Representant För ICA Resarö

Jag är personligen rätt trött på ÅF-portaler men denna var kanon! Enkelt att handla och jag kunde använda rabattkoden jag fick. Leveransen kom dagen efter! Riktigt bra. Rekommenderas!

Svar från Holli.se

Stort tack för din feedback! Vi blir väldigt glada att höra detta. Ha en fortsatt trevlig vecka. Vänligen Ellinor

Jenny S
Wrote about Holli.se

Enkelt att hitta bland olika leverantörer. Bra att man ser om en vara är slut i lager. Snabb leverans. Allt är verkligen mycket bra ✨✨✨

Svar från Holli.se

Tack snälla Jenny! Det värmer något otroligt att få sådan fin feedback. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen Ellinor

Hemfjällsvägen 2

Bra sortiment, blixtsnabb leverans, trevlig personal.

Tack snälla! Vi blir otroligt glada av din feedback. Vänligen Ellinor