Huskvarna Bilhall AB

4.9

8 omdömen om Huskvarna Bilhall AB

Marie B
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Trevligt bemötande. Skönt med en bilsäljare som är behaglig och tillmötesgående till sättet.

Sven E
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Bilen var lika bra som i annonsen. Trevligt och lugnt bemötande av säljaren. Kom med bra finansierings lösning.

Iman M
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Jag köpte idag Volvo V40 cross country 2014. Mycket mycket trevlig säljare, hade gott bemötande, glad, trevlig . Äntligen hittade man ett ställe där man kände sig välkommen. Rekommenderar starkt Huskvarna Billhall 🙏😊😊

Iman M gillar detta
Souheil R
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Vi köpte in en 2019 XC60 till firman som rullat 14 500 mil. Bilen var i utmärkt skick trots mil och ålder. Proffsig, snabb och smidig affär, rekommenderas starkt!

Nikola J
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Var inne för nån dag sen och skulle ”bara kolla på en bil” slutade med ett köp av dessa trevliga människor. Finns inget dåligt att säga om denna firman helt enkelt. Allt är på sin plats hos dessa grabbar! -N

Dino P
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Sjukt proffsigt bemötande, är supernöjd med inbytet och min nya bil. Aldrig vart med om en smidigare affär. Rekomenderas starkt 🌟🌟🌟🌟🌟

Ludvig F
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Snabb & supertrevlig affär, letar du efter bil - vänd dig till grabbarna hos Huskvarna Bilhall!

Huskvarna Bilhall AB gillar detta
Håkan B
Skrev om Huskvarna Bilhall AB

Tack😀för en bra bilaffär trevlig o bra personal ordning o reda. Mycket nöjd med min bil😀🚘