Allt fungerade enligt offerten och jag kände mig trygg med installationen.
Husrelining i Stockholm AB
Välkommen till Husrelining i Stockholm AB! Vi på Husrelining Stockholm har lång erfarenhet inom branschen. Med ett kostnadseffektivt arbetssätt, beprövade metoder och material av hög kvalitet hjälper vi våra kunder att få det resultat de önskar. Har du problem med rör och ledningar? Vi erbjuder olika lösningar för att avlägsna...
63 omdömen om Husrelining i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2024
Vi ger företaget Husrelining i Stockholm AB högsta betyg. I konkurrens med andra företag som presenterade sina lösningar valde vi detta. Inte det billigaste, inte det dyraste men med en begriplig genomförande- och tidsplan som inte skulle störa familjelivet. Under genomförandet informerades vi regelbundet. Tidsplanen och priset höll och dessutom var källaren perfekt återställd efter att arbetet var slutfört. Vi rekommenderar varmt företaget.
Toppen, dom kunde komma på kort varsel och var klara på 3 dagar som utlovat.
Hej! Ursäkta sent svar. Vi har varit bortresta hela november, då reliningen utförts. Vi har inte kunnat kontrollera arbetet på plats eftersom vi kommer hem först 1 december. Vi har haft utmärkt kontakt med Hannes från Husrelining Sthlm AB. Haft någon enstaka kontakt med de som gjorde jobbet. De verkade trevliga och proffsiga. Eftersom resultaten av en relining är så svårbedömt, och också visar sig efter lång tid, är det svårt att ge ett slutgiltigt betyg. För övrigt tycker jag att denna enkät bar föredömligt enkel och kort. Hälsningar, Sven Jirby, 070-621 00 72.
Möttes av ett mycket trevlig bemötande, en utförlig offert kom blixtsnabbt efter ett kort besök och check av mitt gamla avloppsrör! Bokade in en tid för start av relining, och grabbarna gav ett mycket professionellt intryck under hela arbetet. När arbetet var klart kom alla dokument och filmer omedelbart, och jag är 100% supernöjd med hur uppdraget har utförts! Jag rekommenderar Husrelining i Stockholm AB alla dagar i veckan!
Snabbt och smidigt Lätta att göra med Löste vårt problem på två dagar montörerna var super trevliga Lämnade stället rent och fint
Lättillgängliga, snabba och tillmötesgående från start till mål. Sålde inte på utan beskrev i detalj, och visade även på de delar som inte krävde åtgärd. Hannes var dessutom mycket sympatisk med ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera företaget.
Vi relinade bv och källarplan fram till stam i radhus Väldigt nöjd med kundbemötandet. Prackade inte på onödigt arbete som annan firma försökte göra genom vad jag vill kalla "skrämselförsäljning". Uppskattar ärligheten och det avgjorde att jag valde RM Relining/Husrelining i Stockholm AB. Hannes var bra kontakt genom hela projektet och killarna som gjorde jobbet var snabba och effektiva. Allt var klart på en 3 dagar!
Uppdraget var relining av ca 25 m gjutjärnsledningar med 5 st grenförstärkningar i vår 55 år gamla enplansvilla. Samarbetet med chef och medarbetare fungerade utmärkt. Jsg följde arbetet vid några tillfällen och imponerades av teknik och noggrannhet. Intressant och positivt att få ta del av det filmade resultatet - gediget! Intäckningen kunde på ett par ställen ha varit bättre för att undvika stänk. Men detta reglerades till min fulla belåtenhet vid avetableringen.
Snabb återkoppling, proffsiga. Hela arbetet gick supersmidigt. Supertrevliga montörer.
Möttes av seriositet och trovärdighet från första mötet! Arbetet genomfördes mycket professionellt och enligt offert, tidsplan och våra behov och önskemål! Vi ger högsta betyg och rekommenderar verkligen Husrelining i Stockholm AB. Stort tack från Anders och Gisela på Lidingö.
Trevliga, kunniga och håller ord o pris. Supernöjd!!
Professionellt genomfört projekt från 1:a kontakt till projektavslut. Mycket bra dokumentation & garantivillkor
Efter att ha haft problem med ett annat bolag som inte dök upp under 3 dagar från utsatt tid ringde vi Husrelining. Hannes var snabbt ut på plats och filmade, gav en vettig offert och ett väldigt bra intryck. Jonas som gör jobbet kommer ut i tid och sköter allt fläckfritt. Verkligen en toppenkille på alla sätt. Det ska sägas att han också lämnade allt exemplariskt städat samt att han gör endel extra med brunnarna som verkligen överraskade. Filmer, info i efterhand har även det varit toppen. Så det är inget snack om vilka ni ska anlita för relining.
Supertrevligt bemötande, superprofessionella och effektiva! Ett plus var att jag fick vara med och kolla på skärmen när de gick ned i röret med kamera - rena ”titthålskirurgin”! Jag rekommenderar alla att anlita dessa killar!!!
Proffsiga, inlyssnande och trevliga att ha att göra med! Noggrann genomgång med filmning för att kunna ta beslut om arbetets omfattning. Sedan utfördes jobbet precis som vi kommit överens, filmning efteråt som visade väl utfört jobb och så 20 års garanti på det. Det har känts tryggt från start till mål, rekommenderar gärna!
Allt har gått väldigt smidigt trots det stora arbetet. Hannes höll oss hela tiden informerade om arbetets framskridande. Tekniker gjorde ett proffsigt arbete och svarade tålmodigt på våra frågor. Snyggt och städat när det var klart. Rekommenderar företaget varmt.
Proffsiga, vänliga, respektfulla och kompetenta
Bemötandet av företaget var klanderfritt och vi hade naturligtvis höga förväntningar på utförandet. Vi blev inte besvikna på utförandet och allt jobb runtikring som det innebar. De olägenheter som uppstod var minimala och förväntade. Allt sköttes mycket profesionellt. Vår upplevelse var mycket positiv och vi vill gärna framhålla de två unga killar som utförde jobbet. De var mycket trevliga och duktiga. Vi fick frågan från grannar vi litar på om vi ville "hänga på" reliningen och då vi pratat i flera år om att göra detta så slog vi till.
Allt från början till slut. Vi är väldigt nöjda med bemötande och utförande.
Trevlig personal! Arbetet utfördes mycket noggrant och dokumenterades väl. Vi blev även mycket bra informerade under arbetets gång. 10 av 10 från oss!
Vi är väldigt nöjda både med rör inspektionen och reliningen. Bra bemötande från personalen Fick en bra genomgång av åtgärderna som behövde göras. Snyggt städat efter arbetet.
Mycket trevlig personal som arbetade professionellt. De efterlämnade ett rent.område både i badrum och källare MEN tyvärr också en ful smutsfläck på mattan i gillestugan.
Mycket tydliga och professionella från början till slutet av processen
Riktigt bra killar. Uppföljning under hela arbetets gång. Jättenöjd!
Har genomfört en gratis videogranskning av avloppsrören. Inga trasiga rör hittades men en spolning av rören rekommenderades. Den är nu genomförd på ett proffsigt sätt av en trevlig och kunnig medarbetare hos er.
Så här en vecka efter slutfört arbete upplever att de gjort ett bra jobb. Bra kontakt med Jonas som utförde arbetet. Lite problem med att komma åt filmningen av arbetet på viewern Vaonline, men hoppas det löser sig.
Snabbt och mycket trevligt bemötande av Husrelining i Stockholm AB Snabbt utförande på plats med utmärkt information och utmärkt resultat Lämnar de bästa rekommendationer! Elisabeth
Jag är mycket nöjd med allting.
Allt fungerade mycket bra. Värdesätter att jag fick bra information hela vägen, att arbetet utfördes på utsatt tid, att jag snabbt fick svar på alla frågor. Mycket trevligt bemötande av Hannes och Jonas!
Vi fick problem i vår BRF med dropp från ett badrum till ett annat. Snabbt kom Hannes och filmade och kom med åtgärdsförslag. Trots fullt schema fixade RMgruppen problemet på 4 dagar. En liten incident gjorde att de fick rycka ut på lördagen och fixa. Rekommenderas å det varmaste! / Skruven 9
Trevlig och mycket skicklig montör som gjorde jobbet. Städade mycket bra. Vi är mycket belåtna och glada att det gick så smidigt. Rekommenderar Husrelining i Stockholm!!!!
Väldigt fin och generös kontakt med Hannes som var informativ och lösningsorienterad. Väldigt nöjda längst vägen och med slutresultatet.
Vi beställde ett utlåtande och därefter en relining av vårt 50-talshus med två plan. Bemötandet kändes pålitligt och samma intryck har vi efter att arbetet blev genomfört. Framförallt åtgärdades små avvikelser snabbt utan "knorrande". Ett tips är att se till att du inte behöver bo hemma under reliningsarbetet om du kan, det blir trångt.
Vårat avloppsrör har fungerat utan problem i 95 år, men nu gick det inte längre. Jag har anlitat Hannes från Husrelining i Stockholm för felsökning av total stopp i avloppet mot gata på vår villatomt i Solna. Hannes filmade först inuti röret fram till stoppet och kunde mäta sig fram till stoppet i röret. Dessutom användes en spårsändare som med pejling kunde peka ut var i underjorden utanför huskroppen, som stoppet fanns. När vi sedan grävde 2 meter djupt på den platsen hamnade vi direkt på felkällan, som var ett knäckt...
Enkel och bra dialog. Upplevde trygghet och kunskap vilket också var anledning utöver konkurrenskraftigt pris till valet. Snyggt och prydligt från entrédörren till källaren och allt som efterfrågades levererades på. Kan varmt rekommendera
Vi har gjort en relining av avlopp och dagvatten. Vi blev mycket nöjda med bemötande och snabb återkoppling. Vi fick alltid svar på våra frågor inom timmar .Blev alltid informerade om hur arbetet gick och vad som skulle hända härnäst . Vi kände oss mycket trygga under hela processen
Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse med Hannes och sitt team. Från början till slut har hela processen varit en dröm! Från första kontakten kände jag mig välkommen och omhändertagen. Personalens professionalism och vänlighet gjorde hela skillnaden. De tog sig tid att förklara varje steg i reliningsprocessen, vilket gav mig stor trygghet. Det var tydligt att de verkligen bryr sig om sina kunder och sitt arbete. Själva reliningen utfördes snabbt och effektivt. Jag är supernöjd med resultatet!. ...
Snabba, höll rent omkring sig och var lätta att ha att göra med. Rören filmades efteråt och arbetet ser bra utfört ut.
Ni är suveräna, ringer man er så vet man vad man får DVS Ett trevligt bemötande, punktlighet och framförallt ett utmärkt resultat. Tack för ett fint samarbete Mvh Emil West VVS
Alltid snabba ut när man behöver hjälp med relining eller offert på relining. Hannes är alltid mycket trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas starkt.
Lösningsorienterade och serviceinriktade Mycket trevliga att ha och göra med. Rekommenderas!
RM gruppen gjorde en total relining av avloppsrören i vårt hus. Väldig bra kommunikation och bemötande från början, både säljaren och teknikern som utförde arbetet. Proffsiga och kunniga personal. Allt enligt vad som var överenskommet och snabbt åtgärdat. Jag tycker priset var också bra jämför med andra offerter jag hade fått Mycket nöjd 👍
Bra kommunikation genom hela processen och utmärkt projektledare. Trevliga, förstående och skickliga hantverkare. Rekommenderas varmt!
Väldigt trevliga och kunniga! De förklarar tydligt hur dem går tillväga för att genomföra jobbet. Proffsigt utfört arbete och hela jobbet flöt väldigt smidigt. Jag är väldigt nöjd med allting.
Bra. 111111111111111111111111111111111111111111111111111
Snabbt, trevligt och korrekt kundbemötande och genomförande av reliningprojektet.
En smidig helhetsupplevelse där jobbet blev gjort och bra. Informativ och behjälplig säljare, och likaså personal på plats. Samt anpassningsbara för våra behov. Rekommenderar starkt.
Trevligt och proffsigt, rekommenderas.
Trevligt och bra bemötande av både projektledare och de som gjorde själva arbetet.