Alla kategorier Mataffär Skåne Malmö ICA Supermarket Möllevången

ICA Supermarket Möllevången

Sofielundsvägen 21, 214 25 Malmö — Visa karta

4.0 i betyg av 6 rekommendationer
 

Läs vad 6 kunder tycker om ICA Supermarket Möllevången

 • Sara T
  Sara T skrev om ICA Supermarket Möllevången
  Jag anser att det är den absolut bästa mataffär jag handlat i. De har otroligt billiga "klipp" varje dag och ofta får de in partier på bl.anaturbeteskött som de säljer riktigt billigt. Mycket trevlig personal, 3 chefer som är oerhört tillmötesgående. Behöver man något som de inte har tar de gärna in varan åt en.
  Deras minus är att affären har en liten yta och därför är det inte möjligt för dom med jättestort sortiment men det kompenseras av att nästan alla varor är minst ett par kr billigare än alla andra mataffärer jag varit på. Läs mer
  2009-11-30 Representant för ICA Supermarket svarar Sara T
  Tusen tack för ditt fina omdöme - det är ju precis detta vi jobbar mot!!
  Broder Torbjörn med personal.
  gillar detta
 • Margit W
  Margit W skrev om ICA Supermarket Möllevången
  Mycket trevligt bemötande från personalen! Man ser alltid till att kassor öppnas vid köer! Det negativa är att man saknar vissa vanliga varor och när något är slut så dröjer det innan hyllan fylls på!Lokalen är något tråkig, men så länge det är bra priser så överser man detta!
  Tummen upp för personalen! Läs mer
  gillar detta
 • Caroline N
  Caroline N skrev om ICA Supermarket Möllevången
  bemötandet är bra på ica möllan, men deras sortiment är sådär. dehar ingen hylla med utländska varor (om man bortser från hyllan med nudlarna och indiska currymixen) och det är ofta jag fått cykla bort till ica söder för att få tag på det jag vill ha. annars är det en fräsch butik med trevlig personal. men de borde kanske se över hur de placerar sina varor, ibland kan jag gå runt hur många ggr som helst innan jag hittar de jag söker, när jag annars brukar hitta det jag letar efter direkt. trots allt, är jag faktiskt stammis där, så SÅ illa är det faktiskt inte! :) Läs mer
  gillar detta
 • Does H
  Does H skrev om ICA Supermarket Möllevången
  Mycket trevlig butik, med trelig personal och fräsh frukt-och gröntavdelning! Läs mer
  gillar detta
 • Felix H
  Felix H skrev om ICA Supermarket Möllevången
  Skiljer sig inte så mycket från andra ica-butiker. Helt okej, men det blir ofta långa köer till kassan. Läs mer
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om ICA Supermarket Möllevången
  En lite mindre ICA butik som trots det är relativt välsorterad. Söker man efter valiga märke/produkter kan man ofta finna det här. Upplever det fräscht vid avdelningen frukt/grönsaker. Detta är något jag anser viktigt och som brister i ett skrämmande stort antal butiker.
  Affären verkar fylla på sitt sortiment dåligt/sällan i vissa fall. Jag har vid några tillfällen letat efter samma sak et par veckor i rad och mötts av "Tomt på hyllan" varje gång, ett minus.
  I helhet värd att rekomendera "4/5 recos" Läs mer
  Kerstin A, Kerstin A gillar detta

Karta

Kategorier