Bra service och riktigt trevliga grabbar! Punktliga och professionella. Rekommenderas!
Inspektionsbolaget Sverige
10 omdömen om Inspektionsbolaget Sverige
Sedan starten hos Reco 2026
5/5 Solklart. Besiktningen var seriös, trygg och transparent. Rekommenderar varmt!
Jag är väldigt nöjd med besiktningen. Allt gick smidigt från bokning till genomförande. Besiktningsmannen var professionell, noggrann och tog sig tid att förklara vad som kontrollerades och varför. Jag fick tydlig information om eventuella brister och vad som bör åtgärdas. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Blev rekommenderad av mina föräldrar då dom hade varit där tidigare och dom var otroligt nöjda! Jag känner som mina föräldrar och kan varmt rekommendera! Proffsiga, trevliga och lyhörda, vi är jättenöjda!
Verkligen kunniga och professionella killar som kom och besiktade åt mig.
Fantastiskt fina och tillmötesgående killar vid vårt möte. Kändes professionella och kunniga. Rekommenderas varmt!
Bra kommunikation hela vägen, vi är både glada och nöjda med att ha anlitat dem👍
Verkligen kunniga och professionella killar som kom och besiktade åt mig. Jordnära och trevliga och förklarade på ett sätt som man kunde förstå och hur man skulle åtgärda felen.
Trevliga och jordnära grabbar som utförde en bra besiktning!
Tillmötesgående och nu vet vi exakt vart vi ligger i underhållsplanen.