Super!!! Gick snabbt o smidigt!
Installationspartnern i Syd AB
Välkommen till din elektriker i Malmö! Installationspartnern i Syd AB är behöriga elektriker med ett omfattande hållbarhets- och kvalitetstänk. Vi utför elektriska installationer och finns även tillgängliga vid akuta ärenden. Vi utför våra arbeten med stor noggrannhet och medvetenhet. Några av de tjänster vi utför är nödbelysningsanläggning,...
90 omdömen om Installationspartnern i Syd AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabb leverans och höll överenskommen tid för installation. Gjorde en snygg och bra montering av laddboxen. Var dock något för snabb att lämna kunden innan full funktionalitet hade säkerställs.
Jag vill ge Installationspartnern i Syd AB mina allra varmaste rekommendationer. Från första kontakt till färdigt arbete har allt fungerat helt exemplariskt. Teamet var professionellt, tydligt i sin kommunikation och levererade ett resultat som överträffade mina förväntningar. Arbetet utfördes både snabbt och noggrant, och jag kände mig trygg genom hela processen. Det märks verkligen att de sätter kunden i fokus och värnar om kvalitet i varje detalj. Jag är supernöjd och kommer definitivt att anlita dem igen framöver. Stort tack för ett fantastiskt bemötande och ett toppjobb!
Proffesionellt och mycket trevligt bemötande. Jobb väl utfört på avtalad tid och avtalat pris.
Bra på alla sätt - utförande och service.
Hej Krister, Tusen tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både utförandet och servicen – vi lägger stor vikt vid att varje kund ska känna sig väl omhändertagen. Din uppskattning betyder mycket för oss och ger oss energi att fortsätta leverera med hjärta. Allt gott, Mattias :)
Har installerat batteri. Väldigt nöjd från första mötet tills allt var klart. Mycket bra personlig service, trevlig och hjälpsam. Allt har fungerat prickfritt. Kan verkligen rekommenderas.
Hej Karin och Kim, Stort, stort tack för ert fina omdöme! Det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda – från första mötet till färdig installation. Att ni uppskattar den personliga servicen och att allt fungerat prickfritt betyder otroligt mycket för mig. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag finns alltid här om ni behöver något framöver. Tack för att ni rekommenderar oss – det är den största komplimangen man kan få! Varma hälsningar, Mattias :)
Fantastiskt kunnig personal! Snabba! Duktiga och otroligt trevliga! Mattias är BÄST
Hej Sabine och Palle :) Wow, vilket fantastiskt omdöme – tusen tack! Det betyder otroligt mycket att höra att ni upplevt oss som kunniga, snabba och trevliga. Och vilken ära för mig Mattias att få den titeln – jag är så glad :) Vi är verkligen glada att ha fått hjälpa er och finns alltid här om ni behöver något framöver. Tack för att ni delar med er och rekommenderar oss! Varma hälsningar, Mattias
Jag fick ett gott intryck redan från första samtalet med Mattias. Hela installationen gick snabbt och smidigt. Rekommenderar Installationspartnern 👍🏼
Hej Maria, Vilket fantastiskt omdöme – tusen tack! Att du fick ett gott intryck redan från första samtalet och att allt gick snabbt och smidigt gör mig verkligen glad. Det är precis så vi vill att det ska kännas: enkelt, tryggt och med ett leende på vägen. Din rekommendation är som ett kvitto på att vi gör rätt, och det betyder mer än du anar. Vi finns här om du behöver oss igen – alltid med samma engagemang och glädje! Varma hälsningar, Mattias
Inkelt, og smidige, installation af komponente folk med respekt for kundens ønsker.
Hej Ayhan, Stort tack för ditt fina omdöme – det värmer verkligen! Att du upplevde installationen som enkel och smidig, och att vårt team visade respekt för dina önskemål, är precis det vi strävar efter. Vi tror att varje kund ska känna sig trygg och sedd, och din feedback är som ett kvitto på att vi lyckats. Vi finns alltid här om du behöver oss igen – med samma engagemang och omtanke. Tack för att du tog dig tid att dela med dig! Varma hälsningar, Mattias
Väldigt bra bemötande og super trevlig. Om jag hade problem, svarade dom direkt.
Hej Carsten :) Vilket härligt omdöme – tack! Vi vet att frågor och problem ibland kan dyka upp, och därför är det viktigt för oss att alltid finnas där när det behövs. Att du upplevde oss som trevliga och snabba är precis det vi strävar efter varje dag. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Tack för att du delar med dig! Det varmer om hjertet :)) Allt gott, Mattias
Snabb och tillmötesgående service. Mycket nöjd.
Hej! Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och tillmötesgående service. Hälsningar Installationspartnern i Syd AB
Mattias är otroligt kundmedveten, snabb på att svara och återkopplade själv efter arbetet och kollade om allt fungerade som det skulle. Kommer rekommendera er till alla som behöver era tjänster //Daniel Sunnanväg 32
Hej Daniel, Vilket fantastiskt omdöme – tusen tack! Det värmer verkligen att höra att vi inte bara var snabba och kund medvetna , utan också tog oss tid att följa upp och säkerställa att allt fungerade som det skulle. Precis så vill vi att det ska kännas: tryggt, personligt och med omtanke hela vägen. Din rekommendation betyder enormt mycket för oss – det är den finaste komplimangen vi kan få. Och än en gång, stort grattis till din nya fina bil! Vi hoppas att den ger dig många bekymmersfria mil och härliga stunder på vägarna. Vi finns alltid här om du behöver oss igen. Varma hälsningar, Mattias
Fantastiskt välutfört jobb. Snabb återkoppling och ett sällsynt engagemang kring slutresultat från kabeldragning och håltagning till placering av laddbox. Snyggt slutresultat, trevligt bemötande och det där lilla extra kring precis allt. Rekommenderas varmt!
Hej Johanna, Wow, vilket omdöme – tusen tack! Jag blir så glad att höra att du uppskattade allt från kabeldragning till placeringen av laddboxen. Vi älskar detaljer och det där lilla extra, så att du märkte det gör oss riktigt stolta! Att du rekommenderar oss varmt är som grädden på moset – det betyder massor för oss. Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen, med samma energi och ett stort leende! Varma hälsningar, Mattias
Trevligt bemötande, kom i tid, allt fungerade bra.
Väl bemött.professionella. De kan sitt jobb. Punktliga och svarar alltid snabbt när man frågar efter något. Installationen av Zaptec laddbox gick ganska snabbt.
Hej Samih Tack så mycket för ert feedback! Vi uppskattar verkligen era vänliga ord och är glada att höra att ni haft en positiv upplevelse med oss. Vi strävar alltid efter att vara professionella, punktliga och tillmötesgående när det kommer till våra kunder och deras behov. Det är roligt att höra att installationen av Zaptec laddboxen gick snabbt och smidigt. Tveka inte att kontakta oss om ni har fler frågor eller behov i framtiden. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete! MVH Installationspartnern i Syd AB
Gick snabbt och enkelt att installera! Rekommenderar starkt företaget och Mattias. Grymt bra service, kunnig och mycket trevligt bemötande. Tveka inte att boka!
Hej Lidia Tack så mycket för ert feedback! Vi uppskattar verkligen era vänliga ord och är glada dina grymma ord :) Allt gott, MVH Mattias
Mycket bra erfarenhet av bemötande, installation och snabb feedback! Fick efter förfrågan snabbt svar och snabb leverans av laddstation! Proffsigt utfört jobb med snabb återkoppling! Rekommenderar varmt ” Installationpartnern i Syd AB! Karin
Hej Karin, Stort tack för dina vänliga ord och ditt omdöme! Vi är glada att höra att du haft en så bra erfarenhet med oss, både när det gäller bemötande, installation och snabb feedback. Det är fantastiskt att veta att vi lyckades leverera detta till dig. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att ha fått möjlighet att arbeta med dig. Allt gott, Mattias
Hög service. Bokade tid för att visa upp alternativ och förklarade på enkelt sätt hur allt fungera. Uppskattat för jag som är helt novis på ämnet. Hade kontakt med flera andra säljare men ingen var lika trevlig i telefonen som Mattias och villig att ge hög service med besök i bostaden.
Mycket bra och snygg installation. När en liten del av beställningen blev fel fixade Mattias det direkt utan några problem för oss.
Hej Markus, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med installationen och att Mattias kunde ordna till det som blev fel så snabbt och smidigt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, och det är alltid roligt att få bekräftelse på att vi lyckas. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig igen! Bästa hälsningar, Installationspartnern i Syd AB.
Tydligt erbjudande, bra kommunikation med säljansvarig och övrig personal med fint utfört arbete för leverans, som gjordes i tid enligt överenskommelse. Mycket nöjd.
Hej Patrik :) Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blev verkligen glada av att läsa dina kommentarer om vår kommunikation och leverans. Det är alltid vårt mål att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna, och det betyder mycket för oss att höra att vi lyckades med det i ditt fall. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Bästa hälsningar, Mattias
Trevligt bemötande, snabb installation
Hej Susann Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och den snabba installationen. Allt gott, Mattias
Bolaget höll till 100 % vad som utlovats.
Hej Per, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar och höll vad vi utlovade. Det betyder mycket för oss! Om du behöver något i framtiden, tveka inte att höra av dig. Bästa hälsningar, Mattias
Mattias is very helpful. He gave us whatever components we asked for and even more. There was a small hiccup after the installation, on sending him a mail, he visited us and fixed the issue. I give him 5/5 and will gladly recommend him to my friends.
Thank you so much for your wonderful review! 🌟 We truly appreciate you taking the time to share your experience. We're thrilled to hear that Mattias was not only able to provide you with all the components you needed but also went the extra mile to address the small hiccup after installation. It’s always our goal to offer top-notch service, and it’s heartwarming to know that Mattias was there for you when you needed assistance. Your recommendation means the world to us, and we can’t wait to serve both you and your friends...
Mycket bra service och kunnande i samband medan installation av elbilsladdare i Lund. Smidig installation och hjälpsamma med att svara på frågor även efter arbetet var klart. Kan varmt rekommendera Installationspartnern i Syd AB. Stort tack Mattias!
Hej Magnus :) Stort tack för din fina feedback! 🌟 Vi är så glada att du valde oss för installationen av din elbilsladdare, och att du uppskattade den service och det kunnande som Mattias erbjöd. Det betyder mycket för oss att veta att installationen gick smidigt och att vi fanns till hands för att svara på dina frågor även efteråt. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda, och din rekommendation verkligen värmer våra hjärtan. Om du någon gång behöver mer hjälp eller har funderingar, tveka inte att höra av dig....
Satte in en laddbox i garaget i en villa. Kompetent och professionellt bemötande från offert, telefonkontakt och vid genomfört arbete. Rekommenderas.
Hej Johan, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse med oss från offert och telefonkontakt till genomförandet av installationen av laddboxen. Det gläder oss att det märktes i ditt fall. Din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta vårt arbete. Med vänliga hälsningar, Mattias
Mycket snabb hjälp och bra installation. Fick även råd och tips vilket uppskattas stort.
Hej Jens, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med den snabba hjälpen och installationen. Det är alltid vårt mål att inte bara utföra arbetet effektivt, utan också att dela med oss av råd och tips för att den bästa möjliga upplevelsen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar, och din feedback motiverar oss att fortsätta göra ett bra jobb. Bästa hälsningar, Mattias
Mycket bra! Bra kontakt, bra service och kan verkligen rekommendera dessa för att installera laddbox!
Hej Dennis, Tusen tack för ditt omdöme och förtroendet att få installera billaddare hos er! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar, och din feedback motiverar oss att fortsätta göra ett bra jobb. Bästa hälsningar, Mattias
Bra och proffsigt bemötande vid installation av Laddbox hos mig
Hej Clas, Tusen tack förtroendet att få installera billaddare hos er! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar, och din feedback motiverar oss att fortsätta göra ett bra jobb. Bästa hälsningar, Mattias
En mycket trevlig och fantastisk tekniker ,och kunnig Vi fick hjälp och undervisning hur vi skall använda laddaren Kan absolut rekommendera dem till 100 procent.
Hej Knut, Stort tack för ditt underbara omdöme! 💖 Vi är så glada att höra att du haft en så positiv upplevelse med vår tekniker. Det värmer våra hjärtan att ni fick den hjälp och undervisning ni behövde för att använda laddaren på bästa sätt. Din rekommendation betyder verkligen allt för oss! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen, och att veta att vi har gjort ett bra jobb gör oss oerhört glada. PS. tusen tack för fikat och sällskapet under installationen :) Med varma hälsningar, Mattias
Bra kontakt, hjälpsamma, proffsigt jobb!
Hej Linda, Stort tack för ditt omdöme! Vi är otroligt glada att höra att du uppskattade vår kontakt och att vårt arbete kunde hjälpa dig. Vårt mål är alltid att tillhandahålla en professionell och hjälpsam service, och det är fantastisk att veta att vi lyckades med detta i ditt fall. Tack igen för förtroendet! Bästa hälsningar, Mattias
Väldigt personliga och duktiga, snabba o otroligt trevliga. Har bara fint att säga kändes tryggt att anlita dom. Bästa rekommendationen 👌
Hej Marie Stort tack för dina värmande ord! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss och att du kände dig trygg när du anlitade oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda en professionell och personlig service, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med detta i ditt fall. Ditt stöd och din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta vårt arbete. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att höra av dig! Vänliga hälsningar, Installationspartnern i Syd AB
Snabb, engsgerad och fin installation av min laddare 👍
Här är ett förslag på ett svar på det positiva omdömet: --- Hej Gustav, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att installationen av din laddare gick snabbt och att du är nöjd med vårt arbete. Vårt team strävar alltid efter att vara engagerat och ge bästa möjliga service, så det betyder mycket att du tycker så! Vänliga hälsningar, Installationspartnern i Syd AB
Installerade laddplats för elbil. Trevlig och tydlig kommunikation från start till slut – och proffsigt arbete som genomfördes snabbt efter planering!
Hej Anders :) Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår kommunikation och det arbete vi genomfört. Det är alltid vårt mål att leverera en snabb och professionell service, och det gläder oss att vi lyckades uppfylla dina förväntningar. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning, Installationspartnern i Syd AB
Jag är mycket nöjd med valet av installatör. Allt har fungerat perfekt. Rekommenderar gärna företaget.
Hej Sune! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår installation och att allt har fungerat som det ska. Din rekommendation betyder mycket för oss. Om du har några frågor eller behov i framtiden, tveka inte att kontakta oss! Med vänlig hälsning, Installationspartnern i Syd AB
Trevligt och proffesionellt bemötande. Dessutom snabb leverans.
Självklart! Här är en mer variabel och anpassningsbar svarsmall för det senaste omdömet: --- Hej Charlotta, Stort tack för dina snälla ord! Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som trevligt och professionellt, samt att leveransen gick snabbt. Din feedback gör stor skillnad för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Bästa hälsningar, Installationspartnern i Syd AB
Installerade en Zaptec-laddare och allt gick utmärkt. Bra och trevligt bemötande och kunskaper för jobbet alldeles perfekt.
Hej Arne! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att installationen av Zaptec-laddaren gick utmärkt och att du uppskattade vårt bemötande och vår kunskap. Din referens betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Om det skulle dyka upp några frågor eller behov, tveka inte att kontakta oss! Vänliga hälsningar, Installationspartnern i Syd AB
Trevlig bemötande och svarar på alla frågor. Tillgänglig
Hej Nazmi, “Tack för din fina recension! Vi strävar alltid efter att ge ett trevligt bemötande och vara tillgängliga för våra kunder. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något mer!”
Mycket snabb, kunnig och smidig genom installationerna under ett pressat tridsschema.
Hej :) “Stort tack för din fina feedback! Vi vet att tid är en viktig faktor, och därför gör vi alltid vårt bästa för att leverera effektiva och smidiga installationer utan att kompromissa med kvaliteten. Det är extra roligt att höra att du uppskattade vår snabbhet och kompetens, särskilt under ett pressat tidsschema. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden!” Allt gott, Installationspartnern i Syd AB
Trevlig och professionell personal. Jag köpte laddbox och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt.
Hej Safet, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda trevlig och professionell hjälp, och det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss. Om du har några frågor eller behöver ytterligare assistans, tveka inte att kontakta oss. Tack igen för ditt stöd! Med vänliga hälsningar, Installationspartnern i Syd AB
Proffsigt, snabbt och vettriga pris. Kommer gärna använda denna installatör om ett nytt projekt uppkommer. Hälsningar Jan-Erik
Hej Jan-Erik, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevt vår service som proffsig och snabb, och att du är nöjd med våra priser. Det betyder mycket för oss att veta att du skulle överväga att anlita oss igen för framtida projekt. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dig igen! Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Bästa hälsningar, Mattias Installationspartnern i Syd AB
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Installatören ankom i tid, professionell och Mycket trevlig! Mattias kom också på besök för att se om allting varrätt och hjälpte mig med appar mm. De installerade laddboxen till mig och fungerar perfekt. Rekommenderas varmt!
Hej Senad, Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen av laddboxen och att både installatören och Mattias gav dig ett professionellt och vänligt bemötande. Det är alltid vår strävan att säkerställa att våra kunder får den bästa servicen och supporten. Din rekommendation betyder mycket för oss! Om du har några fler frågor eller om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Med vänliga hälsningar, Mattias
Jag bemöttes mkt bra, han var lugn o sansad, förklarade vad han gjorde så att jag förstod. En laddstolpe har installerats i vårt garage, vilket gjordes till belåtenhet. Förväntningarna från mig var att produkten är bra. Han gav också en tydlig information om hur den fungerade. Snyggt o fint i hans bil, ordning på materialet som skulle installeras, allt fanns med på plats. Han kom även tillbaka och förklarade funktionerna för just denna laddstolpe.
Hej Lille :) Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du har haft en positiv upplevelse med installationen av laddstolpen i ditt garage. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder tydlig information och en hög servicenivå, så det är fantastiskt att du kände att vi levde upp till dina förväntningar. Din uppskattning av vårt arbete och ordning på materialet betyder mycket för oss. Vi är glada att du är nöjd med produkten och installationen, och vi finns alltid här för att svara på eventuella...
Kan inte bli bättre än när elektrikern tänker lite längre än vad man gjort själv som kund och gör lite extra och bättre än vad man beställde! Toppen!
Hej Mattias Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det värmer att höra att du uppskattade det extra engagemanget från vår elektriker. Vi tror på att alltid sträva efter att leverera mer än vad som förväntas, och det är fantastiskt att se att detta resulterade i en bättre lösning för dig. Vi är glada att kunna tänka utanför boxen och förbättra installationen, och vi hoppas att du kommer att njuta av resultatet under lång tid framöver! Om det skulle dyka upp några frågor eller om vi kan hjälpa till med något mer i framtiden,...
Bra kommunikation om tider, närvaro och åtgärder. Och själva jobbet också från början till slut. Drog ny el, solceller och utebelysning i hela trädgården på vårt hus.. Kan varmt rekommendera detta företag:)
Hej Daniele Stort tack för din omtänksamma recension! Vi är verkligen glada att du är nöjd med kommunikationen och det arbete vi utförde för dig, särskilt med installationen av ny el, solceller och utebelysning i din trädgård. Att hålla en öppen dialog och informera våra kunder om alla steg i processen är något vi värderar högt, och det är fantastiskt att se att du upplevde det som positivt. Ditt varma rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig eller andra i framtiden. Tveka inte att...
Jättebra service och snabb tryggt fixat
Hej Allan, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse med vår service. Att kunna erbjuda snabb och trygg hjälp är något vi alltid strävar efter. Din nöjdhet är vår drivkraft, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Om det dyker upp fler frågor eller projekt, tveka inte att höra av dig! Tack igen och ha en härlig dag! Bästa hälsningar, Mattias
Mycket trevligt bemötande. Uppskattade att de kom ut och tittade på plats innan arbetet utfördes. Arbetet utfördes enligt överenskommelse. Uppskattade uppföljning efter avslutat arbete med information om vad som utförts. Härligt med hantverkare som håller vad de lovar. Nöjda kunder :-)
Hej Eva, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och arbetssätt. För oss är det viktigt att se till att allt blir rätt från början och att våra kunder känner sig trygga genom hela processen. Att hålla vad vi lovar är en självklarhet för oss, och det är extra roligt att höra att du är nöjd! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp i framtiden. 😊 Hälsningar Mattias
Smidigt och lätt och bra support
Hej Lars, Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder och det är kul att höra att du är nöjd med vår support. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen! 😊 MVH Mattias
Fick snabb återkoppling på uppdraget jag lagt ut på Offerta. De kunde komma samma dag. Gav ett rimligt och jämförelsevis bra pris. Snabb installation. Gav också råd att installera lastbalansering, också rimligt pris. Väldigt nöjd. Kommer att återkomma om andra elektrikerjobb behöves i huset.
Hej Mikael, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med både installationen och våra råd. Att hitta lösningar som passar kundens behov är viktigt för oss, så det är extra kul att höra att du uppskattade det. Du är alltid välkommen att höra av dig när du behöver hjälp med fler elarbeten i framtiden! 😊 Allt gott, Mattias
Oerhört bra! Mattias är kunnig, vägledande och har hjälpt oss på ett superbra sätt. Han är också tydlig i sin kommunikation och väldigt tillmötesgående. Han förklarade tydligt problemet med vår utebelysning och presenterade förslag på lösning. Han lyssnade in på våra önskemål och vi kände oss trygga i hela processen. Rekommenderas varmt!
“Wow, stort tack för de fina orden Per! Det betyder verkligen mycket att höra. Det var ett nöje att få hjälpa er, och vi är glada att ni kände er trygga genom hela processen. Ert engagemang och tydliga önskemål gjorde det också lätt att hitta den bästa lösningen. Hör gärna av er om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver!”
Anlitades för att byta huvudsäkring. Mattias gav ett mycket trevligt och professionellt bemötande och var mån om att jag som kund skulle bli nöjd. Kunde utföra arbetet snabbt och effektivt. Mycket nöjd!
“Stort tack för de fina orden! Det gläder mig att du är nöjd, och det var ett nöje att få hjälpa till. Jag strävar alltid efter att göra arbetet smidigt och se till att kunden känner sig trygg. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något framöver!”