Hjälpsamma och proffsiga. Tack!
Isoleringslandslaget AB
Välkommen till Isoleringslandslaget! Vi är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Med de bästa och mest miljövänliga materialen på marknaden ser vi till att hålla ditt hus varmt och energieffektivt. Spara både pengar och var vänlig mot miljön genom att göra av med mindre energi när vi tilläggsisolerar din vind med miljöanpassad...
226 omdömen om Isoleringslandslaget AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt bemötande och arbetet blev som planerat med lösullsisolering på vinden. Nöjd kund..
Väldigt trevliga och tillmötesgående samt serviceinriktade med rätt kunskap
Otroligt proffsigt skött från ax till limpa:)
Bra bemötande Professionella. Vinds isolering lösull.. Märker en klar förbättring på värmen i huset.
Really nice company! Good job and perfect communication
Bara positivt snabb service och trevlig personal
Trevlig personal med lokal förankring. Vi hade varit på studiebesök på Toppcell och fått en bra presentation av produktion och produkt. Utförandet av isoleringen gjordes vad jag bedömer på ett noggrant och proffsigt sätt. Isoleringen gjordes av vindbjälklaget på min verkstadsbyggnad.
Gjorde ett bra jobb och kom tidigare än avtalad tid!
Funkar perfekt kommer i tid super bra jobb
Mycket proffsigt bemötande och kontakt av Micke. Han kom ut på plats och gjorde en inspektion av min vind. Då jag ville höra vissa saker själv var det inga problem, fick både hjälp och råd med hur man kunde lösa de problemen som kom upp under renoveringens gång. Väl på plats har de gjort ett mycket snyggt arbete och var försiktiga med kablar och kondens isolerade ventilations rör. Jag är mycket nöjd med deras hjälp och skulle rekommendera Isoleringslandslaget till alla som behöver hjälp att blåsa cellulosa/lösull.
Snabb,trevlig service och till ett bra pris.
Enkelt och proffsigt bemötande i kombination med unikt bra produkt gjorde valet enkelt.
Dyrt och fel betalningsfrist………………
Strålande snabb service, trevlig personal. Hyfsade priser. Bara gott att säga
Som vanligt får vi ett proffsigt och engagerat bemötande samt snabb behandling av vår order!
Bara.massa +++++++. Allt till belåtenhet från första kontakt till utfört arbete.
Snabbt och mycket väl utfört arbete.
Bra grabbar, snabba och serviceinriktade
Fick snabbt hjälp med att fixa min kallvind med mögelproblem. Priset var rimligt.
Hej! Tog lite väl 1 år för att få offert på isolering av vindsutrymme. Troligtvis hög belastning och efterfrågan förra året med få antal bilar och anställda. Väl detta år efter påminnelse efter prisförfrågan gick det snabbt att få offert, beställning och leverans under 2 veckor. Väl på plats två bra killar som gjorde jobbet samt höll rent efter sig. Skillnad i värme på övervåningen iom isolering. Blir intressant att se till vintern om man märker något.
Proffesionellt och ansvarstagande.
Vi i vår förening hade beställt tilläggsisolering av vindarna i våra 19 hus. Vi är mycket nöjda! Det gick snabbt och smidigt trots stora fordon på gatan. Killarna jobbade snabbt och de var mycket trevliga!
Bra bemötande och proffsigt utfört.
som en beställning mellan hantverkare borde fungera från offert till utfört arbete! Kanon!
Trevlig säljare och kompetent personal som utförde arbetet.
min upplevelse är jättebra!, vi anlitade företaget för att isolera lösull i en nyproduktion av en villa i Falun, ytterväggar, mellanbjälklag samt vind. mvh Daniel
Bra bemötande hela vägen från offert till utfört arbete. Grabbarna som isolerade min vind var både snabba o trevliga.
Bra bemötande, kom vid utsatt tid, bra utfört jobb!
Fin kommunikation, snabbt på plats och väl utfört arbete!
Bra mottagande och service, förväntar att produkt uppfyller samma kvalité.
Mycket bra leverans avseende kvalite och tid / Martin
Allt har funkat bra förutom att nu efteråt så ramlar det ned isolering från takfoten och det är mycket irriterande.
Otroligt bra projekt, bra ledning, toppen kommunikation och ffa toppenkillar som var ute och kämpade hårt till ett väldigt bra resultat. Supernöjd och mina varmaste rekommendationer.
väldigt professionellt , bra bemötande, snabba leveranser, ser nu framemot att vi hittat en väg att gå samman med oss på TopCell AB Med vänlig hälsning Tommy Andersson VD TopCell AB
Bra bemötande av både säljare och utförare. Känns inte som att det kan bli bättre.
Smidigt och bra den dagen arbetet gjordes. Vi hade däremot stora problem att få offerten, nåt systemfel sa man.
Helt ok ,,,,,,,,,😀...........
Det gick snabbt och smidigt,skönt att slippa isolera själv. Nöjd!
Mycket trevligt bemötande av säljare samt av de som utförde arbetet hos oss. Våra förväntningar var att det skulle bli ett varmare hem. Snabbt jobb från början till slut. Isolering av vinden.
Supertrevliga och bra utfört jobb !
Snabba offerter och proffsigt bemötande.
Toppenbra grabbar och mycket bra utfört. Rekommenderas till andra
Trevliga, snabba och finfint resultat. Supernöjd!
Bra kommunikation och vänligt bemötande med proffsig personal.
Trevligt bemötande Snabb offert Snabbt och bra utförande
Proffesionella och kunniga. Arbetet fixades under en dag. Fort och effektivtp
Enkel offert, trevlig personal vid utförandet, snabbt och effektivt. Inga problem!
The work was done quickly and qualitatively, we are satisfied.