Kunniga och snabba Lätt att få tag på
IT-fixarna AB
35 omdömen om IT-fixarna AB
Sedan starten hos Reco 2026
Lätt få kontakt med efter tips! Handläggaren fick mig med bra info att tänka om från laptop till ny IPad med tangentbord! Köpte dem och sedan hjälp lägga in det jag behövde - installera skrivaren, Adobe, info om spara i Drive!
Enkla att nå. Slipper robothjälp. Snabb hjälp och vänligt bemötande. Kan bara ge beröm.
Det räcker igentligen med ett ända ord Jättebra, så enkelt är det 👍
Mycket bra hjälp! Martin en mycket avslappad ock kunnig person!
Vänligt bemötande, fin service, ingen stress. Förklarade i lugn och ro hur installationen av boxen fungerade. Kommer att rekommendera IT-fixarna i framtiden som en bra firma att kontakta.
Allting var jättebra Vill inte ha den här typen av förfrågningar, det är ett par stycken varje dag i e-posten, jag har annat att göra
Uppdraget var att installera Office på en ny dator, en version som jag köpt online. Jag ville alltså inte ha prenumerationen. Detta lyckades inte. Vidare skulle kontakter i Outlook föras över till nya datorn, det lyckades heller inte. Nu fungerar det mesta, men fortfarande i betalversionen. Jag kommer att ta kontakt för att för att få till stånd ett nytt hembesök, detta inom garantin.
Jag har fått ut den önskade informationen från min kraschade dator, så jag är nöjd.
Mannen som hjälpte mig hade inte knutit upp skosnörena när han tog på sin skorna och gjorde sönder skohornet.
Trevlig och kunnig personal. Snabb service
snabb och kunnig mycket bra fixade det samma dag som jag rinde👍👍👍👍
Jag fick en man som jag tror bara jobbade deltid eftersom han också hade pension. Han gjorde ett strålande jobb med att fixa min internet som låg nere. Det var ett riktigt detektivarbete som tog flera timmar att åtgärda.👌👏
Snabba och trevliga. Enkelt att arbete med.
Jättebra o snabb service trevligt bemötande
Trevlig man som löste våra problem snabbt och enkelt.
Snabb o bra sevice ! Jättetrevligt bemötande !
Väldigt trevligt bemötande. Kom på utsatt tid. Fixade min dator till belåtenhet. Måttligt pris. Ingen reseersättning. Bytte batteri på min dator, som har fungerat perfekt sedan dess.
Snabb och kompetent service. Problemet löste sig direkt.
Inga problem med det mesta.Trevligt bemötande.Bra att tipsa andra behövande.
Trygg och engagerad löste Martin mina problem.
Precis vad jag behöver hjälp med och inte kan själv
Kunnigt, trevlig och snabb. Prisvärt.
Behövde hjälp med att bygga om mitt trådlösa nät då det tidigare gått end of life. Istället för att fortsätta investera i befintlig teknik föreslog IT-fixarna att jag skulle välja annan teknik och leverantör som erbjöd en bättre och betydligt billigare lösning. Den implementerades snabbt och effektivt, utan större avbrott, så att jag nu har ett framtidssäkrat trådlöst nät till en mycket rimlig kostnad.
Kort och effektiv hjälp. Flexibla till lösning av kompletterande i problem efterhand. Mkt bra kompetent service.
Martin på IT-fixarna är kunnig, effektiv, pedagogisk, klok, hjälpsam och mycket trevlig. Rekommenderas varmt! Jag är 100% nöjd. //Marita S
Snabb hjälp när den behövs. Säker och erfaren problemhantering.
Snabb insats och för ett rimligt pris.
anlitad de 2ggr jättenöjd med resultat
Min upplevelse av it-fixarna är enbart positiv.mycket kunniga och har stark serviceanda. Jag har fullt förtroende för deras tjänster och gott mycket bemötande. Jag skulle rekomendera it fixarna 100 procent.MVH Ingela Magnusson.
snabba "leveranser" och kunniga tekniker både på telefon och vid hembesök
Jag upplevde IT-fixarna som kunniga, hjälpsamma och att de ställde upp när jag hade problem. Allt har inte löst sig men för att man lagar 1 sak då visar det sig att det finns ett annat problem och så här långt har IT-fixarna klarat av detta riktigt bra ! Stig Wallin
Toppen att få hjälp med vår nya dator. Vi fick hjälp med att installera det som skulle installeras, lägga över foton och dokument från vår gamla dator som lagt av och fick svar samt hjälp med massa frågor. Ovärderlig hjälp och det hade tagit oss ett par veckor - om vi ens hade löst det.
Itfixarna är lätta att få kontakt med Är proffsiga kunniga trevliga Gör alltid ett bra jobb
Tidigare erfarenhet av IT-fixarna mycket, mycket positiv. Fick senare problem med min skrivare. Vid första teknikerbesöket för att avhjälpa skrivarproblemet förblev problemet olöst. Efter någon dag besök av en annan tekniker löstes problemet på ett utmärkt sätt. Har i grunden en mycket positiv uppfattning om IT-fixarna!