JD Bil

JD Bil

jdbil.se
  • BadgeThreeYears

JD Bil är mer än bara en bilhandlare; vi är din tillförlitliga bilpartner när det är dags att sälja eller köpa bil. Vårt fokus ligger på kundnöjdhet och kvalitet genomsyrar hela organisationen. Med ett brett utbud av bilar, erbjuder vi en lösning för varje bilbehov. Vi är stolta att erbjuda en smidig och rättvis process för...

63 omdömen om JD Bil

Sedan starten hos Reco 2023

David P
Skrev om JD Bil

Super trevliga och tillmötesgående säljare! Vi var i kontakt med både Jacob och David som båda var väldigt tillgängliga under processen och gav oss ett proffsigt bemötande från start till mål! Ska man komma med något typ av konstruktiv feedback kunde bilen varit något bättre städad invändigt men det kan å andra sidan varit många som provkört. Är ni sugna på ny bil så är det JD bil ni ska åka till! :)

Petter W
Skrev om JD Bil

Trevligt bemötande och ärlig diskussion om pris på inbytesbil som hade gått långt… Allt var precis som överenskommet vid leverans en vecka senare!

Lars Ivar H

När jag köpte min Audi A6 Allroad 2018 i maj-25 fick jag ett väldigt bra bemötande av Alexander som var trevlig och kunde hjälpa till med upphämtning på stationen etc. Bilen var väldigt fin likt på bilderna och det blev affär samma dag! Dessvärre märkte jag redan samma kväll ett missljud från motorn som inte uppkom vid provkörning. Det visade sig enbart komma när motorn svalnat och oljetrycket lagt sig, men motorn fortfarande inte var helt kall (när den varit avstängd ca 2 timmar). Jag kontaktade Alexander dagen efter...

Mihai Marius D

Rekommenderar !!! Rekommenderar !!! Rekommenderar !!!

Christofer E

Köpte nyligen bil från JD bil och är otroligt nöjd med hela upplevelsen! Säljaren Alexander var väldigt professionell, lyhörd och tillmötesgående. Han gav verkligen ett intryck av att vilja kundens bästa och hela processen kändes trygg och smidig. Rekommenderar varmt, så nöjd med bemötandet från Alexander!

James Henrik B

Extremt härliga och bra kundbemötande från Alex. Väldigt snäll personal där inne oxå! God kaffe var de oxå

Alexandra H

Jag är så nöjd, kunde ej blivit nöjdare. Kommer definitivt på ett kärt återseende. Ett sådant engangemang och stödet och hjälpen man fick, super super nöjd och rekommenderar starkt!!

Daniel G
Skrev om JD Bil

Trygg bilaffär med seriös bilhandlare👍

Amar C
Skrev om JD Bil

Grym upplevelse när jag sålde min bil till Alex! Trevliga och snälla och väldigt serviceminded! 10/10

Ahmad S

Mycket bra service … Trevligt bemötande

Hans Anders Mikael J

Bra och trevlig bemötande och smidig affär. Bilen var i topp skick som framgick och vi är jätte nöjda med bilen.

Lisa O

Väldigt bra bemötande! Seriösa, trevliga och genuina. Är jättenöjd

Mia Anael Ayline Eva D

Mycket bra bemötande och hjälpsam personal. Smidig affär och jättenöjda med vårt bilköp. All information vi fick och bilder innan vi hämtade bilen var till 100% korrekt, kan varmt rekommendera bilfirman med denna hjälpsamma personal. Tack för ett bra köp Alexander.

Robin S
Skrev om JD Bil

Riktigt bra grabbar Smidig affär och trevligt bemötande

Daniella M

Smidig affär, nöjd med bilköpet!👍🏼

Kristoffer G

Nöjd med fordon och bemötande. Bra service och hjälpsam personal. Kan rekommenderas!

Eric N
Skrev om JD Bil

Trevliga, seriösa och enkla att ha att göra med! Sålde en bil till dom, och affären var väldigt smidigt och snabb!

Juliette K

Riktigt trevliga och kunniga killar som jobbar på JD bil, tack för ett otroligt bra och proffsigt bemötande när vi va inne för att titta på en bil.

Martin B

Guldpersonal och guldbemötande!

Marin B
Skrev om JD Bil

Seriöst företag som verkligen tar hand om sina kunder. Köpte bil i somras och kunde inte önskat om en bättre och smidigare bilaffär! Kommer verkligen tillbaka

Marcus K
Skrev om JD Bil

Jag hade en bra upplevelse hos JDJ Bil när jag köpte min volvo. Personalen var hjälpsam, kunnig och gav mig all information jag behövde. Bilköpet gick smidigt och jag är mycket nöjd med mitt köp. Rekommenderar varmt JDJ Bil för deras professionella service! Tack David

Kerstin B

Proffsigt bemötande och kändes verkligen tryggt att köpa en bil från JD Bil. Personalen var genuint intresserade av att hjälpa mig för att uppnå mina förväntningar. Jag upplevde säljaren ärlig och därför fick en fantastisk bil följa med hem.

Jakob Jan Anders H

Mycket bra service och smidig affär. Tack David och Jakob!

Brano F
Skrev om JD Bil

Jag är inte nöjd med servicen, mycket dålig upplevelse. Skulle inte rekommendera till någon.

Maryam M
Skrev om JD Bil

Köpte min Mercedes A180 D och är supernöjd med affären och det trygga och genuina bemötandet som man ofta kan sakna bland säljare. När det är dags att byta ut pärlan kommer jag definitivt att vända mig hit igen. Tack David & Jakob!

Klaus M
Skrev om JD Bil

Trevlig bemötande och bra bilar gjorde att vår beslut att köpa kom snabbt

Markus E
Skrev om JD Bil

Mycket bra service och trevligt bemötande

Katarina N

Trevliga och proffsiga. Hjälpsamma och bra på alla vis. Rekommenderar JDBil

Rebaz M
Skrev om JD Bil

Blev väl bemött på JD bil vid köpet av min Volvo V40. Bra service och kan definitivt rekommendera David och Jakob vid bilköp!

Toni B
Skrev om JD Bil

Kunde inte blivit bemött bättre av säljaren David! Han kan sin grej och även hans kollega Jakob hjälpte mig att välja rätt bil och däck Kommer verkligen komma tillbaka hit

John H
Skrev om JD Bil

Trevligt bemött och serviceinriktad personal, blev ett köp på en annan bil än vag jag tänkt som blev positivt.

Anders B
Skrev om JD Bil

Min bästa rekommendationer till kundbemötande fakta inget sälj snack och super nöjda med Volvo XC60 i topp skick vi kommer tillbaka och köper nästa bil.

Georges D

Jättebra bemötande av personalen, väldigt duktiga och väldigt hjälpsamma. Det blir fler köp av denna bilhandlare.

Eryk S
Skrev om JD Bil

Trevliga, och lättsamma att prata med.

Ida K
Skrev om JD Bil

Supertrevligt och professionellt bemötande! Kändes väldigt tryggt att köpa bil från denna firman.

Joachim L

Trevligt bemötande från första stund och jättetrevlig personal

Sargon E
Skrev om JD Bil

Mkt nöjd med både bilen jag köpt och servicen jag fick i samband med mitt köp.

Elias M
Skrev om JD Bil

Blev en Toyota som vi är väldigt nöjda med, andra bilen nu som är köpt på JD bil👍🏻

Bo Leif Ivar A

Mycket Mycket bra med Allt Från första kontakten till leverans Mitt köp BMW 325 cabb

Emelie H
Skrev om JD Bil

Otroligt bra bemötande och grym service! Kommer definitivt låta JD bil köpa och sälja mina nästkommande bilar. Tack för en pålitlig och trygg affär!

Tafferel H

Smidig affär och trevliga säljare! Kan starkt rekommendera JD bil👍🏼

Daniel M
Skrev om JD Bil

Mycket trevliga och proffsiga! Rekommenderar starkt!

Patricia G

Supertrevliga och bra service! Väldigt nöjd med mitt köp

Mikael A
Skrev om JD Bil

Väldigt trevligt bemötande och inget krångel. Rekommenderas!

Christian B

Trevligt bemött från ankomst till avgång. Bilen var lika fin som jag fick beskrivet i telefon. Bmw 320d

Jan R
Skrev om JD Bil

Trevlig och bra service Känns som om Jacob inte bara vill sälja en bil utan han vill behålla kunder och skapa en längre relation. Jag är nöjd med min upplevelse

Kristina G

Super nöjd med vårt köp! Tack till David & Yacoub på JD Bil för bra service, kan varmt rekommendera :)

Michael G

Nöjd med min Volvo som jag handlat, bra service och trevlig personal!

Roni K
Skrev om JD Bil

Superservice och fantastiskt bemötande! Säljarna är kunniga och bilen var i väldigt fint skick!

Samuel N
Skrev om JD Bil

Toppen bemötande och snabb service