En profistionell och vänlig bedömning av systemet som resulterade i justeringar. Arbetena utfördes enligt bedömningen.
Ett VVS AB
Ett VVS AB är er lokala rörmokare och fastighetsskötare i Vaxholm, Järfälla och Solna! Vi har funnits sedan 1994 och hjälper till med i princip allt till er villa, radhus eller lägenhet. I vårt team ingår personal med en bred kompetens som varit med sedan starten. Självklart är vi auktoriserade av Säkert Vatten certifikat samt...
119 omdömen om Ett VVS AB
Sedan starten hos Reco 2024
Kan varmt rekommendera EttVvs. Duktiga arbetare som är trevliga och gör ett mycket bra jobb. EttVvs vet vad som sysslar med! Mvh Eva
Kontakten med Ett VVS AB sker via vår tekniska förvaltare. Jag har därför ingen personlig kontakt med denna leverantör. De var snabba med att fakturera.
Mycket nöjd med Ett VVS. Blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. De uppfyllde våra förväntningar och hjälpte oss att lokalisera vad som var fel så vi kan gå vidare med att lösa problemet.
Professionell och bra bemötande samt snabb och korrekt service
Ringde tror det va 4 eller 6 andra bolag innan jag hittade Ett VVS ingen av dem svarade eller ens har ringt tillbaka. Ringde Ett VVS en gång och de löste allt. Samma dag kom de ut och kollade på min VVB som hade börjat läcka och inte kunde lagas. Efter lite diskussion så kom de med tre pris förslag på tre olika produkter och prisklasser. En gammal VVB på ren el och två olika storlekar på en VVB med inbyggd värmepump. De kunde redan komma dagen efter och börja installera. De gjorde samtidigt några små jobb på andra delar...
Tack för ert fina omdöme! Vi kommer aldrig glömma er heller efter att vi fick göra installationen genom att klättra in och ut genom ett fönster för att få till det. Det blir extra kul när det är lite komplicerat men går ändå, det här yrket handlar ju om problemlösning :)
Installationen gick jättebra och jag är supernöjd.
Mycket bra och kunniga. Hjälpte oss på ett mycket bra sätt
Tack för ert fina omdöme! Det var vårt nöje
Tydlig och bra offert Professionell personal Trevligt bemötande och stor kunskap Höll utlovad leveransdag och tid
Tack för ert omdöme! Hoppas ni får en bra besparing med er nya värmepump. Och att dämparna gör skillnad för ljudnivån, det var ju ett test hos dig för att se effekten.
Snabb återkoppling via telefon. Haft 2 besök vid 2 olika tillfällen. Felsökning och service av en Comfortzone CE50. Felet kunde tyvärr inte åtgärdas. Resultatet blev beställning av en ny Comfortzone RX95. Offerten kom otroligt snabbt. Besök för utbyte bokades snabbare än vad vi trodde. Ett otroligt professionellt och trevligt bemötande både via telefon och vid båda besöken. Väldigt kunnig personal.
Tack för ert fina omdöme! Det ingår fri telefonsupport så ni är varmt välkomma att ringa om det är nått mer vi kan hjälp till med kring pumpen.
Super bra från första samtal tills jobbet var klart.
Tack! Inte varje dag vi sätter de dimensionerna! Så tack för utmaningen!
Väldigt trevliga och snabba! Proffsigt!
Bra genomfört jobb och tydlig kommunikation.
Vi fick bästa möjliga hjälp och är mycket nöjda!!! Mvh John
Bra och proffsigt utförande.
Fixade vår Nibe panna på en halvtimme. Mycket bra. Missförstånd gällande 1a bokade tiden då ingen dök upp.
Tack för ert omdöme! Ber om ursäkt igen att vi missade ert första besök, det var tyvärr mitt fel.
Det var stopp i duschen och de kom kl 12 samma dag och allt blev klart på en gång.
Utmärkt utfört arbete på utlovad tid!
Proffsigt jobb, synd att Nibe.vsr så långsamma med leveransen.
Det var lätt att få kontakt med er. Ni kom inom ett par dagar på utsatt tid. De tre kranarna som monterades fungerar som de ska. Allt gick lätt och snabbt och alla var trevliga.
Snabb och bra hjälp med ny varmvattenberedare. Vi är mycket nöjda.
Personalen var trevlig och jobbade proffsigt. Kom i tid och informerade hanteringen av varmvattenberedaren på ett bra sätt
Snabb och bra service. Trevlig och proffsig installatör.
Toppen trevligt bemötande. och bra utfört jobb
God service och bemötande, rekommenderas.
Ok installation men dålig återkoppling kring ett problem som uppstod vid installation, inte fått ett svar på 2 månader. Tråkigt avslut som hade motverkats med bättre kommunikation.
Hej. Problemet som uppstod var ej relaterat till VVS eller installationen av värmepumpen. Det rörde en dörr som ni ville ha hjälp att hitta en snickare till. Tyvärr fick vi inte tag i någon snickare som hade tid innan semestern. Då vi inte har egna snickare anställda är det svårt för oss att påverka när de är fullbokade.
Jag fick fantastiskt fin hjälp och mycket trevligt bemötande av EttVVS I Vaxholm. De är vår fastighetsskötare och alltid både vänliga och hjälpsamma.
Snabb hjälp med installation av kommod.
Bra bemötande via telefon i samband med bokningen. Arbetet genomfördes på rätt dag enligt ök. Åtgärdade frostsprängt rör enl. överenskommelse samt byte av blandare i köket. Dessvärre fungerade inte kontaktformuläret på hemsidan men allt fixade sig i samband med muntlig kontakt.
Kompetent och pålitlig service
Nöjd med utförandet av byte av kökskran. Men notan väl saftig för en halv timmes arbete. Service bil 476 kr bor en kilometer från firman. Förbrukningmamateriel 150 kr ? allt fanns I förpackningen av kranen inköpt på Bauhaus. Fast montering 2500kr skattereduktion 1562kr Moms781,50. Att betala 2346 kr alldeles för dyrt !!!
Hej. Ledsen att ni känner så. Det är vårt fasta pris för installation när ni själva har köpt blandaren. Priset fick ni i förväg så jag är lite förvånad över att ni i efterhand upplever det som dyrt. Hoppas ni ändå är nöjd med arbetet samt att vi kunde komma dagen efter för att hjälpa er. Servicebil måste vi ha samt att det är enligt skatteverkets regler för att kunna få ROT avdrag samt det är där vi har våra verktyg.
Väldigt trevlig och arbetsam montör ( Leo) som gjorde vad han skulle efter felsökning. Men tyvärr blev det inte tätt och han tror hela kärlet behöver bytas. Vi väntar nu på en offert för att lösa problemet en gång för alla.
Trevligt och professionellt! Jag är mycket nöjd. Om jag någon gång behöver hjälp med VVS igen vet jag vart jag vänder mig!
De utförde ett professionellt arbete. Enda nackdelen var att de inte kom vid första bokningen, på grund av sjukdom, men jag blev inte informerad och fick inget svar när jag ringde.
Professionell, effektiv och vänlig service. Rekommenderar Ett VVS AB varmt.
Fantastisk service av värmepump från Ett VVS AB! Proffsigt bemötande, noggrant utfört arbete och värmepumpen går som ny. Extra stort tack till vd Leo för tryggt ledarskap och ett företag som verkligen sätter kunden i första rummet. 5 av 5 stjärnor! 🌟🌟🌟🌟🌟
Som förväntat, utfört enligt beställning. Bra!
Va kul att höra att ni är nöjda! Vi återkommer om ett år när det är dax för service på er värmepump.
Snabb service och trevliga killar som vi anlitat flera gånger i vår förening. Rekommenderas.
Took lot of time, not good in communication. I have tried several weeks after they have troubleshoot the problem
Im sorry for the late response time!
Snabb bra service vid flera tillfällen
Tack för det fina omdömet, det var kul att höra!
Vi kan lita på ett VVS att de tar hand om vår brf.
Bra, snabbg utfört. Trevlig rörmaksre.
Efter att vår 18 gamla värmepymp havererade fick vi snabt hjälp av Ett-VVS med val av ny värmepump och installation. Utrymmet för värmepumpen är mycket begränsat, men installationen fixades ändå galant. Ett extra tack för ordnade mitt igensatta avlopp under gamla värmepumpen.
Tack för det fina omdömet. Det var faktiskt en av de svårare installationerna den här våren.
Fick välbehövlig genomgång av värmepannan som krånglat. Och korrigering av inställningar som inte var gjorda korrekt vid installation. Tack
Jag fick snabbt hjälp med att installera en ny varmvattenberedare. Trevlig o kunnig person som gjorde jobbet o bra information från företaget. Rekommenderar gärna till andra! Vid ett tidigare tillfälle hade jag kontakt med företaget maa kyla o frusna ledningar. Då fick jag också professionell hjälp per tf.
Hej. Tack för din feedback, jag ska hälsa han som var där :)
Helt ok, trevlig kille som löste felet med lite Silikon. Men 1500 spänn efter Rotavdrag för 20 min jobb är lite häftigt. 🥺
Hej, vi åkte ut till er på en felsökning av er läckande WC. Det tar vi en fast kostnad för som är vår minidebitering där ingår servicebil samt arbetstiden för felsökningen. Den här gången var det ett enkelt fel som kunde åtgärdas på plats. Vi tog inte något betalt för åtgärden utan endast felsökningen. Jag är ledsen om jag varit otydlig med priset för felsökningen i förväg.
Trevligt bemötande, hjälpsamma, snyggt utfört arbete.
Trevligt och proffsigt bemötande, snabbt agerande och tydlig konsultation kring vad vi behövde åtgärda och varför. Kan varmt rekommendera Ett VVS AB
Jag blev välbemött, det var trevligt och jobbet var utfört på bästa sättet. Men, jag bad om offert för lite ändringar i badrummet och jag väntar på den fortfarande
Trevliga servicetekniker som tyvärr inte kunde lösa mitt problem med klent flöde i kallvattenkranen i köket trots byte av blandaren till en ny dyr sådan.
Hej. Tyvärr beror felet med flödet på en koppling i fastigheten längre bort från er lägenhet. Vi har kontakt med bostadsrättsföreningen, kopplingen som stryper flödet är svår att komma åt och kräver ett större ingrepp.