Övrigt i Hallstahammar

8 rekommenderade övriga företag i Hallstahammar kommun

• 8 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hallstahammar?

• Åsalill Christin A
    Åsalill Christin A: Har nu flyttat två gånger med denna trevliga och effektiva flyttfirma 👍👍
    Anita Elisabet J
    Anita Elisabet J: Alltid så bra!! Torbjörn vet vad han gör.
  • Diana Charlotta B
    Diana Charlotta B: Vi blev fantastiskt bemötta av vetrinär och sjukgymnast när vi kom in med vår sjuka hund Piki. Vetrinären undersökte henne och va så lugn och försiktig. Ett riktigt proffs! Tyvärr fick vi ta bort vår fina hund då hon bara blev sämre. Vi vill tacka detta fantastiska ställe, vi hade turen att få samma veterinär när vi kom tillbaka för att låta vår Piki somna in. Allt gick lugnt och fint till. En väldigt jobbigt stund såklart men personalen på plats gav oss tid, och trygghet
    Per Bertil Mikael L
    Per Bertil Mikael L: Vill ni anlita en snickare som lämnar ärliga och rimliga offerter, samt framförallt gör ett fantastiskt gott arbete - då är Denis på Extenter ett väldigt bra val. Mycket kommunikativ och intuitiv, vet vad kunden vill ha och är inte rädd att föreslå förbättringar. Vi anlitade Extenter att bygga en garderob och en platsbyggd bokhylla i vårt nya hem och vi kan inte vara mer nöjda - bra mycket bättre än vi hade förväntat oss, till det pris vi kommit överens om. Rekommenderas med andra ord varmt.
    Mats J
    Mats J: Väldigt trevliga och duktiga snyggt jobb
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hallstahammar?