Övrigt i Sala

16 rekommenderade övriga företag i Sala kommun

• Yasmin A
    Yasmin A: Fantastiskt bra service och kvalitet på produkterna samt mycket trevlig personal!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sala?

• Oskar Karl Elis E
    Oskar Karl Elis E: Perfekta pizzor, trevlig personal och härlig atmosfär!
    Eva Ingrid Kristina E
    Eva Ingrid Kristina E: Mycket trevlig och serviceinriktad personal som hittar lösningar på allt och ingenting är omöjligt, även gällande torkarblad.
    Khaled A
    Khaled A: Snabbt service och trevlig bemötande 👍
  • Gustaf Lennart Vilhelm H
    Gustaf Lennart Vilhelm H: Hej Malin. En bekant tog med mig till Everlund rastplats idag. Vi skulle fika o ha det lite trevligt, o trevligt hade vi, Vilka underbara smörgåsar vi åt. Du sparar verkligen inte på pålägg, o det tror jag att du vinner på i längden. Det var ju inte bara smörgåsar, det var faktiskt nästan en liten affär. Vi bor i Sala, o vi har redan bestämt att göra fler besök dit. Vi träffade säkert 10-12 personer samtidigt, som var där o handlade, alla berömde din "affär", som helt underbar. Jag önskar dig all framgång i fortsättningen. Vänliga hälsn. Lennart Hemdal, som jobbat i rest o hotell i många år.
  • Roland E
    Roland E: Curlingklubben har nu ny pist i en 2-banorshall, samt får till sommaren bowlsbanor i fullängd förmodligen de ända i Sverige. Hemsida : http://www.laget.se/silverstenen
    jolle o
    jolle o: hon e gaska så söt den där liselotte
  • Anita K
    Anita K: Vi fick ett tryckimpregnerat staket i lösvirke uppsatt kring en tomt på ca 1500 kvm av två snabba och mycket trevliga snickare, som inte ville ta några onödiga pauser, utan bara en snabblunch. De snickrade också till några extra grindar och lite annat småfix i anslutning till staketet.
  • 1.0
  • 1.0
    1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sala?