Majvie Karola Vilhelmina N:
Vi är väldigt nöjda med Elli och hennes personal! Vi har det alltid rent och fräscht efter att de har varit och städat hos oss, de är mycket trevliga och glada!!
Mvh
Majvie
Christian P:
Deras Ciao Ciao är stands godaste och måste verkligen upplevas! Maten är fräsch och prisvärd.
Uteservering ett stort plus! Min nya favoritrestaurang helt klart.
Ahmad E:
Vi har anlitat Peters proffstjänst till renovering av badrum, kök och byggnation av uteplats! Otroligt tillmötesgående och vettiga killar! Stor kompetens och handlingskraft i ett litet bolag.
Rekommenderas starkt!
Mats H:
Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
Patrik Mikael Craig S:
Har låtit tillverka en rad olika smycken hos Wahlströms guldsmide, har alltid varit otroligt nöjd med både hantverket och servicen. Kan varmt rekommendera Wahlströms guldsmide om man vill köpa smycken som är specialtillverkade.
Jenni Angelica F:
Vi är så nöjda med vårat nya kök!
Vi hade ett 50år gammalt kök och vi ville byta ut allt. Carina på köksexperterna hade många bra idéer och det hjälpte verkligen att få se köket uppritat i 3D för att få en tydlig bild av hur fint det skulle se ut i slutändan.
Carina är mycket engagerad och mån om att göra allt för att kunden ska bli nöjd. Riktigt fin och personlig service. Jag kan varmt rekommendera att köpa kök av köksexperterna.