Övrigt i Halmstad

76 rekommenderade övriga företag i Halmstad kommun

• Dan A
    Dan A: Vi har fått mycket bra övningar och verktyg till fortsatt arbete med vår hund. Vi har fått bra förtroende Beatrice. Vi rekommenderar Nära Hund.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

• Linnéa O
    Linnéa O: Bäst i stan! Proffsig och så trevlig
  • 3 omdömen
    Tino K
    Tino K: J-A Bygg utförde ett väldigt bra jobb med vår utbyggnad. Kunnig och lösningsorienterad. Vi är väldigt nöjda!
  • Anna M
    Anna M: Proffsigt bemötande, inlyssnande, reflekterande. En fantastisk bra coachning som verkligen gett mig rätt verktyg att jobba med
  • Stefan Henrik Ingemar L
    Stefan Henrik Ingemar L: Kompetent och väl utfört arbete.
  • 2 omdömen
    Majvie Karola Vilhelmina N
    Majvie Karola Vilhelmina N: Vi är väldigt nöjda med Elli och hennes personal! Vi har det alltid rent och fräscht efter att de har varit och städat hos oss, de är mycket trevliga och glada!! Mvh Majvie
  • Christian P
    Christian P: Deras Ciao Ciao är stands godaste och måste verkligen upplevas! Maten är fräsch och prisvärd. Uteservering ett stort plus! Min nya favoritrestaurang helt klart.
    Louise H
    Louise H: Mycket nöjd med resultatet! Rekommenderar varmt❤️
  • Ahmad E
    Ahmad E: Vi har anlitat Peters proffstjänst till renovering av badrum, kök och byggnation av uteplats! Otroligt tillmötesgående och vettiga killar! Stor kompetens och handlingskraft i ett litet bolag. Rekommenderas starkt!
  • Carl mikael anders G
    Carl mikael anders G: Snabbt och smidigt från första samtal till färdigt arbete. Nogrann och kunnig.
    Maximilian B
    Maximilian B: Tummen upp för utbudet och personalen!
  • Åsa T
    Åsa T: Vilken service!! Alltid hjälpsam snabb och lösningsfokuserad! Bästa verkstan jag haft att göra med!
  • Niclas E
    Niclas E: Bra bemötande och bra massörer 👌
  • Mats H
    Mats H: Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
    Vincent R
    Vincent R: Jag är super nöjd! :) Rätt företag att anlita om du vill ha det rent och snyggt till ett bra pris!
    Gordonas K
    Gordonas K: Fantastiskt trevlig företag som tar oss iväg olika resor i Sverige. Företagen sprider mycket kärlek och är trevlig resa företag seriöst
    Mostafa S
    Mostafa S: Ej fått min vinst på 70 kr andel
  • Patrik Mikael Craig S
    Patrik Mikael Craig S: Har låtit tillverka en rad olika smycken hos Wahlströms guldsmide, har alltid varit otroligt nöjd med både hantverket och servicen. Kan varmt rekommendera Wahlströms guldsmide om man vill köpa smycken som är specialtillverkade.
  • Jörgen M
    Jörgen M: Fint bemötande och en fantastisk instruktör vid namn Malin. Det är henne vi går hos
    Per-olof Roger N
    Per-olof Roger N: Kunnig, noggrann och bra priser.
  • Jenni Angelica F
    Jenni Angelica F: Vi är så nöjda med vårat nya kök! Vi hade ett 50år gammalt kök och vi ville byta ut allt. Carina på köksexperterna hade många bra idéer och det hjälpte verkligen att få se köket uppritat i 3D för att få en tydlig bild av hur fint det skulle se ut i slutändan. Carina är mycket engagerad och mån om att göra allt för att kunden ska bli nöjd. Riktigt fin och personlig service. Jag kan varmt rekommendera att köpa kök av köksexperterna.
  • Ulf A
    Ulf A: Jag beställde en soptunna klockan 8.30 på morgonen. Den levererades före lunch samma dag!
  • Emma Caroline B
    Emma Caroline B: Gjorde ett jättebra jobb och grym support efteråt.
  • Andreas Jan U K
    Andreas Jan U K: Superproffsigt genuint hantverk! Har beställt tre trappor i massiv ek som alla blev helt fantastiska. Rekommenderas!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

• Bo Henrik Martin N
    Bo Henrik Martin N: Bästa service och alltid trevligt bemötande och bra kvalitet på reservdelar.