Christian P:
Deras Ciao Ciao är stands godaste och måste verkligen upplevas! Maten är fräsch och prisvärd.
Uteservering ett stort plus! Min nya favoritrestaurang helt klart.
Ahmad E:
Vi har anlitat Peters proffstjänst till renovering av badrum, kök och byggnation av uteplats! Otroligt tillmötesgående och vettiga killar! Stor kompetens och handlingskraft i ett litet bolag.
Rekommenderas starkt!
Mats H:
Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
Lena K:
Mycket snabb leverans av maskindiskpulver! Använt detta pulver under flera år med utmärkt resultat, skinande ren disk utan att sköljmedel eller andra tillsatser behövs.
Ilse C:
Detta företag rekommenderas varmt! Företaget har en gedigen kunskap och sätter alltid kunden i fokus. Företaget är fexibelt och kan även producera de mindre kvantiteterna samt de produkter som kräver mera handgjorda moment.
Anna S:
Supermysig butik vid lilla torg! Aldrig sett så mycket fint från Lisbeth Dahl nånsin. Hon i kassan hjälpte mig att sätta ihop ett presentpaket som blev perfekt. Presenten blev jätteuppskattad. Kommer handla där fler gånger.
Benjamin L:
Otroligt bra bemötande, mycket noggrann och professionell städning till humana priser.
Är kund hos de sedan flera år tillbaka och kan bara varmt rekommendera de till alla som behöver hjälp med städningen. +++++
Elias T:
Kul att detta företag finns kvar på marknaden. Efter sommaren 2006 visste inte ägaren om bina kunde producera mer honung eftersom de hade fått nys om att ölbolaget Tre Hjärtans öltunna hade gått sönder och bina drack sig fulla på alkoholhaltig dryck.
Petter K:
Min Samsung LCD-tv gick sönder precis efter reklamationsrätten gått ut. Typiskt. Hörde av mig till Assist som direkt tog sig an uppdraget. Bemötandet var kanon från första telefonsamtal till inlämning/hämtning.
Lämnade in den på morgonen innan jobbet och den var klar till lunch. I och för sig inte det svåraste uppdraget (trasig nätel) men riktigt snabb, bra och trevlig service! Dessutom relativt prisvärt, vad jag vet.