Nära Hund i Halmstad

4.8

5 omdömen om Nära Hund i Halmstad

Dan A
Skrev om Nära Hund i Halmstad

Vi har fått mycket bra övningar och verktyg till fortsatt arbete med vår hund. Vi har fått bra förtroende Beatrice. Vi rekommenderar Nära Hund.

Svar från Nära Hund i Halmstad

Tack snälla Dan, för ditt fina och varma omdöme av er upplevelse hos mig! :)

Ann-Cathrin J
Skrev om Nära Hund i Halmstad

Lugn o fint o avkopplande med få hundar. Kändes som min hund o jag hann med att få tio o råd o fick god tid till övningarna. En annorlunda o positiv träning

Svar från Nära Hund i Halmstad

Tack Ann-Cathrin, för ditt fina omdöme :)

Ida J
Skrev om Nära Hund i Halmstad

Hos Nära Hund känner vi oss så välkomna, både hunden och jag. Bemötandet är personligt, samtidigt som kunskapsbasen är enorm! Så skönt att ha hittat en hundtränare som ser till hundens bästa och anpassar träningen efter varje individ. Här känns det enkelt och roligt att träna hund, för det görs utifrån hundens förutsättningar och utan massa högt ställda krav på att saker måste göras på ett visst sätt. Att här dessutom finns möjlighet att få hjälp med hundens krånglande mage är en bonus. Detta tack vare ägarens intresse...

Svar från Nära Hund i Halmstad

Tack snälla Ida, för ditt fina och varma omdöme! :)

Emma B
Skrev om Nära Hund i Halmstad

Trevligt ställe med trevlig ledare! Bra att kunna vara en liten grupp, så alla får lite egentid.

Svar från Nära Hund i Halmstad

Tack för ditt fina omdöme, Emma :)

Cecilia L
Skrev om Nära Hund i Halmstad

Nära Hund har gett oss ny kunskap om hundens sinne och hur jobba med att bygga en fin relation med vår hund. Nya intressanta övningar och tips har vi fått för att stimulera vår hund i vardagen. Vi har fått mer kunskap om vår hunds slyngelperiod och vet mer hur vi kan bemöta olika beteenden. Kan varmt rekommendera Ung hunds kursen.

Svar från Nära Hund i Halmstad

Tack Cecilia, för ditt fina omdöme! :)