Axel N:
Den bästa snickaren jag anlitat. Kunnig som få och sen så var han väldigt trevlig att ha att göra med. Han kommer jag kontakta igen när jag behöver hjälp.
Daniel M:
Välbärgad förening med fina gräsplaner. Alterdalens IF äger idrottsplatsen Holma där föreningens enda sport; fotboll bedrivs. Herrlaget spelar i division 6, men som trots detta påskostar reklam i raiokanalen Rix FM. I klubbhuset finns bastu och gym samt en kiosk. Till hemmamatcherna serveras där deras speciella hamburgare, som får goda recensioner när den under högsommaren även säljs på gatufestivalen i staden.
Daniel M:
Väl fungerande förening på ungdom och senior nivå med möjlighet till fotboll, handboll och skidor. Handboll herrar division 3, fotboll herrar division 5 och 6. Sporthallen (som även har en 20 meters simsassäng) ligger centralt i samhället. Skidanläggningen består av 5 km eljusspår samt 2.5 km, som på sommaren används som löparspår. För sommarsporter håller man till på fotbollsplanerna Norrvallen som ligger på utkanten av centrum. Föreningen bedriver campingen "Borgarudden" i närheten till samhället.
Hans L:
Fick punktering på hyrd husbil på väg till Stockholm. Han fixade nya däck snabbt så vi kunde fortsätta. Vilken klippa!!! Räddade oss från jätteproblem, tex missad återlämmingstid. Vet att han har mycket jobb men tog sig tid.