Övrigt i Luleå

55 rekommenderade övriga företag i Luleå kommun

• Åke thomas per-erik T
    Åke thomas per-erik T: Kanon bra utfört arbete! Lilltoan blev väldigt fin, och även golvet i köket! 5/5!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Luleå?

Lisbeth Marie S
    Lisbeth Marie S: Hej fick ett trevligt bemötande Av 2 proffsiga läkare mycket nöjd
    Anna Jenny Margareta A
    Anna Jenny Margareta A: Grym mat och bra service. Trevlig personal och snabb betjäning
    Elin johanna L
    Elin johanna L: Kom överrens om pris innan arbete, kontrakt skrev och följdes, gjorde jobben som var lovat. Bra kontakt under arbetsgång. Rekommenderas!
  • Björn W
    Björn W: Stora hjärtan och alltid rätt inställning...go Lule!!!!
  • Erica Hsiao Hung L
    Erica Hsiao Hung L: Supergod mat👍mysig stället , trevligt personal /emma n
  • Anna S
    Anna S: Jag är otroligt nöjd med Amandas jobb i mitt hus. Hon var snabb att svara på frågor, tillmötesgående vid funderingar och kom med kloka (inga onödiga) råd och tankar om hur jag själv först kunde förändra så att arbetet blev lättare när det var dags för hennes roll. Jag kommer rekommendera henne och Bjurfors mäklare till alla jag känner som ska sälja en bostad. Funderar även på att anlita henne att inreda min nya bostad. Stilsäkert, enkelt, smidigt både vid förberedelser, styling och bortplockning av saker. Det finns inget jag hade önskat på ett annat sätt. Så nöjd!
  • Albin R
    Albin R: Bra service, bra kompetens, rekommenderar starkt
    Kerstin D
    Kerstin D: Säger bara det, WOW!!!, de ställde upp direkt när vi, frivilliggruppen "Hjälp till Poltava i Ukraina" (se oss på FB) frågade om hjälp med frakt från Sangis till Skellefteå. Nu kan vi lägga de pengarna på annat som behövs för att hjälpa killarna och tjejerna vid fronten. Tusen tack!
  • Nils Robert N
    Nils Robert N: enormt skicklig hantverkare ung snabb och noggrann återkopplar kontinuerligt
  • Anders F
    Anders F: Min mor fick via sitt försäkringsbolag hjälp av Christoffer efter en vattenskada. Åtgärderna omfattade rivning och återställande av kök samt golv i flera rum i ett äldre hus som säkert erbjöd en del utmaningar. Han var mycket proffsig, noggrann och trevlig genom hela projektet. Det märktes att inget lämnas åt slumpen, här är det eftertanke och kvalitet som genomsyrar arbetet. Vi är otroligt nöjda med insatsen och vill varmt rekommendera Christoffer och Juhst Bygg & Design!
  • Bengt Mikael N
    Bengt Mikael N: Bästa o snabbast bra bemöta de snabb o kunnig
    Niilo Ahti Sakari A
    Niilo Ahti Sakari A: Detta om första besöket på Bilbolaget när vår V60 behövde bokas för service: genomgående ett mycket professionellt och trevligt kundmottagande. Serviceteknikern Johan hjälpte till med kort varsel på ett sätt som var riktigt bra!
  • Katarina G
    Katarina G: Anlitade Yoel för ett rätt svårt uppdrag -tapetsera med tapeter från 40-talet och han har verkligen gjort ett jättebra arbete! Mycket pålitlig, skicklig och trevlig målare! Rekommenderas varmt!
  • Dan Johan S
    Dan Johan S: Super snabb och bra service, och till bra pris dessutom!
  • Emma Louise J
    Emma Louise J: Väldigt kunniga och trevliga, rekommenderar!
  • Per Andreas N
    Per Andreas N: Snabb leverans, inget krångel, bra priser!
  • Thomas Alf Hägge Å
    Thomas Alf Hägge Å: Fantastisk anläggning som har allt och lite till
  • Tex N
    Tex N: Bra service och trevliga anställda
  • Linda Marie K
    Linda Marie K: Extremt hjälpsam mot en icke men blivande kund. Tack! / Hair by sundsgatan 31 Piteå
    Karl J
    Karl J: Superbra! Verkligen en positiv upplevelse. Jag kände mig väl omhändertagen hela vägen och det märks att kvalitet och service prioriteras. Rekommenderas varmt!
  • Linnéa J
    Linnéa J: Tack för ett bra bemötande och så bra utfört arbete med kastrering av våran katt Gulli ❤️ rekomenderar!!
    Hans Ulrich J
    Hans Ulrich J: Jag är mycket nöjd med installationen och på det sätt den genomfördes. Mina önskemål togs tillvara på bästa sätt.
  • Carl-gunnar H
    Carl-gunnar H: Ett välskött företag, sen över 20 år i branschen. Kunnig och trevligt bemötande från personalen. Håller det dom lovar. Ett toppbetyg, är utlåtandet.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Luleå?

Johan S
    Johan S: Universitetsområdets oas för livsnjutaren. Gott kaffe, trevlig miljö och en underbar personal. Dessutom har man fräsch och god lunch, visserligen till ett högre pris än de Centrumrestaurangen och kåren, men värt varenda spänn. Enda nackdelen är att det kan vara lite trångt vid lunchtid. Gå gärna dit innan 11:30 om du vill vara säker på plats.