Herbert R:
Mottagande var utomordentligt och trevlig.
Tillverkning av min order utfördes med god yrkeskunskap och utseende är uppskattat av mina vänner !
Jag kommer att använda företaget även framöver och kan bara rekommendera ägaren !!
Jarl S:
Jag har köpt en Princess V39 från Benny och Jessica och fått en fantastisk service både vid köptillfället och många år efteråt. De svarar ALLTID i telefon och ser till att man får korrekt hjälp. Tillgång till reservdelar och service har varit på en professionell och hög nivå som jag inte upplevt någon annanstans i båtvärlden. Jag är mycket nöjd med att vara en del av Princessfamiljen och att jag köpt båt av Princess Yachts West. Jag vänder mig alltid till dem för råd och service och kan verkligen rekommendera alla att göra detsamma.
Lars Erik S:
Magdalena och Joel ger bästa tänkbara service och support. Köpte akterprooeller från Sleipner via dem och fick fin hjälp och kunnig support. Gött med folk som kan det dom säljer.
Malte F:
De visste vad som passade bäst till min båt! Å det var RÄTT!
Trevliga anställda, som hade tid att lyssna å fråga.
Rimligt pris! Levererar tydligen direkt till många båtbyggare i europa.
Per S:
Alltid trevliga o kunniga personer som hjärna hjälper till.Har allt man kan önska sig i båtväg eller så ordnar dom det. Finns inget som verkar omöjligt.
Gå hit och dröm er bort, över de sju haven
Rekomenderas